Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Εκτός εαυτού ο Snik: Άγριο κράξιμο για fake news σε Λιάγκα και Σκορδά!

«Τι θα γίνει με εσάς ρε τσιμ@@@@ια;»

31 Μαΐου 2021 19:24
Εκτός εαυτού ο Snik: Άγριο κράξιμο για fake news σε Λιάγκα και Σκορδά!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εκτός εαυτού βρέθηκε ο Snik, ο οποίος κατηγορεί το «Πρωινό» για διάδοση ψευδών ειδήσεων, μιλώντας με πολύ άσχημα λόγια για την εκπομπή των Γιώργου Λιάγκα και Φαίης Σκορδά.

Προφανώς ο τραγουδιστής αναφέρεται στο ρεπορτάζ που μετέφερε σήμερα (31/5) η εκπομπή σχετικά με την γυναίκα με την οποία πέρασε το Σαββατοκύριακό του, τη στιγμή που υπήρξαν φήμες και για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Ο Snik κατηγόρησε το Πρωινό για τη μεταφορά fake news και τόνισε πως έχει κουράσει το κοινό.

Η επίθεση του Snik στο «Πρωινό» για ψευδείς ειδήσεις

«Ρε… εκεί στο Πρωινό τι θα γίνει κάθε εβδομάδα με τα fake news. Θα ανεβάζετε βίντεο από πρόπερσι ή πριν από τρία χρόνια και θα λέτε fake news. Πάρτε μου… Ξύπνησα βλέποντας τις μαλ…ς σας κάθε μέρα. Κουράσατε με το 4% που κάνετε. Κουράσατε, άντε», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής σε μία σειρά βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

"Σεισμός" στην ελληνική showbiz: Οριστικός ο χωρισμός Snik - Ηλιάνας!

Τι και αν ο Snik με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου διέψευσαν την είδηση ότι χωρίζουν, φαίνεται πως το τέλος της σχέσης τους είναι κοντά.

Σύμφωνα με το Πρωινό και την δική μας έρευνα, ο ράπερ τραγουδιστής διέγραψε όλες τις κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram.

Συγκεκριμένα, αν σκρολάρεις στο προφίλ του, θα δεις πως πλέον υπάρχουν αναρτήσεις μόνο με το πρόσωπο του και επαγγελματικές όσον αφορά την πορεία του στη μουσική.

Από την άλλη, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share