Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Μια ανάσα από τον θάνατο ο Σπύρος Παπαδόπουλος!

Είδηση σοκ!

12 Ιουνίου 2021 12:03
Μια ανάσα από τον θάνατο ο Σπύρος Παπαδόπουλος!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας από τους αγαπημένους Έλληνας παρουσιαστές - ηθοποιούς είναι σίγουρα ο Σπύρος Παπαδόπουλος!

Ο παρουσιαστής του "Στην υγειά μας ρε παιδιά", στο πρόσφατο παρελθόν είχε δώσει μεγάλη με τον καρκίνο από την οποία και βγήκε νικητής! Γι' αυτό τον λόγο μάλιστα πίνει πάντα καφέ στα γυρίσματα της εκπομπής αντί για κρασί!

Ανατρεπτικά δυναμικός ο Σπύρος Παπαδόπουλος, είχε εμφανιστεί στην εκπομπή Το Πρωινό και είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για τον καρκίνο στο νεφρό με τον οποίο είχε διαγνωστεί παλιότερα, τονίζοντας ότι από εκείνη τη στιγμή δεν είχε αλλάξει απολύτως τίποτα ούτε στο μυαλό του ούτε στον τρόπο ζωής του. Είναι θέμα χαρακτήρα. Έτσι είμαι εγώ. Έχω κάποιες περίεργες αντιλήψεις για τη ζωή και όταν είναι κάτι να γίνει θα γίνει.

Το σωστό είναι ένας πολιτισμένος άνθρωπος, γιατί εγώ δεν είμαι πολιτισμένος άνθρωπος, να προβλέπει, να κάνει προληπτική ιατρική…Εγώ δεν ήμουν τόσο, απλώς έχω πολύ καλούς φίλους γιατρούς που ήταν δίπλα μου και έτσι το προλάβαμε αλλά νομίζω ότι όταν είναι να γίνει κάτι, που λένε γραφτό, θα γίνει, οπότε μέχρι να γίνει αυτό είπαμε εγώ τη δουλειά μου και αυτός τη δική του!

Μια ανάσα από τον θάνατο ο Σπύρος Παπαδόπουλος!

Άγριος τσακωμός για τον Σπύρο Παπαδόπουλο - Χαμός με τον παρουσιαστή

Κι όμως, ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει εμπλακεί σε τσακωμό για ένα τσιφτετέλι -δείτε εδώ τον παρουσιαστή να χορεύει- και μάλιστα το περιστατικό δεν το είδαμε ποτέ στην εκπομπή του!

Αλήθεια, έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι συμβαίνει στα παρασκήνια της εκπομπής "Στην υγειά μας ρε παιδιά" στον ΣΚΑΙ; Μιλάμε για γυρίσματα που κρατούν έως και 15 ώρες, οπότε εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς ότι τα νεύρα είναι τεντωμένα και τα μάτια…θολά από την κρασοκατάνυξη.

Τα ευτράπελα που έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων είναι πολλά. Κάποια είναι ξεκαρδιστικά και κάποια άλλα εκνευριστικά, κυρίως για τον Παπαδόπουλο που πρέπει να κρατά ισορροπίες και να παίζει τον ρόλο του Κυανόκρανου, καθώς πολλές φορές αυτά που ακούει και βλέπει τον βγάζουν απ’ τα ρούχα του.

Τι είχε συμβεί πραγματικά πίσω από τις κάμερες; Όλη η αλήθεια

Νεαρά, ταλαντούχα ηθοποιός, για παράδειγμα, είχε κάνει παράπονα στην παραγωγή επειδή…την εξαφάνισε. Ζήτησε να αλλάξει, θέση να μπει πιο κεντρικά, για να μη χάνεται απ’ τα πλάνα του σκηνοθέτη. Μια άλλη καλλίγραμμη παρουσία τα έβαλε με τον σκηνοθέτη γιατί σε ένα από τα τσιφτετέλια που… έδωσε πόνο, εκείνος προτίμησε να δείχνει πλάνα της δεσποινίδας που χόρευε δίπλα της και όχι της ίδιας.

Ψιλοπαρεξηγήσεις έχουν συμβεί επίσης για τα τραγούδια που θα μπουν στην εκπομπή, το πόσα κομμάτια θα πει ο καθένας και τα πλάνα που θα πάρει. Οι αντοχές του παρουσιαστή και της παραγωγής δοκιμάστηκαν ιδιαίτερα στο εορταστικό επεισόδιο, όταν συνέβη ένας διπλός τσακωμός με πρωταγωνίστριες την Αποστολία Ζώη και τη Demy!

Η πρώτη δεν τραγούδησε όσο αρχικά είχε υπολογίσει με αποτέλεσμα να δημιουργήσει φασαρία, ενώ η δεύτερη αποχώρησε, διότι δεν την έβαλαν να κάτσει κάπου κεντρικά. Τελικά χάρη στο μοντάζ, ο τσακωμός δεν βγήκε ποτέ στον αέρα και έτσι μόνο να τον φανταζόμαστε μπορούμε…

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share