Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ιωάννα Μαλέσκου: Δείτε για πρώτη φορά τον πατέρα της παρουσιάστριας!

Τι λέτε μοιάζουν;

8 Ιουνίου 2021 09:18
Ιωάννα Μαλέσκου: Δείτε για πρώτη φορά τον πατέρα της παρουσιάστριας!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ιωάννα Μαλέσκου: Η παρουσιάστρια έχει εκφράσει αρκετές φορές την αδυναμία που έχει στον πατέρα της.

Μάλιστα, στα γενέθλιά του του ευχήθηκε τηλεφωνικά μέσα από τον «αέρα» της εκπομπή της και δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της. Πριν λίγες ημέρες, η παρουσιάστρια ανήρτησε ένα Instagram story στο οποίο ποζάρει χαμογελαστή αγκαλιά με τον μπαμπά της.

Μάλιστα, δεν μπορείς να μην παρατηρήσεις πως οι δυο τους έχουν σχεδόν ίδιο το χρώμα των ματιών τους.

Δείτε την φωτογραφία στο Athensmagazine.gr:

Πατέρας Ιωάννας Μαλέσκου

Ιωάννα Μαλέσκου: Δείτε και τον αδελφό της

Ιωάννα Μαλέσκου: Φέτος έχει τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα και όχι άδικα, αφού στην παρθενική της χρονιάς ως κεντρική παρουσιάστρια σε μεγάλο κανάλι έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπωσεις!

Η παρουσιάστρια πριν λίγους μήνες έκλεισε τα 32 της χρόνια ωστόσο εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού τα γενέθλια αυτά τα πέρασε μακριά από την οικογένειά της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είχε δεχτεί στην εκπομπή της τότε ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από τον αδερφό της!

«Θέλω να σου ευχηθώ και από δω μέσα από την καρδιά μου. Πολύχρονη, πολύχρωμη, πάντα υγιείς και δυνατή. Να χαμογελάς και ότι κάνεις να συνοδεύεται από προσωπική ευτυχία και επιτυχία. Σ’ αγαπώ.», ευχήθηκε στην Ιωάννα Μαλέσκου ο αδερφός της.

Και μπορεί στην αέρα της εκπομπής να ακούστηκε μόνο η φωνή του Αλέξη Μαλέσκου, ωστόσο από την φωτογραφία που είδαμε στους δέκτες μας κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής τους επικοινωνίας, διαπιστώσαμε ότι η ομοιότητα τους είναι τρομερή.

Η αλήθεια είναι πως πάθαμε πλάκα αφού τα δύο αδέλφια είναι ολόιδια, παρότι διαφορετικού φύλου και παρά τις... πλαστικές που έχει κάνει! Με λίγα λόγια η Ιωάννα Μαλέσκου κυκλοφορήσει και σε... αρσενική έκδοση!

Δείτε την φωτογραφία με τα δύο αδέλφια στο Athensmagazine.gr. Σαν δύο σταγόνες νερό.

Ιωάννα Μαλέσκου αδελφός

Ιωάννα Μαλέσκου: Αγνώριστη στα πρώτα βήματα της καριέρας της - Τα καλλιστεία, η Κρήτη και ο ΣΚΑΪ

Η Ιωάννα Μαλέσκου που τώρα απολαμβάνουμε κάθε μεσημέρι στον ΣΚΑΪ είχε πάρει μέρος στα καλλιστεία για την ανάδειξη της «Μις Κρήτη 2013».

Μάλιστα η ίδια δήλωσε τότε δασκάλα και η ερώτηση από τους κριτές ήταν εάν θα μπορέσει να συνδυάσει το μόντελινγκ με τη διδασκαλία.

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο η Μαλέσκου είναι αγνώριστη σε σχέση με το πώς την έχουμε συνηθίσει σήμερα. Τόσο στο πρόσωπο όσο και στο κορμί. Το μόνο που είχε ίδιο ήταν το μαλλί και η φωνή.

Τότε ήταν 24 ετών και τώρα είναι 32. Μάλιστα επειδή η ομορφιά δεν κρύβεται τότε η Ιωάννα είχε κερδίσει τον τίτλο της «Β’ Αναπληρωματικής Μις Κρήτη».

Δείτε τι απάντησε η παρουσιάστρια στους κριτές:

Ιωάννα Μαλέσκου: Αγνώριστη στα πρώτα βήματα της καριέρας της - Τα καλλιστεία, η Κρήτη και ο ΣΚΑΪ

Από Κρήτη... Αθήνα

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι το όνομα που ακουγόταν και στο Φάληρο και στην Κάντζα και σε πολλές περιοχές της Αττικής. Η αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση πυροδότησε τη φημολογία για το πρόσωπο που θα βρεθεί στην ώρα προβολής της εκπομπής.

Η Ιωάννα Μαλέσκου όταν ήταν παρουσιάστρια στην Κρήτη ήταν το όνομα που «φλέρταρε» εντόνως με τον Alpha. Υπήρξεόμως ανατροπή.

Ενώ περιμέναμε τις υπογραφές ο Νίκος Μουτσινάς λέει στον αέρα της εκπομπής του πως η Ιωάννα Μαλέσκου φτιάχνει βαλίτσες για τον ΣΚΑΪ.

Το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» αναφέρει πως η ζώνη 12:00-14:00 είναι η πιο πιθανή για την Ιωάννα. Τι σημαίνει αυτό; Ο Λιάγκας φεύγει η Μαλέσκου έρχεται. Ο Γιώργος Λιάγκας έχει δύο ακόμα χρόνια συμβόλαιο με το κανάλι αλλά είναι βέβαιο πως η εκπομπή «Μεσημέρι» δεν θα συνεχιστεί.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share