Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Οι πλαστικές επεμβάσεις, η ανήθικη πρόταση των 25.000 ευρώ και η απάντηση για το τι συμβαίνει τελικά με τον Snik

Άκρως αποκαλυπτική η γνωστή influencer

17 Ιουνίου 2021 08:41
Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Οι πλαστικές επεμβάσεις, η ανήθικη πρόταση των 25.000 ευρώ και η απάντηση για το τι συμβαίνει τελικά με τον Snik
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η όμορφη influencer και μοντέλο μίλησε σε συνέντευξή της για τη συμμετοχή της στη Φάρμα, για την απόφασή της να υποβληθεί σε πλαστικές επεμβάσεις αλλά και για το μπότοξ που έκανε για την ημέρα του γάμου της με τον πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο με τον οποίο όμως έχουν χωρίσει πλέον, την ανήθικη πρόταση των 25.000 ευρώ αλλά έδωσε και απάντηση για το τι συμβαίνει τελικά με τον SNIK.

Τι σε δυσκόλεψε περισσότερο κατά τη διάρκεια της παραμονής σου στο παιχνίδι;

Τα αγωνίσματα. Επειδή είμαι άνθρωπος που προσαρμόζεται εύκολα, η συμβίωση με τους συμπαίκτες μου δεν με δυσκόλεψε καθόλου και το ότι έπρεπε να κοιμηθώ στο ίδιο σπίτι με δέκα άτομα μου φάνηκε ενδιαφέρον.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στη Φάρμα

Ένα κορίτσι που προσέχει πολύ την εικόνα του, όπως εσύ, και δεν κυκλοφορεί ποτέ χωρίς μακιγιάζ, πώς μπορούσε να μένει σε ένα σπίτι όπου για να κάνει μπάνιο έπρεπε να ζεστάνει το νερό στο βαρέλι;

Το θέμα του μπάνιου δεν με δυσκόλεψε και τόσο, γιατί το αντιμετώπισα σαν να ήμουν σε ένα beach bar και έκανα ντους βγαίνοντας από τη θάλασσα. Σε ό,τι αφορά το μακιγιάζ, μπορεί στο Instagram να με βλέπετε πάντα βαμμένη και χτενισμένη, αλλά στην προσωπική μου ζωή δεν κυκλοφορώ έτσι. Όταν ξυπνήσω το πρωί, θα φορέσω ένα κολάν και μια αντιηλιακή κρέμα με χρώμα. Ομολογώ ότι μετά τη Φόρμα, όπου μου έλεγαν ότι έγραφα καλύτερα άβαφη, έχω απομυθοποιήσει λίγο και το πώς πρέπει να είναι η δημόσια εικόνα μου. Διαπίστωσα κι εγώ ότι το πολύ μακιγιάζ μεγαλώνει, με σκληραίνει και ίσως να με βγάζει και πιο αυστηρή. Τελικά κατάλαβα ότι δεν το έχω ανάγκη διότι η φρεσκάδα που έχεις στα 28 επανέρχεται.

Την πρώτη φορά που κοιμήθηκες με τον πρώην σύζυγό σου Αριστομένη Γιαννόπουλο φρόντισες να ξυπνήσεις πριν από εκείνον και να περιποιηθείς τον εαυτό σου για να μη σε δει άβαφη;

Μόνο την πρώτη μέρα σηκώθηκα, χτένισα λίγο τα μαλλιά μου και έπλυνα το πρόσωπό μου. Δεν έχω την ανασφάλεια να μη με δει ο άλλος άβαφη. Και, από ό,τι μου είχε πει, είμαι πολύ πιο ωραία χωρίς make-υρ γιατί έχω πολύ έντονα χαρακτηριστικά.

Σε μια συνέντευξή του ο Αριστομένης, ως πλαστικός χειρουργός έλεγε πως ζήτησες πριν από τον γάμο να σου κάνει μπότοξ. Αυτές οι ενέσιμες θεραπείες δεν γίνονται συνήθως μετά τα 30;

Συνήθως ναι. Αλλά επειδή ήθελα στον γάμο μου να είμαι αψεγάδιαστη καθώς οι φωτογραφίες αυτές μένουν για πάντα, του ζήτησα να κάνω μπότοξ. Αλλά έχω χαλαρώσει πολύ με αυτά τα θέματα. Έχω να κάνω έναν χρόνο μπότοξ και ακόμη και τώρα που μπήκα στη Φάρμα δεν έκανα απολύτως τίποτα. Τότε που χώρισα με τον Αριστομένη παρεμβαίνω όλο και πιο αραιά στο πρόσωπό μου. Όταν έχεις τον πλαστικό μες στο σπίτι σου και τον ακούς να μιλάει καθημερινά για τέτοια πράγματα, είναι λογικό να σου μπαίνουν ιδέες. Τώρα πια το έχω απομυθοποιήσει κι αυτό και πιστεύω ότι το φυσικό είναι πιο ωραίο.

Ειδικότερα για τη φημολογούμενη σχέση της με τον Snik, η Παναγιώταρου διέψευσε όλα τα σενάρια

«Με τον Snik δεν είμαστε καν φίλοι. Είμαστε απλά γνωστοί. Συναντηθήκαμε κάποια στιγμή γιατί συζητήσαμε να συνεργαστούμε στο βιντεοκλίπ του. Τελικά αυτό δεν έγινε γιατί μπήκα στη Φάρμα και συναντηθήκαμε ξανά στη φιέστα του Ολυμπιακού, όπου μιλήσαμε. Δεν υπήρξε καν φλερτ ανάμεσα μας. Ήμασταν απλώς σε κοινή παρέα», είπε χαρακτηριστικά.

Αλεξάνδρα Πανγιώταρου και SNIK

Το πλέον εντυπωσιακό, ωστόσο, ήταν πως αποκάλυψε ότι έχει δεχθεί ανήθικη πρόταση

Σύμφωνα με την ίδια, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δέχθηκε μια πρόταση να προχωρήσει σε περαιτέρω επαφές με έναν άνδρα έναντι 25.000 ευρώ, με την ίδια να δίνει αποστομωτική απάντηση για το περιστατικό.

«Έχω δεχτεί ανήθικη πρόταση. Έχει βρεθεί άντρας που μου πρότεινε ποσό μεγαλύτερο των 25.000 ευρώ για να κάνω κάτι μαζί του. ήταν ό,τι πιο χυδαίο έχω ακούσει και μου το είπε ωμά, σαν να έλεγε το πιο φυσιολογικό πράγμα του κόσμου. Χαίρομαι που όλο και περισσότερες γυναίκες μιλούν πια δημόσια για τη σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίηση που δέχτηκαν, γιατί μετά το κίνημα #MeToo θεωρώ ότι κάποιοι θα το σκεφτούν διπλά και τριπλά για να κάνουν κάτι», σχολίασε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share