Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ελεονώρα Μελέτη: Ποιο είναι το μέλλον της στον Alpha - Η... απαγόρευση που της επέβαλε η κόρη της

Όμορφες στιγμές στην προσωπική της ζωή, «σκούρα» στα τηλεοπτικά

10 Ιουνίου 2021 20:02
Ελεονώρα Μελέτη: Ποιο είναι το μέλλον της στον Alpha - Η... απαγόρευση που της επέβαλε η κόρη της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελεονώρα Μελέτη αποτελεί ένα από τα πρόσωπα της χρονιάς, που συζητούνται σχετικά με ενδεχόμενες μετακινήσεις, με την ίδια να «φουντώνει» ακόμη περισσότερο τις φήμες της για το μέλλον στον Alpha.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μία ασπρόμαυρη φωτογραφία της, στην οποία ανακοίνωσε πως ήρθε η ώρα να ασχοληθεί με «κάτι καινούριο» και συγκεκριμένα με κάτι, που και οι θαυμαστές της την έχουν ενθαρρύνει να κάνει.

Συγκεκριμένα, στην λεζάντα γράφει: «Υπάρχουν στιγμές στην ζωή, που τα βλέπουμε όλα άσπρα. Άλλες πάλι φορές τα βλέπουμε όλα μαύρα. Είτε γιατί έτσι είμαστε, είτε γιατί έτσι μας είπαν. Αν και βέβαια, εώς ότου γνωρίσουμε τους εαυτούς μας, συνήθως είμαστε αυτό που μας λένε...μέχρι να συνειδητοποιήσουμε πως τελικά μπορεί κάπου στη μέση να υπάρχει και το γκρι...

Με αυτο το "αινιγματικό" ποστ, θέλω να μοιραστώ ένα τσικ από την μεγάλη χαρά, που έχω για κάτι που έρχεται...το ήθελα καιρό, πολλοί από εσάς με παροτρύνατε να το τολμήσω. Να ξέρετε πως εσείς, αυτοί οι ωραίοι τύποι, με πείσατε να κάνω το βήμα. Σε λίγο τα νεότερα! Μήπως μπορείτε να μαντέψετε τι έρχεται;».

View this post on Instagram

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

Η... απαγόρευση από την κόρη της

Η Ελεονώρα Μελέτη από τότε που έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον Θοδωρή Μαροσούλη, είναι μια ευτυχισμένη μανούλα.

Έτσι όταν η παρουσιάστρια δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις ή δεν βρίσκεται στα γυρίσματα της εκπομπής της «Μεσάνυχτα» θέλει να περνά χρόνο με το παιδάκι της.

Αυτό έκανε το απόγευμα της Τετάρτης (96), αφού έμεινε στο σπίτι με την μικρή Αλεξάνδρα για να απολαύσουν μαζί την ημέρα τους.

Μιας και η Ελεονώρα Μελέτη είναι αρκετά ενεργή στα social media, μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο όπου τραγουδά στην κορούλα της.

Μάλιστα εντύπωση έκανε το γεγονός πως η ερμηνεία της δεν άρεσε καθόλου στην πριγκίπισσας της, αφού άρχισε να γκρινιάζει και να της φωνάζει «μαμά».

«Μαμά μη τραγουδάς», έγραψε με χιουμοριστικό τρόπο η Ελεονώρα Μελέτη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share