Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Λευτέρης Πανταζής: «Έφυγα στο κενό και γέμισα αίματα»

Η συνεύρεση με... πάνω από 4.000 γυναίκες

10 Ιουνίου 2021 15:32
Λευτέρης Πανταζής: «Έφυγα στο κενό και γέμισα αίματα»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Λευτέρης Πανταζής έζησε ένα σκληρό περιστατικό, καθώς χτύπησε και πήγε άμεσα στα επείγοντα, με τον ίδιο να περιγράφει την εμπειρία του.

Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε στο τι συνέβη στο sushi bar, όπου βρισκόταν, καθώς και για το... μάτι που τον «κυνηγά».

Λευτέρης Πανταζής: Έτσι βίωσε τον τραυματισμό του

«Ήταν ένα τέταρτο προτού κλείσει το μαγαζί και με πήρε ένας φίλος μου τηλέφωνο. Ασυναίσθητα κι εγώ τράβηξα προς τα πίσω την καρέκλα μου, προσγειώθηκα στο κενό σε μια άλλη καρέκλα, γέμισα αίματα και με πήγαν στο Γενικό Κρατικό Νικαίας.

Έκανα, λοιπόν, τέσσερα ράμματα. Ήταν κακό μάτι; Καλό; Δεν ξέρω».

«Ποιος Σπαλιάρας; Έχω πάει με πάνω από 4.000 γυναίκες»

Γνωρίζαμε, ότι ο Λευτέρης Πανταζής είναι άρχοντας, μερακλής κι ένα… μνημείο καλτίλας, αλλά κι εκείνος φροντίζει να μας το επιβεβαιώνει, με την τελευταία του δήλωση περί των… 4.000 γυναικών του Γιάννη Σπαλιάρα, τις οποίες εκείνος έχει ξεπεράσει, να αφήνει άπαντες άναυδους.

Είναι γνωστή η αγάπη του διάσημου τραγουδιστή προς το γυναικείο φύλο και είναι κάτι που παραδέχεται πολύ συχνά και ο ίδιος.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του, μάλιστα, αναφέρθηκε στον αριθμό των γυναικών με τις οποίες έχει κοιμηθεί, με αφορμή μια παλαιότερη δήλωση του Γιάννη Σπαλιάρα για το ίδιο θέμα, με τον τελευταίο πάντως να μας έχει αφήσει άφωνους με μια δήλωσή του για το φλερτ από ομοφυλόφιλους μετά τις 4.000 γυναίκες.

«Μπορεί να έχω πάει και με πιο πολλές από 4.000 γυναίκες. Αφού είμαι 40 χρόνια φίρμα. Και με μία να πήγαινα κάθε μέρα... Δεν θέλω να διαφημίζω με πόσες έχω πάει και τι έχω κάνει. Όλες αυτές τις κυρίες που έχω πάει τις ευχαριστώ πολύ, γιατί κι εγώ πέρασα πολύ ωραία μαζί τους και αυτές πολύ ωραία μαζί μου», ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής.

Λευτέρης Πανταζής: Κατά πόσο είναι πιστευτή αυτή του η παραδοχή

Αμέσως άρχισε, πάντως, μια κουβέντα για το κατά πόσο είναι πιστευτή η παραδοχή αυτή του Λευτέρη Πανταζή, λέγοντας πως έχει πάει με πάνω από 4.000 γυναίκες. Βάζοντας κάτω τα νούμερα, συμπεραίνει κανείς πως μπορεί άνετα να έχει φτάσει σε αυτό το νούμερο, ή ακόμη και να έχει φτάσει στο διπλάσιο.

Ο ίδιος, όπως ανέφερε, είναι στην πρώτη γραμμή εδώ και 40 χρόνια, δηλαδή, 14.600 μέρες. Αν υποθέσει κανείς, ότι κοιμόταν με μία γυναίκα καθημερινά, καταλαβαίνει πως το νούμερο των 4.000 όχι απλά βγαίνει, αλλά ξεπερνιέται σε μεγάλο βαθμό, ειδικά αν σκεφτούμε, ότι ο ΛεΠα ποτέ δεν έκρυψε τη λατρεία του στις γυναίκες, άρα θα μπορούσε να μην έχει ιδιαίτερη αναστολή στο με πόσες θα έχει κοιμηθεί στο σύνολο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share