Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Σίσσυ Χρηστίδου: Ποζάρει με ολόσωμο μαγιό - Η πρώτη καλοκαιρινή φωτό

Το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει και επίσημα

5 Ιουνίου 2021 19:38
Σίσσυ Χρηστίδου: Ποζάρει με ολόσωμο μαγιό - Η πρώτη καλοκαιρινή φωτό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Σίσσυ Χρηστίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μια άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με μαγιό.

Το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει και επίσημα εδώ και μερικές ημέρες με τον υδράργυρο να καταγράφει ιδιαίτερες υψηλές θερμοκρασίες σε καθημερινή βάση. Έτσι, πολλοί είναι οι Έλληνες celebrities που με την πρώτη ευκαιρία φορούν τα μαγιό τους και επισκέπτονται κάποιο παραθαλάσσιο μέρος είτε εντός είτε εκτός Αττικής προκειμένου να δροσιστούν.

Το ίδιο φαίνεται πως έκανε σήμερα και η Σίσσυ Χρηστίδου. Η όμορφη παρουσιάστρια αφού τελείωσε την εκπομπή της βρέθηκε με την καλή της φίλη Χριστίνα Κοντοβά και απόλαυσαν ένα δροσιστικό μπάνιο.

Μάλιστα, η Σίσσυ Χρηστίδου που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δε δίστασε να ποζάρει με το μαγιό της και στη συνέχεια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram την πρώτη της καλοκαιρινή φωτογραφία.

Δες παρακάτω την πρώτη φωτογραφία με μαγιό που δημοσίευσε φέτος η Σίσσυ Χρηστίδου:

Σίσσυ Χρηστίδου: Ποζάρει με ολόσωμο μαγιό - Η πρώτη καλοκαιρινή φωτό

Βαγγέλης Περρής: Ξεκαθαρίζει για την παρεξήγηση με την Ιωάννα Μαλέσκου - «Θα έχετε ακούσει ότι της επιτέθηκα...»

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου ο Βαγγέλης Περρής. Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε πρώτη φορά ανοιχτά στην παρεξήγησή του με την Ιωάννα Μαλέσκου.

«Για την κυρία Μαλέσκου. Θα έχετε ακούσει ότι της επιτέθηκα και εκείνη απάντησε με το γνωστό λεξιλόγιο “εκ του Περισσού” και διάφορα υπονοούμενα. Δεν υπήρχε καμία επίθεση. Αυτό θέλω να το πω. Δεν μπορείς να δημιουργείς ένταση και απαντήσεις, ανταπαντήσεις αν δεν έχεις δει το πρωτόλειο υλικό.

Η βασική υποψία είναι ότι αυτά που γράφονται είναι τίτλοι που τις περισσότερες φορές δεν έχουν σχέση με το προκείμενο. Εγώ έλεγα ποιήματα κάθε μέρα με γενικές αναφορές.

Είπα "λένε πως θα διώξουν τα γερόντια και το μόνο που αλλάζουν, βάζουν καινούργια δόντια". Δεν αναφερόταν σε κάποιον. Ήταν μια γενικότερη αναφορά.

Και έκανα ένα σχόλιο πως “όταν πέφτουν τα νούμερα, στην τηλεόραση υπάρχει ένας μύθος, δείξε παραπάνω στήθος”. Αυτό δεν αναφερόταν σε κανέναν. Ήταν ένας κανόνας ο οποίος δείχνει ότι ακολουθούμε λύσεις που δεν είναι λύσεις. Και παρεξηγήθηκε. Παρεξηγήθηκε με δημοσίευμα που έπρεπε να κοιτάξει αν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Τέλος πάντων. Δεν είναι θέμα προσωπικό» εξήγησε ο Βαγγέλης Περρής.

Δείτε όσα ειπώθηκαν στο ακόλουθο βίντεο (από το 8:20’ και μετά):

Ιωάννα Μαλέσκου: Απίστευτο περιστατικό - Γιατί την φυγάδευσαν από τον ΣΚΑΪ;

Η Ιωάννα Μαλέσκου είχε μια έντονη συζήτηση τις προάλλες με τον Τζέιμς Καφετζή στην εκπομπή «Love it», γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις, με την ίδια μάλιστα να φτάνει σε σημείο να φυγαδευτεί από τον ΣΚΑΪ.

Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ, στην φετινή της τηλεοπτική πορεία έχει δείξει πολλές φορές πως με τον λόγο της μπορεί να υπερασπιστεί τόσο τον εαυτό της όσο και την ίδια της την εκπομπή, κι αυτό φαίνεται να έκανε πριν από δυο ημέρες, όταν ένιωσε πως ο Τζέιμς δεν την σέβεται.

Χωρίς κανέναν ενδοιασμό του είπε στον αέρα όσα ήθελε να του πει και μετά... σα να μην έγινε τίποτα. Επειδή, όμως, γνωρίζει καλά από τηλεόραση μιας και είναι στο χώρο αρκετά χρόνια. Όταν τελείωσε η εκπομπή της εκείνη την ημέρα δεν βγήκε από την μπροστινή πόρτα του σταθμού για να αποφύγει τους δημοσιογράφους που ήξερε πως θα την περιμένουν πως και πως.

Για την ακρίβεια, ο ρεπόρτερ της εκπομπής Ευτυχείτε, Γιάννης Πουλόπουλος, το πρωί της Παρασκευής περιέγραψε ακριβώς τι συνέβη εκείνη την ημέρα.

«Το αυτοκίνητο αυτό είναι της Ιωάννας μαλέσκου και δίπλα είχε στο σκυλάκι της. Για να μην μιλήσει στους δημοσιογράφους που περίμεναν από έξω κάποιος άλλος πήρε το αυτοκίνητό της κι εκείνη μεταφέρθηκε σε άλλο σημείο για να την παραλάβει».

Η τοποθέτηση του Τζέιμς μετά την ένταση με τη Μαλέσκου

Όπως επιβεβαιώνεται από τα λόγια του Τζέιμς, το συμβόλαιο που έχει υπογράψει με τον Ατζούν απαιτούσε την παρουσία του στην εκπομπή «Love it» γι' αυτό και δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά, με τον ίδιο να τοποθετείται για την ένταση στον αέρα.

«Έχω υπογράψει για αυτό πήγα στην εκπομπή. Με πιάσατε απροετοίμαστο. Γνώρισα χθες τη σύζυγο του Τριαντάφυλλου, πήγα να κάνω ένα μοριακό τεστ. Ούτε εκείνη το περίμενε ότι θα αποχωρούσε. Έρχεται την Κυριακή», τόνισε ο Τζέιμς.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share