Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Θετικός στον κορωνοϊό ο Κώστας Φραγκολιάς!

Ήταν σε προληπτική καραντίνα λόγω κρούσματος αλλά τελικά δεν... γλίτωσε

15 Ιουνίου 2021 09:28
Θετικός στον κορωνοϊό ο Κώστας Φραγκολιάς!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τελικά δεν την γλίτωσε ο αγαπημένος Κώστας Φραγκολιάς! Ο πανελίστας της εκπομπής Happy Day εδώ και λίγες ημέρες απουσίαζε από το πλατό της εκπομπής καθώς είχε τεθεί σε προληπτική καραντίνα λόγω του ότι η σύντροφός του είχε διαγνωσθεί θετική.

Σύμφωνα, όμως, με την ανακοίνωση που έκανε το πρωί της Τρίτης η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή, ο Κώστας βρέθηκε θετικός την Κυριακή.

Η εξομολόγηση του Κώστα Φραγκολιά για τον κορωνοϊό - Τα συμπτώματα που έχει η σύντροφός του

Πριν από λίγες ημέρες, προτού βρεθεί κι εκείνος θετικός στον κορωνοϊό, είχε μιλήσει στο Happy Day για τα συμπτώματα που είχε η σύντροφός του

«Δεν έχω κάποιο σύμπτωμα. Η μητέρα μου μού έφερε μαζί με το φαγητό και self test. Όλα καλά. Το πρόσωπο που νοσεί είναι η κοπέλα μου, η οποία αισθάνεται κάποιες φορές καλά. Αργά το βράδυ ανεβάζει δέκατα σε πυρετό και είχε και κάποιους πόνους στο κορμί.

Γεύση και όσφρηση έχει. Ευτυχώς έχουμε την πολυτέλεια, γιατί μετακόμισα σε καινούριο σπίτι, να μπορούμε να το διαχωρίσουμε. Έτσι έχει ο καθένας τον χώρο του και ζούμε απομονωμένα. Η Δώρα είναι στο τηλέφωνο και μου έχει σπάσει τα νεύρα. Τα συμπτώματα ήταν πολύ ελαφριά.

Πιστεύω ότι το προλάβαμε στην αρχή και γι’ αυτό και εγώ είμαι αρνητικός. Φαντάζομαι ότι είναι από την προηγούμενη Πέμπτη – Παρασκευή»

Πηγή: Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share