Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Λαμπερή Ζέτα Μακρυπούλια: Η τρυφερή φωτογραφία με τον αδερφό της και οι ευχές

Τι λέτε μοιάζουν;

15 Ιουνίου 2021 15:31
Λαμπερή Ζέτα Μακρυπούλια: Η τρυφερή φωτογραφία με τον αδερφό της και οι ευχές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει μεγάλη αδυναμία στον αδερφό της και όταν βρίσκει χρόνο από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, πάντα κανονίζει να συναντηθούν και να συζητήσουν διάφορα πράγματα που τους απασχολούν.

Μάλιστα, όταν ο Άκης, είχε παντρευτεί, η παρουσιάστρια δεν σταματούσε να κάνει αναρτήσεις δηλώνοντας πόσο χαρούμενη είναι.

Με τα γυρίσματα του Ρουκ Ζουκ να έχουν ολοκληρωθεί για φέτος, η αγαπημένη Ζέτα γιορτάζει σήμερα τα γενέθλια του αδερφού της και θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια.

Λαμπερή Ζέτα Μακρυπούλια: Η τρυφερή φωτογραφία με τον αδερφό της και οι ευχές

«Ζήλευα πολύ όταν η Ζέτα Μακρυπούλια είχε ερωτικές σκηνές με τον σύζυγό μου»

Η Βάσω Γουλιελμάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Love it, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον πρώην σύζυγό της, Σωκράτη Αλαφούζο, αλλά και τις ερωτικές σκηνές, που όπως τόνισε είναι το χειρότερό της.

«Εδώ και 17 χρόνια είμαι πρώτα μαμά και μετά ηθοποιός. Η κόρη μου δεν έχει πει ποτέ ότι θέλει να γίνει ηθοποιός, ήταν και είναι πολύ αυστηρή μαζί μου. Συνήθως με μαλώνει και παραπονιέται για τη μαγειρική μου, μου λέει ότι δεν μαγειρεύει καλά», είπε αρχικά.

Η Βάσω Γουλιελμάκη είπε επίσης: «Οι ερωτικές σκηνές είναι το χειρότερό μου. Ευτυχώς τα περισσότερα που κάνω είναι κωμωδία. Εγώ ζήλευα πολύ τον Σωκράτη όταν είχε ερωτικές σκηνές. Ζήλευα πάρα πολύ τη Ζέτα Μακρυπούλια στις “Αέρινες σιωπές” που είχε ερωτικές σκηνές με τον Σωκράτη». H Βάσω Γουλιελμάκη είχε πάρει θέση για τις καταγγελίες στο θέατρο.

Πηγή: Youweekly.gr
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share