Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Κατερίνα Καινούργιου: Μας δείχνει τον αδελφό της και μιλάει γι' αυτόν με μια περίεργη δήλωση προς τους γονείς της

Μοιάζουνε

3 Ιουνίου 2021 08:13
Κατερίνα Καινούργιου: Μας δείχνει τον αδελφό της και μιλάει γι' αυτόν με μια περίεργη δήλωση προς τους γονείς της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ένα πρόσωπο που έχει μάθε στα φώτα της δημοσιότητας, όχι όμως και οι δικοί της άνθρωποι.

Αυτή τη φορά, η όμορφη παρουσιάστρια μας συστήνει τον αδερφό της Πάνο, ο οποίος είναι κούκλος και πολύ της μοιάζει. Τα δύο αδέρφια πόζαραν μαζί για μία σέλφι και η Κατερίνα Καινούργιου συγκέντρωσε πολλά like και θετικά σχόλια για τον αδερφό της.

Κατερίνα Καινούργιου: Μας δείχνει τον αδελφό της

Οι ευχές στον αδερφό της και το μήνυμα στους γονείς της

Γενέθλια είχε χθες ο αδελφός της Κατερίνας Καινούργιου, Πάνος, και η παρουσιάστρια ξεκίνησε την εκπομπή της με ευχές. "Σήμερα έχει γενέθλια ο αδελφός μου. 34 ετών γίνεται" είπε και τότε ο Γρηγόρης Γκουντάρας σχολίασε: "Να τον δώσετε..."

"Είναι δοσμένος, είναι μια χαρά. Δεν είναι παντρεμένος, αλλά είναι σε σοβαρή σχέση. Είναι πολύ καλά", είπε η Κατερίνα Καινούργιου και συμπλήρωσε με νόημα: "Αυτοί οι γονείς γάμο και αρραβώνα δεν θα δουν. Καημένοι γονείς μου..."

Υπενθυμίζεται ότι η Κατερίνα Καινούργιου έχει σχέση με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη εδώ και 2,5 χρόνια αλλά ακόμα δεν έχουν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Πάντως, εδώ και λίγο καιρό οι δυο τους ζουν κάτω από την ίδια στέγη και βλέπουν τη σχέση τους να εξελίσσεται από το καλό στο καλύτερο. Οι δυο τους δεν σταματούν να απολαμβάνουν τον χρόνο που μοιράζονται. Ο Φίλιππος συνηθίζει να κάνει εκπλήξεις στη σύντροφό του, δείχνοντας έτσι την αγάπη του. Ευρηματικός και με εξαιρετικές ιδέες, συχνά-πυκνά την ξαφνιάζει ευχάριστα.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή "Ευτυχείτε"

Νωρίτερα πάντως, η παρουσιάστρια είχε στείλει τις ευχές της στον αδελφό της και μέσω Instagram, ανεβάζοντας φωτογραφίες από τα παιδικά τους χρόνια.

Κατερίνα Καινούργιου: Μας δείχνει τον αδελφό της και μιλάει γι' αυτόν με μια περίεργη δήλωση προς τους γονείς της

Κατερίνα Καινούργιου: Η περίεργη δήλωση προς τους γονείς της

Αναστάτωση on air για την Κατερίνα Καινούργιου

Αναστατωμένη φάνηκε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του Ευτυχείτε την ώρα που σχολίαζαν το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4. Συγκεκριμένα, ξεκίνησε να χτυπάει ο συναγερμός του σπιτιού της και λάμβανε ειδοποιήσεις στο κινητό της. Παράλληλα, σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε»

Όταν οι συνεργάτες της αναρωτήθηκαν τι συμβαίνει, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως έχει πάει σπίτι της ο αδερφός της και κάτι μπέρδεψε με αποτέλεσμα ο συναγερμός να χτυπάει και να μην σταματάει.

«Παιδιά συγνώμη, χτυπάει ο συναγερμός μου. Έχει πάει ο αδερφός μου σπίτι και κάτι έχει πατήσει λάθος και χτυπάει ο συναγερμός. Είναι ο αδερφός μου εκεί και κάτι έχει μπλέξει εκεί πέρα, δεν ξέρω τι έχει κάνει. Όλα καλά! Αυτά με τον συναγερμό μου, πάμε να συνεχίσουμε!», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να λέει με χιούμορ: «Από λεπτό σε λεπτό φτάνει και η Αστυνομία!».

Το παρασκήνιο πίσω από την κόντρα Καινούργιου - Μαλέσκου

Νέα "φωτιά" φούντωσε μεταξύ δυο πανέμορφων κυριών της ελληνικής showbiz, και φυσικά αναφέρομαι στην Κατερίνα Καινούργιου και την Ιωάννα Μαλέσκου.

Οι δυο όμορφες κυρίες από το πουθενά ξεκίνησαν να πετάνε... σπόντες η μια στην άλλη στον αέρα των εκπομπών του, Ευτυχείτε και Love it αντίστοιχα, με την πρώτη να γίνεται μπουρλότο και να ξεσπά.

Συγκεκριμένα στην χθεσινή εκπομπή της Καινούργιου στο Open με αφορμή τις δηλώσεις του Παύλου Γαλακτερού, τις οποίες και παραχώρησε αποκλειστικά στο love it αλλά της πρόβαλλαν και αυτοί, ανέφερε πως πολύς κόσμος της στέλνει μηνύματα γράφοντας πως στην εκπομπή του ΣΚΑΙ ακούγονται διάφορες αιχμές για την δική της, κάτι που υποστήριξαν και οι συνεργάτες της.

«Εγώ συμπαθώ και την Ιωάννα πάρα πολύ και τον Βασίλη Γρηγορόπουλο που τον ξέρω τόσα χρόνια αλλά μου στέλνουν μηνύματα ότι το Love it πετάει συνέχεια σπόντες για την εκπομπή. Δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει. Για να είμαστε ξεκάθαροι πάντα λέμε ότι τα αποσπάσματα είναι από την εκπομπή και έχουμε στηρίξει και την Ιωάννα. Αν έχουν κάποιο πρόβλημα να το πουν ξεκάθαρα» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Ιωάννα, βέβαια, στην χθεσινή της εκπομπή δεν απάντησε τίποτα αλλά... έχετε αναρωτηθεί τι κρύβεται πίσω από όλο αυτό;

Κατερίνα Καινούργιου και Ιωάννα Μαλέσκου

Μια πιο καχύποπτη θα έλεγε πως... Η εκπομπή Ευτυχείτε είναι πρώτη στους πίνακες τηλεθέασης της πρωινής ζώνης, εδώ και πάρα πολύ καιρό, με ποσοστά αξιοσημείωτα που ξεπερνούν το 20% οπότε... τι καλύτερο να σου κάνει διαφήμιση έμμεσα μια τέτοια εκπομπή;

Όχι ότι το love it το χρειάζεται τόσο... Εντάξει, μια μέρα πάνω μια μέρα κάτω.. το 14% με βάση τον ανταγωνισμό που έχει δεν το λες και άσχημο... αλλά εντάξει. Σε ποιον δεν αρέσει λίγο παραπάνω πουσάρισμα;

Βέβαια, μπορεί να φταίει και η συμφωνία που έχει κάνει το Open και ο ΣΚΑΙ... αν δεν βγουν να μιλήσουν ανοιχτά γι' αυτό, ποιος ξέρει; Στο μυαλό τους δεν είμαστε...

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share