Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Τρελά ερωτευμένος από παλιά με τη Μαρία Σάκκαρη - Έτσι κατάφερε να την κάνει δική του

Έπαιξε... μεγάλη μπάλα!

8 Ιουνίου 2021 17:36
Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Τρελά ερωτευμένος από παλιά με τη Μαρία Σάκκαρη - Έτσι κατάφερε να την κάνει δική του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πιο «καυτό» ζευγάρι της επικαιρότητας είναι... πρωθυπουργικό, με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, γιο του Κυριάκου Μητσοτάκη, να είναι μαζί με τη Μαρία Σάκκαρη τους τελευταίους μήνες, αν και ο έρωτάς του για την τενίστρια κρατά από αρκετά νωρίτερα.

Όπως έχει γίνει γνωστό τις τελευταίες μέρες ο γιος του πρωθυπουργού έχει σχέση μαζί της. Η αθλήτρια γέμισε χαρά όλο το πανελλήνιο καθώς έφερε μια μεγάλη νίκη στον προημιτελικό του Roland Garros.

Από εκεί βέβαια δεν θα έλειπε και ο γιος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης για να την καμαρώσει.

Ο 22χρονος είχε κάνει likes σε φωτογραφίες της Μαρίας μέχρι και σε φωτογραφίες της Μαρίας Σάκκαρη από τον Αύγουστο του 2020 στο instagram με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να παίρνουν φωτιά

Η επιμονή του να την κερδίσει, ο στρατός και... το γούρι του ζευγαριού

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης δεν μας έχει συνηθίσει σε δημόσιες εμφανίσεις. Ωστόσο, ο λόγος που βρέθηκε στο πλευρό της Μαρίας Σάκκαρη δεν έχει να κάνει με την αγάπη του για το άθλημα αλλά με την αγάπη του για την Ελληνίδα τενίστρια, με την οποία φέρονται να είναι σε σχέση.

Το νεαρό ζευγάρι που χωρίζει μόνο μια μικρή διαφορά ηλικίας - 22 ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, 25 η Μαρία Σάκκαρη- σύμφωνα με πληροφορίες είχε γνωριστεί από κοινές παρέες και αποφάσισαν να είναι πλέον μαζί.

Μάλιστα το γεγονός ότι ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πήρε πρόσφατα το απολυτήριό του από το στρατό, σίγουρα θα έδωσε περισσότερες ευκαιρίες στους δύο νέους να βρίσκονται, καθώς το πρόγραμμα της Μαρίας Σάκκαρη είναι εξ' ορισμού βαρύ και εξαντλητικό αν λάβουμε υπόψιν πως πρόκειται για μια κορυφαία τενίστρια που συμμετέχει σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις.

Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης κατάφερε να ταξιδέψει μέχρι το Παρίσι για να δει από κοντά την αγαπημένη του να αγωνίζεται, φέρνοντάς της μάλιστα και τύχη καθώς η Ελληνίδα τενίστρια κατάφερε να επιβληθεί της Αμερικανίδας Κένιν, περνώντας για πρώτη φορά στα προημιτελικά του μεγάλου τουρνουά τένις. Όπως θα δείτε και εσείς στο παρακάτω βίντεο, ο γιος του πρωθυπουργού πανηγύρισε με θέρμη τους πόντους που κέρδιζε η Μαρία Σάκκαρη.

Επόμενη αντίπαλος για την Ελληνίδα αθλήτρια στους προημιτελικούς του Γαλλικού Όπεν είναι η κάτοχος του τροπαίου του Roland Garros, Ίγκα Σφιόντεκ, η οποία νίκησε σχετικά άνετα την Ουκρανή, Μάρτα Κόστιουκ και «σφράγισε» την παρουσία της στην οκτάδα του τουρνουά, στο οποίο φιλοδοξεί κι εφέτος να κάνει το back to back.

Η Σφιόντεκ αποτελεί το μεγαλύτερο εμπόδιο της Σάκκαρη μέχρι στιγμής στο Roland Garros καθώς έχει να χάσει σετ στο Παρίσι από τις 3 Ιουνίου 2019, όταν είχε ηττηθεί με 6-1, 6-0 από την Σιμόνα Χάλεπ, στη μεταξύ τους μάχη για τον 4ο γύρο της διοργάνωσης. Αναμένεται με ενδιαφέρον αν και σε αυτή τη δύσκολη μάχη θα έχει στο πλευρό της τον αγαπημένο της και αν θα της φέρει ξανά τύχη η στήριξή του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share