Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ιωάννα Μαλέσκου: Δύσκολες ώρες για την παρουσιάστρια - Η αμήχανη στιγμή της στον αέρα

Αποκάλυψε και την αγάπη της... για τα πουλιά

10 Ιουνίου 2021 16:20
Ιωάννα Μαλέσκου: Δύσκολες ώρες για την παρουσιάστρια - Η αμήχανη στιγμή της στον αέρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες ώρες έζησε η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία περιέγραψε στη διάρκεια της εκπομπής «Love it» ένα εφιαλτικό περιστατικό, το οποίο βίωσε στο σπίτι της.

Η παρουσιάστρια κάνοντας μία παύση από την κανονική ροή της εκπομπής θέλησε να μοιραστεί με το πάνελ της την «οδύσσεια» που έζησε μέχρι να ξεφορτωθεί το πτηνό που έκοβε βόλτες από δωμάτιο σε δωμάτιο, με την ίδια να έχει περάσει από έναν καβγά στην τελευταία εκπομπή της.

«Πέταξε το πουλάκι,μπήκε και δεν μπορούσε να βγει. Ξέρετε πόσο αγαπώ τα πουλιά, αλλά μπήκε μέσα. Την άκουσα στερεοφωνικά και από ό,τι φαίνεται την άκουσαν και στη γειτονιά. Ήταν ένα μαύρο πουλί και νόμιζα ότι ήταν νυχτερίδα και λέω “μας την πέσανε”. Γύρισα από τη βόλτα μου με το Μπαλουδάκι και μπήκε το ευλογημένο μέσα από το παράθυρο που άφησα ανοιχτό. Νόμιζα ήταν νυχτερίδα και η νυχτερίδα είναι γρουσουζιά και λέω θα πάει στα μαλλιά – είχα κάνει και μπουκλάκια – και έβαλα τα χέρια στο κεφάλι και φώναζα. Για να πάω στην κουζίνα μεγάλος αγώνας και από την υπερένταση δεν κοιμήθηκα» είπε διηγούμενη το απρόσμενο θρίλερ που την περίμενε μετά τη χτεισνοβραδινή έξοδό της.

Η... αμήχανη στιγμή με την Άντζελα Δημητρίου

Καλεσμένη στην εκπομπή «Love it» της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΙ βρέθηκε την Τρίτη (09/06) η Άντζελα Δημητρίου, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για την πολύχρονη καριέρα της, τη ζωή της, αλλά και την έναρξη των παραστάσεών της με τον Τάκη Ζαχαράτο στο θέατρο «Άλσος».

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής τους υπήρξαν αρκετές αμήχανες στιγμές, ενώ σε άλλα σημεία της κουβέντας τους φάνηκε να μην συνεννοούνται μεταξύ τους οι δύο γυναίκες. Αποκορύφωμα της ασυνεννοησίας τους, ήταν η ερώτηση της παρουσιάστριας προς την τραγουδίστρια, για το αν της επιτρέπει να της μιλάει στον ενικό.

- Να σου μιλάω στον ενικό Άντζελα;
- Μμμ;
- Πώς προτιμάς;
- Ξεκινάμε την Παρασκευή με τον Τάκη Ζαχαράτο. Έχετε να δείτε πολύ ωραία πράγματα.

Κάπως έτσι κύλησε ο διάλογος της Άντζελας Δημητρίου και της Ιωάννας Μαλέσκου, ενώ κάποια στιγμή η παρουσιάστρια την ρώτησε αν θεωρεί πως οι σχέσεις - προσωπικές και επαγγελματικές - περνούν τις ζυμώσεις, τις κρίσεις και τις δυσκολίες τους και καταλήγουν σε έναν μεγάλο έρωτα, για να πάρει την απάντηση: «Ναι, ακριβώς. Εγώ είμαι μια χαρά. Δεν θέλω ούτε έρωτες, ούτε τίποτα. Έχω περάσει ωραία πράγματα, έχω ζήσει ωραία πράγματα, είμαι υπερχορτασμένη και θέλω να είμαι μόνη μου».

Η «Λαίδη» απάντησε και για το περιβόητο «Δεν φωνάζουμε!» που είχε πει στην Βένια Καραγιαννίδου, την παίκτρια του «House of Fame», αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share