Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Έγινε μητέρα η Μαρία Ηλιάκη!

Γέννησε το πρώτο της παιδάκι!

31 Μαΐου 2021 23:39
Έγινε μητέρα η Μαρία Ηλιάκη!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται η Μαρία Ηλιάκη μαζί με το σύντροφό της, Στέλιο Μανουσάκη, καθώς η πρώτη έφερε σήμερα (31/5) στον κόσμο το πρώτο τους παιδάκι, ένα υγιέαστατο κοριτσάκι.

Η Μαρία Ηλιάκη πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της εγκυμοσύνης της στη Ζυρίχη και σήμερα είχε την ευκαιρία να υποδεχθεί στο σπίτι ένα νέο μέλος, την κόρη της ενώ ετοίμασε και το παιδικό δωμάτιο.

Η παρουσιάστρια είναι ζευγάρι με τον αγαπημένο της εδώ και τρία χρόνια, με την ίδια νωρίτερα να ποζάρει όλο χαρά με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Μαρία Ηλιάκη γέννα

Η αναφορά του Νίκου Μουτσινά

Το μεσημέρι της Δευτέρας (31/5) στο «Καλό Μεσημεράκι» έπαιξε το τραγούδι που χόρευε η παρουσιάστρια, όταν βρισκόταν στην εκπομπή «Δέστε τους».

Εκεί με αφορμή το συγκεκριμένο τραγούδι ο Νίκος Μουτσινάς αναφέρθηκε στην Μαρία Ηλιάκη και ρώτησε τους συνεργάτες του, αν γέννησε.

«Τα φιλιά μου στη Μαρία. Γέννησε; Πότε; Θα το γεννήσει εκεί, στα εξωτερικά; Ααα… θα έχει άλλη υπηκοότητα, τι ωραία! Μπράβο.

Η Μαρία δεν θα βγει ποτέ να μας πει τίποτα; Τώρα με την κοιλιά. Ή όταν γεννάει ακόμα καλύτερα. Ή αν γεννήσει στο νερό να το κάνουμε live», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Οι δύσκολες στιγμές στην εγκυμοσύνη της

Η Μαρία Ηλιάκη μπορεί να διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της, ωστόσο η εγκυμοσύνη είχε και αρκετές δυσκολίες. Όπως, ζαλάδες και ανακατωσούρες. Η ίδια θέλησε να μιλήσει για αυτές με ένα βίντεο της στο Instagram.

Η παρουσιάστρια η οποία έχει πάρει την απόφαση να απέχει από την τηλεόραση, παράλληλα δημοσίευσε και ένα ηχητικό απόσπασμα, στο οποίο μας έδειξε με χιούμορ πόσο έχει αλλάξει ο ύπνος της.

«Κάποια μέρα να μιλήσουμε και για αυτά τα πάρα πολύ ωραία #not, που σου συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Που είναι καθόλου ευχάριστα. Ζαλάδες, ανακατωσούρες. Προς το παρόν θέλω να σας αφιερώσω το επόμενο βίντεο που είναι η ζωή μου τους τελευταίους μήνες. Έχω βγάλει επίτηδες την εικόνα για να μην απομυθοποιηθώ τελείως και έχω αφήσει μόνο τον ήχο» είπε με χιούμορ η Μαρία Ηλιάκη στην ανάρτηση της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share