Παρασκευή, 23 Ιουλίου 2021

Θυμάστε το δημοσιογράφο Θανάση Αθανασιάδη; Δεν έχετε ιδέα τι δουλειά κάνει σήμερα και έχει πλουτίσει

Σίγουρα δεν είναι από τη δημοσιογραφία...

13 Ιουνίου 2021 11:30
Θυμάστε το δημοσιογράφο Θανάση Αθανασιάδη; Δεν έχετε ιδέα τι δουλειά κάνει σήμερα και έχει πλουτίσει
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Θυμάστε το δημοσιογράφο Θανάση Αθανασιάδη, που αποτελούσε έναν εκ των γνωστών παρουσιαστών δελτίων ειδήσεων στην τηλεόραση; Δεν έχετε ιδέα πώς είναι και τι δουλειά κάνει σήμερα ο ίδιος, έχοντας καταφέρει να… πλουτίσει.

Ο ίδιος πέρασε είκοσι χρόνια ενεργού δράσης στα media, έφυγε «επειδή επήλθε ο κορεσμός, ενώ παράλληλα αισθάνθηκα και σε μεγάλο βαθμό μία αχαριστία σε σχέση με όσο είχα προσφέρει έως τότε στο σταθμό τον οποίο εργαζόμουν», όπως είχε δηλώσει ο άλλοτε παρουσιαστής των ΣΚΑΪ και Alpha. Ενώ, θυμάστε το δημοσιογράφο Θοδωρή Δρακάκη, ο οποίος έγραψε ξεχωριστή ιστορία με τα ουκ ολίγα χρόνια στο δελτίο του Star; Δείτε, λοιπόν, πώς είναι σήμερα ο παρουσιαστής και για ποιο λόγο αποφάσισε να εξαφανιστεί από την τηλεόραση.

Θανάσης Αθανασιάδης ξενοδοχείο

Ο Αθανασιάδης επέλεξε να αλλάξει ρότα στη ζωή του, να ξεφύγει από τις κάμερες και το ρεπορτάζ και να μείνει μόνιμα πλέον στο νησί της Σέριφου. Εκεί δημιούργησε το δικό του ξενοδοχείο, το οποίο έχει το όνομα «Ρίζες». Μόνιμος κάτοικος του νησιού πλέον έχει ήδη μπει στην καρδιά των κατοίκων, ενώ η ενασχόλησή του με τις «Ρίζες» έχει ανοίξει καινούργιους ορίζοντες στην επαγγελματική του ζωή.

Θανάση Αθανασιάδη ξενοδοχείο Σέριφος

Θυμάστε την δημοσιογράφο Μαρία Μπαλοδήμου; Δείτε πώς είναι σήμερα η πρώην συνεργάτιδα του Παπαδάκη & για ποιο λόγο εξαφανίστηκε

Θυμάστε τη δημοσιογράφο Μαρία Μπαλοδήμου, η οποία ήταν για χρόνια στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα»; Δε θα πιστεύετε το πώς είναι σήμερα η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 και για ποιο λόγο εξαφανίστηκε. Επίσης, θυμάστε τη Ματούλα από το Καφέ της Χαράς; Δείτε πως είναι σήμερα και δεν θα την αναγνώριζε ούτε ο Χάρης Ρώμας.

Η εκπομπή έγινε αμέσως αγαπημένη καθημερινή επιλογή του τηλεοπτικού κοινού, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης εδώ και σχεδόν τρεις δεκαετίες είναι η τρανή απόδειξη της επιτυχίας του προγράμματος.

Όλα αυτά τα χρόνια έγιναν αρκετές αλλαγές στη σύσταση της εκπομπής: αρκετά ήταν τα πρόσωπα που πέρασαν από το πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη στη συμπαρουσίαση. Άλλα παρέμειναν στο πλευρό του για χρόνια, άλλα ολοκλήρωσαν τον κύκλο παρουσίας τους νωρίς.

Η δημοσιογράφος και επί χρόνια συμπαρουσιάστρια του Γιώργου Παπαδάκη στην εκπομπή, Μαρία Μπαλοδήμου, υπήρξε η ήρεμη δύναμη στο πλευρό του.

Ο ορθός λόγος και η ευγενής και διακριτική της παρουσία στην εκπομπή την κατέστησαν συμπαθές πρόσωπο στο τηλεοπτικό κοινό. Μετά την λήξη της συνεργασίας της με την εκπομπή δεν την είδαμε ξανά μπροστά από τις κάμερες.

Παραμένει δημοσιογραφικά ενεργή. Αρθρογραφεί σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα και δεν επιζητά τηλεοπτική παρουσία. Ποζάρει στον φακό με το ίδιο χαμόγελο που είχε πάντα μπροστά στην κάμερα.

Πως είναι σήμερα η Μαρία Μπαλοδήμου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share