Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σάκης Ρουβάς: Η εξομολόγησή του για το γάμο με την Κάτια Ζυγούλη - Πώς γνωρίστηκε το ζευγάρι

Ο λόγος που του έριχνε... χυλόπιτα κάθε φορά που της έκανε πρόταση!

6 Ιουνίου 2021 09:10
Σάκης Ρουβάς: Η εξομολόγησή του για το γάμο με την Κάτια Ζυγούλη - Πώς γνωρίστηκε το ζευγάρι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Σάκης Ρουβάς βρέθηκε χθες (5/6) καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» και μίλησε για τα πάντα, δείχνοντας εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ στο θέμα του γάμου του με την Κάτια Ζυγούλη.

Όπως εξήγησε, πριν οι δυο τους κάνουν οικογένεια, αντιμετώπισαν μερικά προβλήματα καθώς είχαν άλλο όραμα για τη ζωή αλλά τελικά κατάφεραν να δέσουν μιας και ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος και μέχρι σήμερα διαρκώς δοκιμάζουν πράγματα στην κοινή τους πορεία.

«Απολαμβάνω αυτό που γίνεται με τα κορίτσια, και με όλους τους θαυμαστές μου. Όταν έρχονται και με αγκαλιάζουν είναι κάτι υπέροχο. Δε θα ξεχάσω ποτέ μια φορά, ήμουν με τον Ηλία, είχαμε πάει σε ένα beach party στην Κατερίνη με τον Ηλία. Πίσω από τη σκηνή υπήρχε ένα τροχόσπιτο στο οποίο μπήκα για να αλλάξω… Άρχισε το τροχόσπιτο να κουνιέται. Άρχισαν να σπάνε τζάμια. Από παντού ένιωθα να διαλύεται. Είχε την πλάκα του αλλά ήταν και λίγο τρομακτικό.

Η Κάτια ξέρει πόσο τη λατρεύω και την αγαπάω. Δεν τίθεται θέμα ανταγωνισμού με τους θαυμαστές μου.

Πρέπει να ρωτήσεις την Κάτια γιατί μου είπε τόσες φορές όχι. Απλά ήθελε να της κάνω πρόταση γάμου συνέχεια. Το επαναλάμβανα κάθε χρόνο. Το “ναι” προέκυψε όταν πάτησε πόδι ο κουμπάρος μου και είπε “φτάνει”… Ήταν κάτι τυπικό στη δική μας περίπτωση… Για πάρα πολλά χρόνια το κομμάτι γάμος το εξόριζα. Φοβόμουν μήπως αποτύχω όπως η γονείς μου ή δε σταθώ ικανός να κάνω οικογένεια. Στα πρώτα χρόνια της καριέρας μου δεν ήθελα να φαίνομαι δεσμευμένος. Αυτό άλλαξε όταν ήρθε η Κάτια.

Υπήρξε κεραυνοβόλος έρωτας. Μόλις συναντήθηκαν τα βλέμματά μας έγινε κάτι μαγικό. Σαν να διάβασα όλο τον ψυχισμό της. Ένιωσα αμέσως ότι ήταν η γυναίκα της ζωής μου… Στην αρχή υπήρξαν σκαμπανεβάσματα μέχρι να δεθούμε… Η Κάτια δεν ήθελε παιδιά. Εγώ είχα δηλώσει ότι θέλω πέντε. Μετά από τέσσερις καισαρικές δε θα διακινδυνεύαμε κάτι τέτοιο. Είμαι τυχερός και ευγνώμων», είπε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος τραγουδιστής.

Πού γνωρίστηκε το ζευγάρι;

Το ζευγάρι ζει μαζί από την αρχή της σχέσης του. Σε παλιότερη συνέντευξή του, ο Ρουβάς είχε πει πως «την Κάτια την είχα γνωρίσει, πιο πριν από τα γυρίσματα στην Κρήτη. Ήταν έρωτας από την πρώτη στιγμή, μια πρωτοφανής έλξη,σαν να συγχρονίστηκαν οι ενέργειές μας, ένα σπάνιο συναίσθημα. Στα γυρίσματα στην Κρήτη βεβαιώθηκα ότι θα ήταν η γυναίκα της ζωής μου».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share