Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ειρήνη Πιπιτσούλη: Πως είναι σήμερα η νικήτρια της Φάρμας 1 στο Mega, 19 χρόνια μετά!

Την θυμάστε;

11 Ιουνίου 2021 10:32
Ειρήνη Πιπιτσούλη: Πως είναι σήμερα η νικήτρια της Φάρμας 1 στο Mega, 19 χρόνια μετά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ολοκληρώθηκε η Φάρμα στον ΑΝΤ1 (όχι και με τόση επιτυχία) με μεγάλο νικητή τον Κώστα Γκρέκα! Ένα πρότζεκτ που εμφανίστηκε στην ελληνική τηλεόραση, μέσα από την συχνότητα του Mega το 2002! Θυμάστε ποιος ήταν ο πρώτος νικητής; Όχι δεν ήταν άνδρας αλλά γυναίκα και συγκεκριμένα η Ειρήνη Πιπιτσούλη!

Ο τελικός της πρώτης «Φάρμας» πριν από 19 χρόνια και μάλιστα την περίοδο των γιορτών, τότε, καθήλωσε στους τηλεοπτικούς δέκτες χιλιάδες τηλεθεατές σημειώνοντας ρεκόρ τηλεθέασης.

Μεγάλη νικήτρια του εξαιρετικά πετυχημένου reality show η Ειρήνη Πιπιτσούλη, η οποία κέρδισε τότε 150.000 Ευρώ. ποσό διόλου ευκαταφρόνητο για την εποχή. Από τότε έχουν περάσει αρκετά χρόνια και η Ειρήνη, κράτησε την ίδια στάση που είχε από την πρώτη στιγμή που τελείωσε το reality του Mega που την έκανε διάσημη και πλούσια.

Αν και εκείνη την εποχή, ειδικά το θέμα του ειδυλλίου της με τον συμπαίκτη της Αλέξη Αρβανιτίδη "πουλούσε τρελά", η Ειρήνη Πιπιτσούλη προτίμησε να απέχει από την δημοσιότητα και να επιστρέψει στη ζωή που έκανε πριν την συμμετοχή της στο παιχνίδι. Σαν να μην την έζησε ποτέ.

Ναυαγοσώστρια τότε, δύτρια σήμερα ασχολείται ακόμα με πάθος με το αγαπημένο της υγρό στοιχείο. Λάτρης των extreme sports η Ειρήνη έχει "χτίσει" κορμί που εντυπωσιάζει και συνεχίζει να γυμνάζεται καθημερινά. Δείτε πως είναι σήμερα στο Athensmagazine.gr.

Ειρήνη Πιπιτσούλη: Πως είναι σήμερα η νικήτρια της Φάρμας 1 στο Mega, 19 χρόνια μετά!

Ειρήνη Πιπιτσούλη

Ειρήνη Πιπιτσούλη

Ειρήνη Πιπιτσούλη

Ειρήνη Πιπιτσούλη

Ειρήνη Πιπιτσούλη

Ειρήνη Πιπιτσούλη

Θυμάστε τη «Ραμ@υνα» από το Κωνσταντίνου και Ελένης; Δείτε πως είναι σήμερα μαζί με την «κυρία Νίτσα»

Θυμάστε τη «Ραμ@υνα» από το Κωνσταντίνου και Ελένης; Δείτε πως είναι σήμερα μαζί με την «κυρία Νίτσα». Μπορεί να συμμετείχε σε ένα μόνο επεισόδιο του γνωστού σίριαλ, συγκεκριμένα στο “Παράδοση κατ’οίκον… ανοχής”, ωστόσο, μετά από τόσες επαναλήψεις, έχει αποτυπωθεί στη συνείδηση του κοινού ως η αστεία Ρουμάνα “Τατιάνα”, αλλιώς γνωστή και ως… “Ρομο@να”! Έτσι είναι σήμερα οι πρωταγωνιστές από το Κωνσταντίνου και Ελένης και ένα «Χρυνάνθεμο» έγινε 23 ετών.

Ο λόγος για την ηθοποιό Κατερίνα Σασλή, που πέρα από το “Κωνσταντίνου & Ελένης” του ΑΝΤ1 και τις απίστευτες ατάκες της όπως “των αλεπουδών” (εννοώντας το… Αλλοδαπών!) έχει εμφανιστεί και σε πολλά ακόμη σίριαλ, σε μικρότερους πάντα ρόλους. Μάλιστα, με την υποστήριξη του Χάρη Ρώμα, έπαιξε και στο επόμενο σίριαλ του, το “Λίφτινγκ” που δεν γνώρισε τόση επιτυχία.

Έχουμε να τη δούμε στην τηλεόραση από το 2002 και το σίριαλ του Alpha “Πάτρα-Βενετία», ενώ εκείνη την περίοδο είχε ακουστεί το όνομά της στο σκάνδαλο με το παιδί εκτός γάμου που απέκτησε με τον ηθοποιό Βασίλη Κούκουρα, τον “Μάνθο Φουστάνο”, που γνωρίστηκαν στο “Εμείς κι εμείς” του Mega.

Παρότι πλέον σπάνια τη βλέπουμε σε κοσμικές εξόδους, η “Ρομο@να” πήγε στην πρεμιέρα της παράστασης “Η Παναγία των Παρισίων” στο Θέατρο “Βεάκη”. Με τρομερό στιλ, μπορούμε να πούμε ότι η Κατερίνα Σασλή παραμένει το ίδιο ψηλόλιγνη κι εντυπωσιακή!

Δείτε την… όχι, δείτε την!

Πως είναι σήμερα η Ρ@μο@υνα από το  Κωνσταντίνου και Ελένης

Θυμάστε την "κυρία Νίτσα" από το Κωνσταντίνου και Ελένης; Σήμερα δε θα την αναγνωρίζετε

Το Κωνσταντίνου και Ελένης είναι μία από τις πιο επιτυχημένες σειρές στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Η κωμική σειρά με πρωταγωνιστές την Ελένη Ράντου και τον Χάρη Ρώμα, προβλήθηκε για πρώτη φορά τις σεζόν 1998-2000 και συνεχίζει να παίζεται μέχρι και σήμερα, σημειώνοντας πολύ υψηλές τηλεθεάσεις.

Στη σειρά έκαναν γκεστ εμφανίσεις διάφοροι ηθοποιοί, με κάποιους από τους ρόλους που υποδύθηκαν να συζητιούνται μέχρι και σήμερα. Ένας από αυτούς και της κυρίας Νίτσας, την οποία υποδύθηκε η ηθοποιός, Μαρία Παλαιολόγου. Όμως πώς είναι σήμερα η αγαπημένη ηθοποιός;

Ο φωτογραφικός φακός "έπιασε" την ηθοποιό σε μια της έξοδο κι εκείνη πόζαρε με τον φίλο και συνάδελφό της, Σπύρο Μπιμπίλα. Εκτός όμως, από την "κυρία Νίτσα", δείτε εδώ πώς είναι σήμερα ο θείος Τζόνι της Βλαχάκη.

Δείτε την:

Πως είναι σήμερα η κυρία Νίτσα από το Κωνσταντίνου και Ελένης

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share