Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θυμάστε την Καλλιόπη Ευαγγελίδου; Δείτε πως είναι και τι κάνει σήμερα η Τατιάνα από την Λάμψη

Θα πάθετε πλάκα!

10 Ιουνίου 2021 14:13
Θυμάστε την Καλλιόπη Ευαγγελίδου; Δείτε πως είναι και τι κάνει σήμερα η Τατιάνα από την Λάμψη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έγινε ευρύτερα γνωστή ως «Τατιάνα», κόρη του «Γιάγκου Δράκου» στη «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου, όπου παρέμεινε για επτά συνολικά χρόνια μέχρι και τον ενδέκατο κύκλο και έπαιξε σε περισσότερα από 1.100 επεισόδια.

Στην συνέχεια η Καλλιόπη Ευαγγελίδου εμφανίστηκε και σε άλλες τηλεοπτικές σειρές, όμως αποφάσισε να αφήσει την Αθήνα και να μετακομίσει στις Σέρρες για χάρη της οικογένειάς της. Εκεί ζει ως σήμερα με τον σύζυγό της και τα τρία τους παιδιά και αυτός είναι ο λόγος που δεν την βλέπουμε πλέον στην μικρή οθόνη.

Δείτε επίσης αυτό: Θυμάστε τον Κωστάκη από το «Ρετιρέ»; Είναι κυριολεκτικά αγνώριστος σήμερα!

Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν ασχολείται με το θέατρο και την υποκριτική, αφού είναι πλέον καλλιτεχνική διευθύντρια του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών παίζοντας και σε παραστάσεις του.

Αυτό θα συμβεί και το φετινό καλοκαίρι, αφού η ηθοποιός θα παίξει στην παράσταση «Βασίλισσα Αμαλία», όπως αποκάλυψε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, με την οποία θα συμπρωταγωνιστήσουν.

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου έγραψε: «Backstage εικόνες για τη Βασίλισσα Αμαλία, παράσταση που ανεβαίνει με την έμπνευση και τη σκηνοθεσία του Ένκε Φεζολάρι, υπό την αιγίδα του Ελληνικού Κοινοβουλίου και παραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών. Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου κι εγώ ενσαρκώνουμε τη Βασίλισσα Αμαλία και η λήψη είναι στο athenscitymuseum,την πρώτη κατοικία της Βασίλισσας Αμαλίας».

Δείτε πως είναι σήμερα στην παρακάτω φωτογραφία του Athensmagazine.gr:

Θυμάστε την Καλλιόπη Ευαγγελίδου;

Λίγα λόγια για την Λάμψη

Η Λάμψη ήταν η μακροβιότερη τηλεοπτική σειρά στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης. Για 14 ολόκληρα χρόνια προβαλλόταν από τον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 όλες τις καθημερινές. Αριθμεί 3.457 επεισόδια. Ξεκίνησε στις 16 Σεπτεμβρίου 1991 και ολοκληρώθηκε στις 29 Ιουλίου 2005. Συνολικά γράφτηκαν 150.000 σελίδες διαλόγων για 190 ιστορίες, συμμετείχαν 1.500 ηθοποιοί, ενώ εργάστηκαν 7 σκηνοθέτες και αμέτρητοι τεχνικοί.

Το σενάριο έγραψε ο Νίκος Φώσκολος, ο οποίος επίσης εργάστηκε αποκλειστικά ως σκηνοθέτης τουλάχιστον για τα πρώτα 30 επεισόδια. Ο ίδιος βρέθηκε για πρώτη φορά στις εγκαταστάσεις του νεοσύστατου τότε ΑΝΤ1 το 1990, όπου και έγινε μια πρώτη συζήτηση για τη σειρά και τη προετοιμασία της. Οι ιθύνοντες του καναλιού επέμεναν στην πρώτη τους σκέψη για μια εβδομαδιαία σειρά. Εκείνος όμως είχε τις αντιρρήσεις του, επιθυμώντας μια καθημερινή, και τελικά κέρδισε. Η προετοιμασία της σειράς διήρκησε σχεδόν έναν ολόκληρο χρόνο.

Θυμάστε την Καλλιόπη Ευαγγελίδου;

Ένα πρώτο επεισόδιο προβλήθηκε 1 ημέρα νωρίτερα από την προκαθορισμένη πρεμιέρα, την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 1991. Πρόκειται για ένα πιλοτικό επεισόδιο της σειράς, που περιλαμβάνει σκηνές από τα πρώτα 4 επεισόδιά της και είχε ως στόχο να γνωρίσει στο ευρύ κοινό αυτή τη νέα τηλεοπτική πρόταση του σταθμού. Η ανταπόκριση των τηλεθεατών ήταν εξαιρετικά μεγάλη, καθώς ήδη από το πρώτο επεισόδιο είχε τηλεθέαση που έφτασε το 62%.

Ο αρχικός προγραμματισμός ήταν για μία σεζόν και 250 επεισόδια, αλλά πριν τη λήξη της 1ης σεζόν ανακοινώθηκε ότι λόγω της τεράστιας επιτυχίας της θα συνεχιζόταν και 2η σεζόν και θα ολοκληρωνόταν στα 500 επεισόδια. Τελικώς αποφασίστηκε να διατηρηθεί μόνιμα για όσο θα υπήρχε σταθερά υψηλό ενδιαφέρον εκ μέρους του κοινού, με αποτέλεσμα να φτάσει σε διάρκεια τις 14 σεζόν και τα 3.457 επεισόδια, αριθμός - ρεκόρ. Το τελευταίο επεισόδιο της θρυλικής Λάμψης, που προβλήθηκε στις 29 Ιουλίου 2005, σημείωσε τηλεθέαση 41,4%.

Ανάμεσα στους βασικούς χαρακτήρες της σειράς κυριαρχούν: η εισαγγελέας εφετών Βίρνα Λιώσση Δράκου, η οποία αγωνίζεται να διατηρήσει ακέραια τα ιδανικά και τις αξίες της μέσα σε ένα κόσμο παράλογο και άδικο, ο σύζυγός της και ιδρυτής μιας εκ των μεγαλύτερων πολυεθνικών παγκοσμίως, Γιάγκος Δράκος, της Giant, που ενώ αγωνίζεται καθημερινά επιζητώντας να κατακτήσει μια θέση στην κορυφή του κόσμου παραδίδει αργά μα με σταθερό τρόπο την ψυχή του ίδιου και της οικογένειας του στην κόλαση, ο ψυχίατρος και με ανθρωπιστικά αισθήματα γιος του, Αλέξης Δράκος, ερωτεύμενος με τη Βίρνα, παλεύει να βοηθήσει μια διανοητικά ασταθή νεαρή κοπέλα, τη Σελήνη, που κατοικεί και αυτή στην έπαυλη των Δράκων, ο επαναστατικής φύσης αδερφός του Τίμος, η ευαίσθητη καλλιτέχνης Τατιάνα και η φιλόδοξη ελαφρών ηθών γραμματέας και ερωμένη του Γιάγκου, Σάντρα. Η σειρά έχει προβληθεί μεταγλωττισμένη και στο εξωτερικό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share