Δευτέρα, 02 Αυγούστου 2021

Θυμάστε την Τέτα Κωνσταντά: Έτσι είναι σήμερα στα 58 της χρόνια η πρωταγωνίστρια των 80ς

Είναι μια άλλη!

16 Ιουνίου 2021 14:18
Θυμάστε την Τέτα Κωνσταντά: Έτσι είναι σήμερα στα 58 της χρόνια η πρωταγωνίστρια των 80ς
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Τέτα Κωνσταντά έχει παίξει σε δεκάδες ελληνικές ταινίες την εποχή των 80s.

H Τέτα Κωνσταντά μαζί με ηθοποιούς, όπως ο Σταμάτης Γαρδέλης, η Σοφία Αλιμπέρτη, τα αδέλφια Ντούζου, ο Παύλος Ευαγγελόπουλος και ο Πάνος Μιχαλόπουλος αποτέλεσαν την dream team της εποχής της βιντεοκασέτας. «Άγρια νιάτα», «Τα τσακάλια», «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα», «Ο Παπασούζας φαντομάς» και «Ο ροζ γάτος» ήταν μερικές από τις παραγωγές που μέχρι και σήμερα τις αγαπάει ο κόσμος από την δεκαετία του ’80.

Το πραγματικό της όνομα είναι Ελισάβετ Κωνσταντοπούλου, αλλά ο Όμηρος Ευστρατιάδης τη «βάφτισε» σε Τέτα Κωνσταντά. Η Τέτα Κωνσταντά αγαπήθηκε πολύ από το κοινό και ήταν η λολίτα της εποχής των 80s.

Την Τέτα Κωνσταντά εντόπισε πρόσφατα ο φωτογραφικός φακός στο Cine Ψυχικό για το ανοιχτό κάλεσμα της παράταξης ΑΕΝΑΗ (Αγωνιστική Ενότητα Ανεξάρτητων Ηθοποιών), για τις εκλογές που θα γίνουν στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών και στο Τ.Α.Σ.Ε.Η από τις 20-25 Ιουνίου 2020.

Η ηθοποιός είχε μιλήσει παλιότερα σε εκπομπή του ΣΚΑΙ για την εποχή της βιντεοκασέτας: «Τα γυρίσματα του “Ρόδα τσάντα και κοπάνα” ήταν πολύ αστεία. Έχει περάσει μέσα στις ταινίες το κλίμα, η ατμόσφαιρα, το χιούμορ, το κέφι, που πραγματικά υπήρχε. Ήμασταν δεμένοι, αλλά υπήρχαν μικρές αντιζηλίες και ανταγωνισμοί. Μικρά πράγματα, τα οποία ήταν και δημιουργικά».

Δείτε πως είναι σήμερα στο Athensmagazine.gr:

Θυμάστε την Τέτα Κωνσταντά:

Θυμάστε την Τέτα Κωνσταντά:

Θυμάστε την Τζοβάννα Φραγκούλη; Δείτε πώς είναι σήμερα

Ο χρόνος… περνάει και δεν ακουμπάει την Τζοβάννα Φραγκούλη με την αγαπημένη ηθοποιό και παρουσιάστρια της δεκαετίας του 90 να δείχνει νεότατη.

Πλέον, έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας της τηλεόρασης και ζει το χειμώνα στις ΗΠΑ, ενώ τα καλοκαίρια της τα περνάει στην Μύκονο!

Δείτε πώς είναι σήμερα η Τζοβάννα Φραγκούλη, μέσα από φωτογραφίες που η ίδια ανεβάζει στο προφίλ της στο Instagram.

Θυμάστε την Τζοβάννα Φραγκούλη

Θυμάστε την Τζοβάννα Φραγκούλη

Θυμάστε την Τζοβάννα Φραγκούλη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share