Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ιωάννα Μαλέσκου: Η... εξομολόγηση για τον Μάριο Χεζόνια και οι «καρδούλες»

«Ψήνεται» το 5ετές του Κροάτη στον Παναθηναϊκό!

2 Ιουνίου 2021 19:32
Ιωάννα Μαλέσκου: Η... εξομολόγηση για τον Μάριο Χεζόνια και οι «καρδούλες»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε για ακόμη μια φορά για το φημολογούμενο... ειδύλλιο της για τον Μάριο Χεζόνια, με την ίδια να προχωρά στη δική της εξομολόγηση για τον παίκτη του Παναθηναϊκού.

Οι δυο τους, μάλιστα, λίγο μετά από όσα είπε στο «The 2Night Show», αντάλλαξαν καρδούλες, με τους οπαδούς των «πρασίνων» να παρακαλούν την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ να τον πείσει να παραμείνει στην ομάδα.

«Είναι ο σούπερ Μάριο, είναι ο Χεζόνια, ένας εξαιρετικός αθλητής. Σούπερ μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό, είναι φοβερό απόκτημα. Εξακολουθούν να μου στέλνουν μηνύματα οι οπαδοί του Παναθηναϊκού για το Χεζόνια. Θεωρούν ότι εγώ είμαι η μόνη λύση για να ανανεώσει ο Χεζόνια. Είναι εξαιρετικό, πολύ καλό και σεμνό παιδί. Δεν θα σου επιβεβαιώσω ούτε θα σου διαψεύσω κάτι. Αντικειμενικά είναι πολύ ωραίο παιδί» είπε η Ιωάννα Μαλέσκου, αποφεύγοντας έτσι να απαντήσει ξεκάθαρα.

Σε μια απίστευτη αντίδραση προχώρησε ο Μάριο Χεζόνια σε μια πρόσφατη συνέντευξη του, όταν ο ίδιος ρωτήθηκε για την Ιωάννα Μαλέσκου.

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας του Παναθηναικού που φημολογείται ότι φλερτάρει με την όμορφη παρουσιάστρια ξεκίνησε να της πατάει like, κάτι που πυροδότησε φυσικά πολλές αντιδράσεις.

Ο ίδιος, μετά την συνέντευξη της Ιωάννας, μίλησε στο gazzetta.gr και μέσα σε όλα ο δημοσιογράφος τον ρώτησε «Ποια είναι η αγαπημένη σου Ελληνίδα τηλεπαρουσιάστρια;».

Ο Μάριος Χεζόνια φυσικά, ξέσπασε σε γέλια, μόλις άκουσε την συγκεκριμένη ερώτηση, με τον ίδιο να απαντά «Νομίζω πως ξέρεις!».

Οι... καρδούλες στο Instagram

Η Ιωάννα Μαλέσκου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από τη χθεσινή της συνέντευξη στο The 2night Show και τα σχόλια πήραν «φωτιά», με τον Μάριο Χεζόνια να να της αφήνει μία καρδιά όλη δική της.

Όπως όλα δείχνουν, οι δυο τους έχουν γνωριστεί αφού ανταλλάσσουν τις καρδούλες τους, πάντα στα πράσινα, στο Instagram.

Μαλέσκου Χεζόνια σχόλια

Χεζόνια Μαλέσκου σχόλια

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share