Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Η ανάρτηση "καρφί" του Bachelor και η απάντηση της Νικολέττας Τσομπανίδου

Το ζευγάρι «ρίχνει σπόντες» μετά τον χωρισμό

6 Ιουνίου 2021 16:34
Η ανάρτηση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία ανάρτηση γεμάτη υπονοούμενα έκανε στο προφίλ του στο Instagram, o πρώτος Έλληνας Bachelor, Παναγιώτης Βασιλάκος και είναι ξεκάθαρο πως αναφέρεται στην Νικολέτα Τσομπανίδου.

Το πρώην ζευγάρι γνωρίστηκε στο Bachelor 1, όπου η Νικολέτα διεκδικούσε και αυτή την καρδιά του μαζί με τις υπόλοιπες κοπέλες. Τελικά, κατάφερε να βγει η νικήτρια του ριάλιτι, όμως δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν τόσο καλά για το ζευγάρι και στην «έξω» ζωή. Παράλληλα, δείτε ποιος είναι ο νέος Bachelor!

Το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και αρκετό διάστημα, με τη Νικολέτα Τσομπανίδου να ανακοινώνει την είδηση. Ακόμα δεν έχουν αποκαλύψει το λόγο του χωρισμού τους. Σε παλαιότερη ανάρτησή του, ο Παναγιώτης Βασιλάκος είχε υποστηρίξει πως παρά το γεγονός ότι τράβηξαν χωριστούς δρόμους, θα βρίσκεται πάντα κοντά στη Νικολέτα, αν του το ζητήσει.

Όμως, το πρόσφατο story του στο Instagram δείχνει πως τα πράγματα μάλλον έχουν αλλάξει. Για να καταστήσει σαφές ότι το μήνυμα του έχει άμεση σχέση με το Bachelor, ο Παναγιώτης συνόδευσε το κείμενο του με ένα κόκκινο τριαντάφυλλο.

The Bachelor: «Αναρτήσεις-καρφιά»

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Είναι πολύ στενάχωρο άνθρωποι που τους έχω βοηθήσει να αλλάξουν την ζωή τους με μαχαιρώνουν πισώπλατα! Ήταν λάθος μου που άκουσα την καρδιά μου και όχι τη λογική μου! Παρόλα αυτά όμως θα συγχωρήσω πολλές συμπεριφορές και πράξεις, διότι στην καρδιά μου δεν χωράει μίσος! Αυτό όμως, δεν σημαίνει ότι από εδώ και πέρα θα αφήσω ξανά κάποιον να διαβάλει το όνομα μου! Την πνευματική και ψυχική μου δύναμη δεν μπορείτε να την γκρεμίσετε! Γιατί πολύ απλά δεν μπορείτε να με αντιμετωπίσετε!».

Oι followers της Νικολέτας Τσομπανίδου δε θα μπορούσαν φυσικά να αφήσουν το μήνυμα του ασχολίαστο και σε ένα Q&A, που έκανε στο Instagram έσπευσαν να ρωτήσουν την πρώην παίκτρια του Bachelor αν έχει να πει κάτι για τα λεγόμενα του Παναγιώτη Βασιλάκου. Εκείνη, όμως, δεν τους «ευχαρίστησε» απαντώντας πως δε θέλει να κάνει κάποιο σχόλιο.

The Bachelor: «Αναρτήσεις-καρφιά» μεταξύ Παναγιώτη Βασιλάκου και Νικολέτας Τσομπανίδου

Η ανάρτηση της Νικολέττας μετά την ανακοίνωση του χωρισμού από τον Βασιλάκο: «Με άλλες προσδοκίες ήρθα στην Αθήνα...» (Video)

Στο Happy Day η Νικολέττα Τσομπανίδου, ανακοίνωσε το χωρισμό της από τον Παναγιώτη Βασιλάκο, έπειτα από περίπου 4 μήνες που έγινε ο τελικός του Bachelor και την επέλεξε ως την εκλεκτή της καρδιάς του.

Ωστόσο, το ζευγάρι δεν είχε χαρούμενο τέλος, καθώς τράβηξαν χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή, με την νεαρή Θεσσαλονικιά να ανακοινώνει πως είναι πλέον και οι δυο ελεύθεροι. Μετά λοιπόν τις δηλώσεις της στην εκπομπή, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.

«Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί ξεκινάει ένα καινούργιο βήμα για εμένα. Σας έχω πει ότι ετοιμάζω ένα καινούργιο project. Όλο αυτό προήλθε από την αγάπη τη δική σας και την στήριξη της δική σας και σας ευχαριστώ πάρα πολύ μέσα από την καρδιά μου.

Επίσης μίλησα για το γεγονός ότι δεν είμαι πλέον μαζί με τον Παναγιώτη. Δεν έρχονται τα πράγματα όπως τα περιμένεις πάντα. Με άλλες προσδοκίες ήρθα στην Αθήνα, αλλιώς εξελίχθηκαν τα πράγματα. Τέλος πάντων έχω μετακομίσει μόνιμα στην Αθήνα και σχεδιάζω πολλά πράγματα», είπε η Νικολέττα Τσομπανίδου.

Αγνώριστη η Νικολέττα του The Bachelor πριν τις πλαστικές

Η Νικολέττα πριν μπει στο «The Bachelor» ήταν πραγματικά άλλος άνθρωπος. Πριν από τις πλαστικές, δεν θα την αναγνώριζε ούτε ο Βασιλάκος! Η εκρηκτική κοκκινομάλλα έχει κλέψει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου, με το ζευγάρι να είναι πιο αγαπημένο από ποτέ -δείτε εδώ αποκλειστικές εικόνες από πρόσφατη βόλτα τους.

Η Νικολέττα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Τούμπα και είναι 21 ετών! Είναι cheerleader (μαζορέτα) και έχει πάθος με την ενόργανη γυμναστική. Μάλιστα, στο διαδίκτυο κυκλοφορούν μερικές φωτογραφίες της Νικολέττας λίγο καιρό πριν από το «The Bachelor», στο οποίο φαίνεται να έχει αρκετές διαφορές στην εμφάνισή της.

Έτσι ήταν η Νικολέττα του «The Bachelor» πριν από τις πλαστικές

Νικολέττα Τσομπανίδου πλαστικές

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share