Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ολυμπία Χοψονίδου: Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της ύστερα από πολλά χρόνια! (pic)

«Επιτέλους κουρεύτηκα» λέει η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη

17 Ιουνίου 2021 09:22
Ολυμπία Χοψονίδου: Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της ύστερα από πολλά χρόνια! (pic)

Η Ολυμπία Χοψονίδου έχει πολύ περιορισμένο χρόνο μιας και είναι μητέρα έξι παιδιών και είναι... full time μανούλα!

Η πρώην Σταρ Ελλάς όταν το πρόγραμμά της το επιτρέπει, της αρέσει να γυμνάζεται ή να χαλαρώνει μαγειρεύοντας για την οικογένειά της, ενώ η αλήθεια είναι πως δε μας έχει συνηθίσει σε αλλαγές όσον αφορά στην εμφάνισή της.

Ωστόσο, η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη, για τον οποίον στο παρελθόν δε δίστασε να αφιερώσει στον αρχηγό του Ολυμπιακού έναν ιδιαίτερα σέξι χορό για τα γενέθλιά του που... έριξε το διαδίκτυο, κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο και να επισκεφτεί τον κομμωτή της, Πάνο Καλλίτση.

Η μελαχρινή καλλονή επιτέλους κουρεύτηκε, όπως έγραψε η ίδια στο Instagram όπου συχνά προβαίνει σε αναρτήσεις.

Δείτε την φωτογραφία της:

Ολυμπία Χοψονίδου μαλλιά

"Μου έπεσαν τα μαλλιά, παλεύω με...": Συγκλονίζει το δράμα της Ολυμπίας Χοψονίδου!

Μια σοκαριστική αποκάλυψη έκανε η Ολυμπία Χοψονίδου όταν ρωτήθηκε για το αν τις παρουσιάστηκαν θέματα υγείας, μετά τις έξι εγκυμοσύνες!

Με αφορμή μία ερώτηση που δέχτηκε από κάποιον διαδικτυακό φίλο της, σχετικά με το αν έχουν παρουσιαστεί προβλήματα στην υγεία της μετά τις έξι εγκυμοσύνες, η ίδια άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τα θέματα που αντιμετωπίζει.

Η Ολυμπία Χοψονίδου αποκάλυψε ότι της έχουν πέσει μαλλιά, παλεύει με τα δόντια της, καθημερινά προσπαθεί με τα κιλά της ενώ από τη δεύτερη εγκυμοσύνη μέχρι σήμερα ταλαιπωρείται από έναν έντονο βήχα. Μάλιστα, το πρώην μοντέλο παραδέχτηκε ότι ο βήχας είναι τόσο συχνός που δεν μπορεί να μιλήσει ή να γελάσει χωρίς να βήξει.

“Κοίτα εκτός του ότι μου έχουν πέσει τα μαλλιά, παλεύω με τα δόντια μου ή προσπαθώ μονίμως με τα κιλά μου και την χαλάρωσή μου… Δυστυχώς στη δεύτερη εγκυμοσύνη μου ξεκίνησε ένας ασταμάτητος βήχας που όσο περνούν τα χρόνια γίνεται και χειρότερος. Έχω φτάσει σε σημείο να μην μπορώ να μιλήσω σε άνθρωπο χωρίς να βήξω. Δεν μπορώ να γελάσω ή να κλάψω με την ψυχή μου. Και μετά από πολλές εξετάσεις, θεραπείες για άσθμα, αλλεργίες, έχω πάρει κορτζόνες αλλά τίποτα.

Σήμερα επισκέφτηκα έναν γιατρό, ο οποίος μάλλον έχει βρει λύση στο πρόβλημά μου. Θα σας ενημερώσω όταν πάνε όλα καλά. Εύχομαι μια μέρα να γελάσω με την καρδιά μου τόσο δυνατά που θα με ακούσει όλη η γειτονιά”, έγραψε η Ολυμπία Χοψονίδου.

Δείτε την σχετική ανάρτηση στο Athensmagazine.gr:

Ολυμπία Χοψονίδου πρόβλημα υγείας

Ολυμπία Χοψονίδου: «Έκλεψε» τις εντυπώσεις στην Πάρο με την κόρη της Αιμιλία!

Η Ολυμπία Χοψονίδου "έκλεψε" τις εντυπώσεις στην Πάρο με το καλογυμνασμένο κορμί της!

Η Σταρ Ελλάς 2006 βρέθηκε στην Πάρο μαζί με τον σύζυγο της και τα πέντε της παιδιά και "μαγνήτισε" τα βλέμματα.

Η Ολυμπία όμως απέσπασε θετικά σχόλια όχι μόνο για το κορμί της που δεν μαρτυρά με τίποτα ότι έχει περάσει πέντε εγκυμοσύνες αλλά και για το γεγονός πως δεν κάθισε στιγμή στην ξαπλώστρα.

Έτρεχε πίσω από την κόρη της Αιμιλία συνέχεια, έμπαινε συνέχεια στη θάλασσα και έκανε βουτιές, ενώ φρόντιζε και για το styling της μικρής αφού κάθε τρεις και λίγο της έφτιαχνε τα μαλλάκια!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share