Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ιωάννα Μαλέσκου: Φόρεσε τα πράσινα κι έβαλε «φωτιά» για τον Χεζόνια - Η απάντηση της παρουσιάστριας

Η... σπόντα στον αέρα που την έφερε σε θέση να μιλήσει ξανά για το θέμα

11 Ιουνίου 2021 20:10
Ιωάννα Μαλέσκου: Φόρεσε τα πράσινα κι έβαλε «φωτιά» για τον Χεζόνια - Η απάντηση της παρουσιάστριας
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ιωάννα Μαλέσκου εντυπωσίασε με το ντύσιμό της στη σημερινή (11/6) εκπομπή της, καθώς έβαλε τα πράσινα μόλις μια μέρα μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος μπάσκετ από τον Παναθηναϊκό.

Αυτό φρόντισε να το σχολιάσει η καλεσμένη του Love it Αντελίνα Βαρθακούρη, βάζοντας φωτιά στις φήμες που θέλουν την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ να έχει σχέση με τον Κροάτη μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού, Μάριο Χεζόνια.

«Εγώ είμαι καλά, είμαι πολύ καλά, και εσύ είσαι καλά όμως», είπε η Αντελίνα Βαρθακούρη μπαίνοντας στο πλατό. «Εδώ λέμε συνθήματα, δεν είμαστε καλά, δεν έχουμε μυαλό... είμαστε....», απάντησε η Ιωάννα Μαλέσκου με τη συνάδελφό της να προσθέτει: «Είμαστε καλά... με την Πανάθα αρχηγό».

«Όχι, όχι, εσύ μιλάς για το μπάσκετ», τη διόρθωσε η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Για το μπάσκετ... σε βλέπω και στα πράσινα και λέω έχουμε κάτι να γλεντήσουμε».

«Είμαι ανθισμένη κατάλαβες; Και έχω πράσινη συνείδηση», γέλασε η παρουσιάστρια του Love it με την Αντελίνα να επιμένει: «Κοίταξε να δεις, εγώ τους αγαπώ όλους τους τηλεθεατές σου και μου και έχουν στείλει πάρα πολλά μηνύματα... Πάρα πολλά! Θα βγεις Μαλέσκου, σε ικετεύουμε ρώτα, ο Χεζόνια μένει ή φεύγει;», γέλασε η Αντελίνα και η Μαλέσκου γελώντας τη διέκοψε: «Πες μου τα δικά σου».

Η απάντηση της Μαλέσκου για τη σχέση με τον Χεζόνια

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε πρόσφατα η συνέντευξη του Μάριο Χεζόνια στον Αντώνη Καλκαβούρα.

Στην τελευταία ερώτηση της αποκαλυπτικής συνέντευξης, ο δημοσιογράφος ρωτάει έμμεσα για την Ιωάννα Μαλέσκου, τον σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού: «Τελευταία ερώτηση, μη μπασκετική. Και θα σου την κάνω, γιατί πολλοί φίλοι μου θέλουν να σε ρωτήσω: Ποια είναι η αγαπημένη σου Ελληνίδα τηλεπαρουσιάστρια;».

Ο Μάριο Χεζόνια γέλασε και απάντησε με νόημα: «Νομίζω ξέρεις…».Την απάντηση του μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού σχολίασε το μεσημέρι της Τετάρτης η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία αφού είδε το συγκεκριμένο απόσπασμα είπε: «Αρχικά είναι γλυκύτατος και ένας εξαιρετικός παίκτης ο Μάριο, ο Χεζόνια. Είναι σούπερ Μάριο, να τα λέμε και αυτά. Λατρεύεται από το σύνολο των Παναθηναϊκών. Είναι παιχτούρα. Υπάρχουν πολλές αξιόλογες Ελληνίδες παρουσιάστριες… Πάμε σε ένα άλλο θέμα. Ντροπή μας. Τα φιλιά μας στον σούπερ Μάριο, είναι ένας εξαιρετικός παίκτης».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share