Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μαρία Ηλιάκη: Στο σπίτι με τη νεογέννητη κόρη της - Εξιτήριο από το μαιευτήριο

Μια νέα ζωή ξεκινά για την παρουσιάστρια

5 Ιουνίου 2021 16:16
Μαρία Ηλιάκη: Στο σπίτι με τη νεογέννητη κόρη της - Εξιτήριο από το μαιευτήριο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πριν από πέντε ημέρες η Μαρία Ηλιάκη έγινε μαμά για πρώτη φορά. Η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι και πλέει σε πελάγη ευτυχίας με τον σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη.

Η Μαρία προχώρησε σε προγραμματισμένο τοκετό, ενώ δεν γέννησε στην Ελλάδα. Έφερε στον κόσμο το μωρό της σε μαιευτήριο της Ελβετίας, όπου ζει τον τελευταίο καιρό. Βλέπεις, εκεί εργάζεται ως γυναικολόγος ο αγαπημένος της, οπότε πλέον η ζωή της είναι εκεί.

 Μαρία Ηλιάκη: Στο σπίτι με τη νεογέννητη κόρη της - Εξιτήριο από το μαιευτήριο

Η επιστροφή στο σπίτι

Πριν λίγη ώρα η Μαρία Ηλιάκη έκανε δύο Insta Stories και κοινοποίησε στους followers της πως επιστρέφει σήμερα στο σπίτι με το μωράκι της.

Με χιουμοριστικό τρόπο και φωτογραφίζοντας δύο μεγάλα σακ βουαγιάζ αποκάλυψε πως σήμερα παίρνει εξιτήριο από το μαιευτήριο.

 Μαρία Ηλιάκη: Εξιτήριο από το μαιευτήριο

Όπως θα δεις και στην gallery, η παρουσιάστρια έδειξε τον σάκο της μαμάς και του μπαμπά του μωρού, ενώ στις φωτογραφίες θα δεις και μια υπέροχη ανθοδέσμη, αλλά και το πορτ μπεμπέ της κόρης της.

Η ιστορία αγάπης με τον Στέλιο Μανουσάκη

Η Μαρία Ηλιάκη με τον Στέλιο Μανουσάκη γνωρίζονταν αρκετά χρόνια από την Κρήτη, που είναι τόπος καταγωγής και των δύο. Η σχέση τους ξεκίνησε, όμως, πριν περίπου τρία χρόνια.

Από τότε η Μαρία άρχισε να μοιράζει τη ζωή της ανάμεσα σε Ελλάδα και Ελβετία μιας και ο αγαπημένος της εργαζόταν και ζούσε μόνιμα εκεί.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια είχε πει για τη σχέση της πριν πολύ καιρό: «Αν μου έλεγες πριν 2 χρόνια ότι η ζωή μου θα μοιραζόταν ανάμεσα σε 2 σπίτια, ένα στην Ελλάδα κι ένα στο εξωτερικό, θα σου έλεγα πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση ούτε να ξεκουνηθώ από την καθημερινότητά μου, αλλά ούτε και να ξεβολευτώ. Άσε που έτρεμα και τα αεροπλάνα.

 Μαρία Ηλιάκη: Στο σπίτι με τη νεογέννητη κόρη της

Έλα, όμως, που η ζωή με «ξεβόλεψε» και καλά μου έκανε!! Γιατί ανακάλυψα πως υπάρχουν αξιαγάπητοι άνθρωποι και έξω από τον μικρόκοσμό μου όμορφα τοπία, ωραίες συνήθειες, άλλες κουλτούρες, ενδιαφέροντα πράγματα να κάνεις. Και δεν ξέρω καθόλου πού θα καταλήξει όλο αυτό. Πού θα είμαι σε 1 χρόνο από τώρα. Στην Ελλάδα ή αλλού. Και δεν έχει και καμία σημασία. Σημασία έχει να ΞΕΒΟΛΕΥΤΕΙΣ. Έστω και για μια φορά στη ζωή σου. Ξεβολευτείτε λοιπόν!!!».

Χαμός με τον Νίκο Μουτσινά: Έβγαλε τα πάντα στην φόρα για τον «χωρισμό» με το κορίτσι του

Χαμός επικράτησε με τον Νίκο Μουτσινά, καθώς ο γνωστός παρουσιαστής έβγαλε τα πάντα στον φόρα για τον «χωρισμό», που έζησε με το κορίτσι, με το οποίο βρισκόταν μαζί για χρόνια.

Ο ηθοποιός και παρουσιαστής, που ζήτησε συγγνώμη για ένα θέμα που προέκυψε, παραχώρησε συνέντευξη στον youtuber και συνεργάτη του, Fipster κατά κόσμον Φίλιππο Ιωάννου και μίλησε για τις συνεργασίες του με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Κατερίνα Ζαρίφη, ενώ αποκάλυψε πώς είναι σήμερα οι σχέσεις του με τη Μαρία Ηλιάκη.

«Στην αρχή με τον Γρηγόρη δεν συνεργαστήκαμε καλά μέχρι να γνωριστούμε. Με την Κατερίνα δεν έχω συνεργαστεί καλά από την άποψη ότι ζοριζόμασταν πολύ σε κάτι που δεν ξέραμε, δεν ξέραμε τι να κάνουμε και δεν καταλαβαίναμε πώς να συνεργαστούμε. Με τη Μαρία δεν μιλάμε, αλλά όχι ότι είμαστε μαλωμένοι. Δεν έχουμε επικοινωνία. Δεν έχουμε τσακωθεί δεν της έχω κάνει κάτι ούτε μου έχει κάνει κάτι. Απλά νομίζω πως το “Ξαναδέστε τους” ήταν το τελειωτικό χτύπημα. Ήταν όλο λίγο περίεργο, δεν ήταν κάτι που έπρεπε να έχει γίνει την περίοδο που έγινε» σημείωσε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ.

«Δεν μπορώ να μετανιώνω, βαριέμαι. Γνώρισα και τη Μαίρη Συνατσάκη εκεί οπότε δεν μπορώ να το μετανιώσω. Επίσης, πήρα κι εγώ το μάθημά μου, το οποίο όμως δεν ξέρω πώς να το εφαρμόσω, ότι αν δεν είσαι σε φάση γενικά, δεν κάνεις ξεκινήματα. Πρέπει να τα βρεις μέσα σου και να πεις τώρα έχω τη δύναμη, πάω. Είχα χάσει τη μάνα μου, ήμουν σε πένθος» πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο Νίκος Μουτσινάς εξομολογήθηκε ότι η πιο άβολη στιγμή του στην τηλεόραση ήταν όταν μία παίκτρια του «Sunday Live» που παρουσίαζε με τη Ζέτα Μακρυπούλια, είχε ένα ατύχημα on air. «Ένιωσα πολύ άβολα όταν εκείνη η κοπέλα στο "Sunday Live" έπεσε από την καρέκλα. Δεν έπαθε κάτι, αλλά ήταν μια στιγμή που πάγωσα, είπα: "Θεέ μου" κι όχι θεέ μου τέλειωσε η καριέρα μου, αλλά θεέ μου τι έπαθε η κοπέλα». Στην ερώτηση αν θα δοκίμαζε ξανά να βρεθεί στην πρωινή ζώνη ενός τηλεοπτικού σταθμού, ο παρουσιαστής ήταν αρνητικός. «Όχι δεν μου αρέσει το πρωινό. Δεν μπορώ να ξυπνάω πρωί. Είμαι too much για πρωί, οριακά είμαι για μεσημέρι».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share