Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021

Μίνα Αρναούτη: Έδωσε τα χρήματα στην οικογένεια Παντελίδη και... κάνει καλοκαιρινή ζωάρα

Ξέφυγε από τον κίνδυνο και τώρα... dolce vita

10 Ιουνίου 2021 15:13
Μίνα Αρναούτη: Έδωσε τα χρήματα στην οικογένεια Παντελίδη και... κάνει καλοκαιρινή ζωάρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξελίξεις υπάρχουν σχετικά με την υπόθεση θανάτου του Παντελή Παντελίδη, αφού η Μίνα Αρναούτη, που βρισκόταν επίσης στο τραγικό τροχαίο, κατέβαλε τα 11.500 ευρώ, που χρωστούσε.

Η ίδια έδωσε τα χρήματα και συνεχίζει την... dolce vita της, πραγματοποιώντας σχετική ανάρτηση στο Facebook, αν και πριν από λίγο καιρό λόγω του «φλέγοντος» αυτού θέματος αντιμετώπιζε μεγάλους κινδύνους.

Παράλληλα κάλεσε τους συγγενείς του αξέχαστου τραγουδιστή να τα καταθέσουν στο «Χαμόγελο του Παιδιού», όπως είχαν γράψει στην αγωγή τους.

«ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΕΒΑΛΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 11.500€ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ. ΑΝΑΜΕΝΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΣΟΥ ΑΥΤΟΥ ΣΤΟ «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΦΑΝ ΣΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ.

(Έλαβα την αγωγή αυτή 19/6/2017 όπου μου ζητούσαν 84.000€. Ήμουν ακόμη με πατερίτσες και μέσα σε χειρουργικές αίθουσες και δεν είχα κινηθεί νομικά εναντίον τους. Εκκρεμούν οι δικές μου αγωγές.)» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Μίνα Αρναούτη.

Το καλοκαίρι της και η φωτογραφία... που κολάζει

Το καλοκαίρι είναι εδώ και η Μίνα Αρναούτη φαίνεται πως ήδη απολαμβάνει τον ήλιο.

Η νεαρή που αγαπά τα social media και λατρεύει να μοιράζεται στιγμές από την καθημερινή της ζωή με τους διαδικτυακούς της φίλους, δημοσίευσε μία εντυπωσιακή φωτογραφία στο Facebook.

Συγκεκριμένα, έβαλε ένα μαύρο μπικίνι, απόλαυσε το ποτό της και πόζαρε μπροστά σε μία πισίνα, ανεβάζοντας την θερμοκρασία στα ύψη. Όπως φαίνεται, οι ισορροπίες επανέρχονται στην ζωή της, μετά το δυστύχημα που είχε και το οποίο στοίχησε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη και εκείνη χαμογελάει ξανά.

Στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε ένα απλό: «Αχ, Ιούνιος».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share