Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Το τρολάρισμα της χρονιάς: Ο Σίλας Σεραφείμ κάνει... αλοιφή τη Λατινοπούλου σε 103 ξεκαρδιστικά δευτερόλεπτα

Με το πιο έξυπνο κόλπο ακύρωσε κάθε της επιχείρημα και μας έκανε... να λιώσουμε από τα γέλια

4 Ιουνίου 2021 12:00
Το τρολάρισμα της χρονιάς: Ο Σίλας Σεραφείμ κάνει... αλοιφή τη Λατινοπούλου σε 103 ξεκαρδιστικά δευτερόλεπτα
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου μπορεί να εξέφρασε αρκετές... τουλάχιστον μεσαιωνικές απόψεις στο διαδικτυακό της παραλήρημα, αλλά το θετικό είναι πως ένωσε αρκετούς, που εξέφρασαν μια πιο ορθολογική αντίδραση, είτε με φωνές είτε με χιούμορ.

Η κορυφαία στιγμή ανήκει δικαιωματικά στον Σίλα Σεραφείμ. Ο πασίγνωστος ηθοποιός, γνώριμος για τα stand up και τα κωμικά σκετσάκια του (πώς να ξεχάσεις, άλλωστε, τα θρυλικά «Σφηνάκια») κατάφερε σε μόλις 1:43 λεπτά να αποτελειώσει κάθε επιχείρημα της πολιτεύτριας της ΝΔ με ένα βίντεό του.

Τι κατάφερε με αυτό το βίντεο; Ακολουθώντας ακριβώς την επιχειρηματολογία της Λατινοπούλου και αλλάζοντας το θέμα από τις τρίχες και τις ραγάδες των γυναικών στους... μπρατσωμένους άνδρες, έκανε τους πάντες να καταλάβουν πόσο «κενή» ακούγεται η άποψη της πολιτικού.

Με το δικό του ξεκαρδιστικό τρόπο, επί της ουσίας, κάνει... αλοιφή κάθε επιχείρημά της και υπενθυμίζει το λόγο, που αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων κωμικών.

Η τοποθέτηση του Σίλα Σεραφείμ... με άρωμα Λατινοπούλου

«Το τελευταίο διάστημα παρατηρώ μια τάση στα σόσιαλ μπίντια, την οποία δεν πρέπει να αφήσουμε ασχολίαστη, διότι καταστρέφεται η θεωρία μας, τα πρότυπά μας, η κοσμοθεωρία μας και γενικά όσα έχουμε μάθει.

Πρόκειται για τις περιβόητες φωτογραφίες ανδρών, οι οποίοι δείχνουν τα μυώδη σημεία του σώματός τους. Αφήνουν τα μπράτσα τους, φουσκωμένους γραμμωμένους κοιλιακούς και οτιδήποτε άλλο αντιαθσητικό υπάρχει πάνω τους.

Και αναρωτιέμαι, γιατί στις γυναίκες σίγουρα δεν αρέσει, αλλά και να τους αρέσει ας τις αφήσουμε έξω. Εγώ που είμαι άντρας δεν μπορώ να το βλέπω, είναι αποκρουστικό. Απεχθάνομαι τέτοιες φωτογραφίες. Εσένα σου αρέσει και καλά κάνεις, αλλά εμένα γιατί μου το πετάς μες στη μούρη και πρέπει να το δω κι εγώ; Προσπαθείς να μου το περάσεις ως φυσιολογικό; Ότι είναι πάρα πολύ όμορφο και ωραίο. Είναι άσχημο!

Και βλέπουμε όλο και περισσότερες γυναίκες να γέρνουν στην ανδρική φύση. Να μένουν αγύμναστες, να πίνουν, να καπνίζουν, να χαζολογούν στην καφετέρια, να ξενυχτάνε. Από την άλλη οι άνδρες γέρνουν στη γυναικεία φύση. Μαγειρεύουν, πλένουν πιάτα, σφουγγαρίζουν και αλλάζουν πάνες στο μωρό.

Όλο αυτό θέλουν να μας το περάσουν ως φυσιολογικό, αλλά δεν είναι. Μια νοσηρή μειοψηφία δε θα αλλάξει στην πλειοψηφία τα πρότυπα ομορφιάς της και το φυσιολογικό που έχουμε μάθει. Αυτοί που μας μιλούν για εξέλιξη ας κάτσουν να σκεφτούν, τι σημαίνει εξέλιξη. Γιατί αυτή είναι εποχή των σπηλαίων. Τότε ήταν η τελευταία που οι άντρες είχαν υγιεινή ζωή. Δεν έπιναν, δεν κάπνιζαν, δεν είχαν άγχος», αναφέρει, προφανώς χιουμοριστικά, στο βίντεό του.

Το «ξέσπασμα» του Twitter κατά της Λατινοπούλου

Σάλος έχει δημιουργηθεί στο διαδίκτυο τα τελευταία 24ωρα με το βίντεο που πόσταρε η Αφροδίτη Λατινοπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, λίγες μέρες μετά το body shaming στην Έλενα Παπαρίζου, μίλησε με άσχημο τρόπο για γυναίκες που προβάλλουν την τριχοφυΐα, την κυτταρίτιδα ή τις πανάδες τους χωρίς καμία ενοχή. Επί της ουσίας, αναφέρει πως κάθε γυναίκα που... δεν της μοιάζει, θα έπρεπε να ντρέπεται.

Το βίντεο της Αφροδίτης Λατινοπούλου

Ο κόσμος ξεσηκώθηκε. Άντρες και γυναίκες κάθε ηλικίας σχολίασαν αρνητικά τα όσα ανέφερε στο βίντεο κι εννοείται πως το θέμα έχει και συνέχεια.

Από το μεσημέρι της Τρίτης το όνομά της είναι πρώτο trend στην πλατφόρμα του Twitter με τους χρήστες να την καταδικάζουν!

Δείτε τι γράφουν στο Twitter για την Αφροδίτη Λατινοπούλου στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share