Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θέμης Αδαμαντίδης: Νέα σύλληψή του σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη - «Δεν προκαλώ κανέναν»

«Δεν μπορείτε να ασχοληθείτε με κάτι πιο σοβαρό;» η απάντησή του

7 Ιουνίου 2021 21:22
Θέμης Αδαμαντίδης: Νέα σύλληψή του σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη - «Δεν προκαλώ κανέναν»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε ακόμη μια σύλληψη προχώρησαν οι Αρχές στο πρόσωπο του Θέμη Αδαμαντίδη, με το γνωστό τραγουδιστή να εντοπίζεται σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη, απαντώντας για αυτό που συνέβη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το βράδυ της Κυριακής (6/6) γύρω στις 22:00 άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησαν επιχείρηση σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη που είχε στηθεί στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας και πέρασαν χειροπέδες σε 53 άτομα μεταξύ των οποίων ήταν και ο τραγουδιστής, που είχε συλληφθεί πριν από περίπου 1.5 μήνα ξανά.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας, σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Θέμης Αδαμαντίδης σύλληψη

Η απάντηση του τραγουδιστή - «Ασχοληθείτε με κάτι άλλο...»

Ο Θέμης Αδαμαντίδης συνελήφθη, λοιπόν, με τον τραγουδιστή να κάνει μιλάει για το περιστατικό.

«Ας ασχοληθούμε με κάτι άλλο, πιο σημαντικό, που έχει ανάγκη ο κόσμος για να καλύψει τις απορίες του που έχει από την πανδημία, από τις καραντίνες, την ανεργία και την απραξία του», ανέφερε αρχικά ο γνωστός τραγουδιστής στο δελτίο ειδήσεων του Apha.

Στη συνέχεια ο Θέμης Αδαμαντίδης πρόσθεσε: «Εγώ θα τραγουδάω και το αγαπώ αυτό. Ας μείνουμε εκεί. Άλλωστε, εκεί που πάω, πάω πολύ διακριτικά και δεν θέλω να προκαλώ».

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες η σύλληψη έγινε το βράδυ της της Κυριακής (6/6) γύρω στις 22:00, όταν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποίησαν επιχείρηση σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη που είχε στηθεί στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Αθήνας.

Μαζί με τον τραγουδιστή η αστυνομία οδήγησε στο Αστυνομικό Τμήμα της Ομόνοιας 53 ακόμη άτομα, όπου σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος τους και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Όταν έλεγε πως δεν είναι... του κατηχητικού

Ο Θέμης Αδαμαντίδης είχε μιλήσει και για την προηγούμενη σύλληψή του σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη, επισημαίνοντας πως το γεγονός αυτό ουδόλως επηρέασε την ψυχολογία του, καθώς θεωρεί αναφαίρετο το δικαίωμά του σε μια προσωπική επιλογή.

Μιλώντας για την υπόθεση αυτή στο Secret ο Θέμης Αδαμαντίδης υποστηρίζει ότι «ήταν μια συνάντηση φίλων», προσθέτοντας πως… δεν είναι του κατηχητικού, για να μετανιώσει.

Θέμης Αδαμαντίδης για τη σύλληψή του

«Δεν καταλάβαμε πώς πέρασε ο χρόνος. Θυμηθήκαμε πώς ήταν να αισθανόμαστε ότι είμαστε ελεύθεροι και να βγαίνουμε τη στιγμή που επιθυμούμε, χωρίς δικαιολογητικά και SMS», αναφέρει ο λαϊκός τραγουδιστής.

Στην ερώτηση, δε, αν η σύλληψή του επηρέασε την ψυχολογία του απαντά: «γιατί να μου ρίξει την ψυχολογία; Ούτε υφυπουργός είμαι, ούτε δάσκαλος του κατηχητικού! Ένας απλός άνθρωπος είμαι. Και στο φινάλε δικαίωμά μου δεν είναι; Πρέπει να πάω κάπου που διαφημίζουν; Πάω εκεί που θέλω εγώ».

«Ο κόσμος ίσως δεν έχει καταλάβει ότι έχουμε μπει σε μια εικονική ζωή και δεν μπορούμε να απολαύσουμε το περιβάλλον» συμπληρώνει ενώ ερωτηθείς για το αν θα κάνει το εμβόλιο απαντά «θα το σκεφτώ. Δεν θα είμαι από τους πρώτους. Από τους τελευταίους ίσως».

Σε βάρος του Θέμη Αδαμαντίδη και των υπόλοιπων 17 σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί ρύθμισης της αγοράς παιγνίων και παραβίαση μέτρων για την πρόληψη ασθενειών, ενώ σε βάρος του υπεύθυνου του καταστήματος και για παράβαση του Νόμου περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share