Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κωνσταντίνου και Ελένης: Η φοιτήτρια του Κατακουζηνού που... αναστατώνει μέχρι σήμερα - Παραμένει μια κούκλα και τη θέλουν όλοι

Ανάβει... φωτιές 23 χρόνια μετά με την ομορφιά της

10 Ιουνίου 2021 18:13
Κωνσταντίνου και Ελένης: Η φοιτήτρια του Κατακουζηνού που... αναστατώνει μέχρι σήμερα - Παραμένει μια κούκλα και τη θέλουν όλοι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το «Κωνσταντίνου και Ελένης» είναι μια σειρά, όπου όλοι οι χαρακτήρες έγιναν ιδιαίτερα αγαπητοί. Μεταξύ αυτών, ασφαλώς, ήταν και οι φοιτητές του Κωνσταντίνου Κατακουζηνού, αν και εκτός της βασικής τριάδας υπήρχε ακόμη μία, που μάλιστα τον είχε αναστατώσει.

Στο ένα εκ των επεισοδίων, η Μάγδα Καφαντάρη θέλει να περάσει με... ύπουλο τρόπο το μάθημά του και ο Κωνσταντίνος, μόλις του ρίχνει «δίχτυα», την χαστουκίζει, με την ίδια μετά να τον καταγγέλλει για σεξουαλική παρενόχληση, όταν σε μια ιδιαίτερη στιγμή με τον Μάνθο Φουστάνο, η Πέγκυ Καρρά κοντεύει να τους... πιάσει στα πράσα!

Ο λόγος γίνεται, λοιπόν, για τη Βάσω Γουλιελμάκη. Η Ελληνίδα ηθοποιός είχε κάνει μια guest εμφάνιση στη σειρά, όπως και πολλοί ακόμη, και, παρά το γεγονός αυτό, είχε κερδίσει τότε το κοινό, τόσο με την ιστορία που υπήρξε στο επεισόδιο όσο και με την εμφάνισή της.

Κωνσταντίνου και Ελένης Βάσω Γουλιελμάκη

Η ίδια ήταν, μάλιστα, για χρόνια παντρεμένη με τον εξίσου διάσημο ηθοποιό, Σωκράτη Αλαφούζο, και μοιάζει σαν να μην πέρασε ποτέ ο χρόνος από πάνω της, ενώ σήμερα είναι σε σχέση με τον επίσης ηθοποιό, Χρήστο Γιάνναρη.

Με συμμετοχές σε αρκετά πρότζεκτ στην τηλεόραση ή τον κινηματογράφο, αποτέλεσε αρκετές φορές την... πέτρα του σκανδάλου και όχι αδίκως, όπως τότε, που κόντεψε να καταστρέψει τη ζωή του Κωνσταντίνου Κατακουζηνού.

Θυμηθείτε το επεισόδιο:

Η αποκάλυψη που δείχνει ότι μέχρι και σήμερα... τη θέλουν όλοι οι άνδρες

Η ηθοποιός παραχάρησε συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day και την δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη. Η ίδια αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως σχεδόν καθημερινά δέχεται πολλές προτάσεις γάμου στα social media.

Πιο συγκεκριμένα, σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σχεδόν κάθε μέρα μου γράφουν θαυμαστές στα social media «σε παντρεύομαι»! Απλά στα λόγια πολύ καλά είναι όλα, στην πράξη όμως».

«Κατά του γάμου, όχι, δεν δηλώνω. Δεν δήλωσα ποτέ κατά του γάμου. Ποτέ δεν λέω ποτέ σε τίποτα. Πολλές φορές δηλώνεις κάτι και μετά το λούζεσαι οπότε εγώ το έχω μάθει αυτό και έχω σταματήσει να λέω ποτέ» πρόσθεσε στην συνέχεια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share