Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Παντρεύτηκε η Ευγενία Δημητροπούλου: Αυτός είναι ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά!

Νευροχειρούργος και τζέντλεμαν - Δείτε φωτογραφίες

15 Ιουνίου 2021 09:16
Παντρεύτηκε η Ευγενία Δημητροπούλου: Αυτός είναι ο άνδρας που της έκλεψε την καρδιά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πρώτο κατά αποκλειστικότητα σας είχε αποκαλύψει το Youweekly.gr τον σύντροφο της Ευγενίας Δημητροπούλου πριν από λίγους μήνες. Η γνωστή ηθοποιός και ο νευροχειρουργός αγαπημένος της, κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και για τον λόγο αυτό η ευχάριστη είδηση δεν έγινε γνωστή.

Η Ευγενία Δημητροπούλου, που φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος, είχε μιλήσει για την πρόταση γάμου που είχε δεχτεί από τον Στέλιο Βλατάκη τον περασμένο Ιανουάριο στη Φαίη Σκορδά και το Πρωινό. Μάλιστα είχε δείξει και το μονόπετρο που της είχε προσφέρει.

Η ηθοποιός είχε αναφέρει, μεταξύ άλλων: «Ναι μου έγινε πρόταση γάμου. Ήταν απρόσμενη για μένα. Δεν το περίμενα καθόλου. Μπήκα μέσα στο σπίτι και το είδα. Δεν μου είχε περάσει από το μυαλό, η αδερφή μου το ήξερε, ήταν συνεργός. Είχαν πάει μαζί να διαλέξουν το δαχτυλίδι. Γυρνάω κουρασμένη από το γύρισμα και αντίκρισα αυτό, ήταν πάνω στο τραπέζι. Εύχομαι να πάνε όλα καλά. Λίγο πριν από τις γιορτές έγινε. Ήταν σε εκείνο το κενό που ήταν ανοιχτά τα μαγαζιά. Πήρα την αδερφή μου τηλέφωνο, η οποία είχε φύγει από το σπίτι λίγο πριν από την πρόταση. Τους γονείς μου, οι οποίοι για λόγους υγείας έχουν κατέβει στην Αθήνα. Έχουμε μοιραστεί ωραίες στιγμές με την οικογένειά μου, με εκείνους το μοιράστηκα».

Αυτός είναι ο σύζυγος - πλέον - της Ευγενίας Δημητροπούλου


Παντρεύτηκε η Ευγενία Δημητροπούλου

Ο σύντροφος της πανέμορφης ηθοποιού κατάγεται από την Κρήτη και όσοι τον γνωρίζουν καλά μιλάνε για ένα αρσενικό παλαιάς κοπής, πραγματικό τζέντλεμαν, που από την πρώτη στιγμή σε κατακτά...

Ποια είναι η Ευγενία Δημητροπούλου

Η Ευγενία Δημητροπούλου κατάγεται από το Λιβαδάκι Αρκαδίας και πέρασε τα παιδικά της χρόνια στον Πύργο Ηλείας. Είναι κόρη φιλολόγων και έχει ένα μεγαλύτερο αδελφό το Θοδωρή και μία μικρότερη αδελφή την Αμαλία. Αποφοίτησε από σχολείο στη Λαμία και μιλά αγγλικά, γαλλικά και ισπανικά.

Παράλληλα, παρακολουθούσε μαθήματα ακορντεόν και παραδοσιακών χορών. Έχει φοιτήσει στη Νομική Σχολή Αθηνών, την οποία άφησε γιατί ξεκίνησε να φοιτά στην Ανωτέρα Σχολή Δραματικής Τέχνης Νέου Ελληνικού Θεάτρου του Γιώργου Αρμένη.

Παντρεύτηκε η Ευγενία Δημητροπούλου

Ολοκλήρωσε τις σπουδές της στη Νομική το 2013. Επιπλέον, έχει παρακολουθήσει σεμινάρια στο Θέατρο των Αλλαγών και έχει μεταφράσει το θεατρικό έργο του Φεδερίκο Γκαρθία Λόρκα, Οι Φασουλήδες με το ρόπαλο. Επίσης, έχει συμμετάσχει σε μικρό ρόλο στη ξένη παραγωγή Τα δύο πρόσωπα του Ιανουαρίου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share