Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θυμάστε την Ράνια από το Big Brother; Είναι μια άλλη, 6 μήνες μετά το τέλος του ριάλιτι!

Ράνια, εσύ;

15 Ιουνίου 2021 10:19
Θυμάστε την Ράνια από το Big Brother; Είναι μια άλλη, 6 μήνες μετά το τέλος του ριάλιτι!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η 28χρονη Ράνια Καραγιάννη που γνωρίσαμε ως «αγρότισσα» μέσα από τη συμμετοχή της στο Big Brother, που ολοκληρώθηκε τον περασμένο Δεκέμβρη, έχει κάνει τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της.

Η νεαρή παίκτρια του «Μεγάλου Αδερφού» που από την πρώτη στιγμή έκανε εντύπωση με την εμφάνισή της και με τα.. ολόγυμνα πλάνα της, σήμερα εξακολουθεί να τραβά τα βλέμματα, έχοντας προβεί ωστόσο σε μεγάλες αλλαγές.

Όπως προδίδουν οι νέες της φωτογραφίες, η Ράνια προχώρησε σε νέες αισθητικές παρεμβάσεις ενισχύοντας λίγο περισσότερο τα χείλη της, ενώ υπάρχουν και σχόλια που τη θέλουν να έχει πει το «ναι» σε νέα πλαστική στο στήθ0ς.

Η ίδια, έκοψε αρκετά το μήκος των μαλλιών της, τα οποία έχει σκουρήνει αρκετά, τολμώντας μια πολύ πιο silver απόχρωση του ξανθού.

Η... νέα Ράνια Καραγιάννη

Θυμάστε την Ράνια από το Big Brother;

Θυμάστε την Ράνια από το Big Brother;

Κι όμως έπαιξε: Το ακατάλληλo πλάνο της αγρότισσας του «Big Brother» βγήκε κανονικά στον αέρα

Big Brother: Ποιο το ακατάλληλο πλάνο της "αγρότισσας", Ράνιας Καραγιάννη που έπαιξε στον αέρα του ΣΚΑΙ;

Μπορεί το Big Brother να ολοκληρώθηκε με μεγάλη νικήτρια την Άννα Μαρία ωστόσο το Athensmagazine.gr σας θυμίζει τις πιο... άβολες στιγμές του ριάλιτι!

πρωταγωνίστρια του απαράδεκτου πλάνου που μονοπώλησε το ενδιαφέρον ήταν η αγρότισσα Ράνια Καραγιάννη την οποία ο «Μεγάλος Αδερφός» έδειξε την ώρα που βρισκόταν στο ντους.

Χωρίς μαγιό φυσικά…

Η φωτογραφία έκανε τον γύρο του διαδικτύου, με τα σχόλια των χρηστών των social media να είναι κατακεραυνωτικά τόσο για τον ΣΚΑΪ όσο και για τους παίκτες που συμμετείχαν στο «Big Brother».

Big Brother: Ιδού το απαράδεκτο πλάνο της Ράνιας

Το ακατάλληλo πλάνο της αγρότισσας του «Big Brother» βγήκε κανονικά στον αέρα

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share