Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Θετική στον κορωνοϊό η Κιμ Καρντάσιαν - Κόλλησαν και τα παιδιά της

Θετική στον SARS-CoV-2

28 Μαΐου 2021 17:14
Θετική στον κορωνοϊό η Κιμ Καρντάσιαν - Κόλλησαν και τα παιδιά της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κιμ Καρντάσιαν και τα δύο της παιδιά βγήκαν θετικοί στον κορωνοϊό, όπως αποκάλυψε στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι «Keeping Up with the Kardashians».

Η διάσημη τηλεπερσόνα τόνισε πως αρχικά ο 5χρονος γιος της Saint βγήκε θετικός, ενώ στη συνέχεια κόλλησε και την μεγάλη του αδερφή, North, η οποία θα γίνει 8 ετών τον επόμενο μήνα.

Η Κιμ ανέφερε στο χθεσινό επεισόδιο πως τα παιδιά της κάνουν τεστ κάθε εβδομάδα για να πάνε στο σχολείο και πως ένας συμμαθητής του γιου της βρέθηκε θετικός και έτσι κόλλησε και τον μικρό Saint. Ο 5χρονος δεν είχε σοβαρά συμπτώματα, αλλά ανέβασε λίγο πυρετό.

Θετική στον κορωνοϊό η Κιμ Καρντάσιαν - Κόλλησαν και τα παιδιά της

Λίγες μέρες αργότερα, τόσο η η ίδια όσο και η North άρχισαν να έχουν συμπτώματα, έκαναν το τεστ και βγήκαν θετικές στην Covid-19. Δείτε επίσης το πανέμορφο μοντέλο της Versace αποφάσισε να αλλάξει ολοκληρωτικά και να μοιάσει στην Κιμ Καρντάσιαν.

Σύσσωμο το προσωπικό της καταθέτει μήνυση εναντίον της

Την ίδια ώρα, της κατατέθηκε νέα μήνυση από πρώην άτομο του προσωπικού της, το οποίο την κατηγορεί για διάφορες παραβιάσεις στο χώρο εργασίας, συμπεριλαμβανομένων των μη αμειβόμενων μισθών αλλά και παραβίαση της ώρας διαλείμματος για μεσημερινό.

Σε αγωγή που κατατέθηκε τη Δευτέρα, οι εργαζόμενοι κηπουρικής και συντήρησης που εργάστηκαν στο σπίτι της Καρντάσιαν στο Λος Άντζελες την κατηγορούν επίσης ότι δεν πληρώνει υπερωρίες και κάλυψη εξόδων αλλά και παρακρατεί ένα ποσοστό της αμοιβής τους για φόρους χωρίς να αναφέρει την απασχόλησή τους στις φορολογικές αρχές.

Σταματάει μετά από 14 χρόνια το ριάλιτι των Καρντάσιανς!

Το τέλος του ριάλιτι σόου με τίτλο Keeping Up With the Kardashians ανακοίνωσε μέσω Instagram η Κιμ Καρντάσιαν.

Όπως εξήγησε η επόμενη και 20η σεζόν που θα μεταδοθεί στις αρχές του 2021 θα είναι η τελευταία του ριάλιτι που ξεκίνησε το 2007.

Ήταν το ριάλιτι στο οποίο οφείλεται, όπως παρατηρεί ο Guardian, η άνοδος αρκετών μελών της οικογένειας Καρντάσιαν στον χώρο της μόδας και των καλλυντικών.

«Με βαριά καρδιά σας ανακοινώνω ότι πήραμε τη δύσκολη απόφαση ως οικογένεια να πούμε "αντίο" στο Keeping Up With the Kardashians» ξεκινά την μακροσκελή ανάρτησή της η Κιμ Καρντάσιαν.

«Θα θυμόμαστε για παντα τις αναμνήσεις και τους αμέτρητους ανθρώπους που γνωρίσαμε» προσθέτει.

Η Καρντάσιαν στην ανάρτησή της ευχαριστεί και το E! network μέσω του οποίου μεταδιδόταν το ριάλιτι καθώς και τον παραγωγό.

Όταν ξεκίνησε το Keeping Up With the Kardashians ελάχιστοι γνώριζαν το όνομα Καρντάσιαν.

Αρχικά το ριάλιτι είχε επικεντρωθεί στην Κρις Καρντάσιαν και τις κόρες της Κιμ, Κόρτνεϊ και Κλόε, τις σχέσεις και τις επαγγελματικές αναζητήσεις τους.

Στις σεζόν που ακολούθησαν σημαντικότερο ρόλο ανέλαβαν οι Κένταλ και Κάιλι Τζένερ κερδίζοντας την ίδια φήμη με αυτή των μελών των Καρντάσιαν ενώ ξεχωριστό κεφάλαιο αποτέλεσε ο Μπρούς Τζένερ ο πατέρας της Κένταλ Τζένερ και Ολυμπιονίκης ειδικά κατά την περίοδο μετάβασής του ως Κέιτλιν Τζένερ, η οποία έφερε στο προσκήνιο το θέμα των τρανς όπως ποτέ δεν είχε συμβεί στο παρελθόν στην αμερικανική σόουμπιζ.

Κιμ Καρντάσιαν: Ανέβαλε τη γέννα του παιδιού της για να κάνει μανικιούρ!

Αν και κινδύνευε από προεκλαμψία, δεν ήθελε να γεννήσει με τα νύχια της βαμμένα σκούρα κι έτσι πριν το μαιευτήριο πήγε να τα κάνει «ανοιχτό ροζ»

Δείτε επίσης: Η Κιμ Καρντάσιαν ποζάρει μαζί με τα παιδιά της και λιώνει το ίντερνετ!

Την περιπετειώδη πρώτη της γέννα πριν από έξι χρόνια θυμήθηκε σε τηλεοπτική της συνέντευξη η Κιμ Καρντάσιαν.

Μιλώντας στον φίλο της Τζόναθαν Τσίμπαν, που ξεκίνησε καινούρια ραδιοφωνική εκπομπή και ήταν παρών εκείνη την ημέρα του Ιουνίου του 2013 που έφερε στον κόσμο την κόρη της Νορθ, η Κιμ Καρντάσιαν έκανε μια λεπτομερή αναφορά στα όσα έζησαν.

Εκείνη την ημέρα οι δυο τους ήταν μαζί, καθώς ο σύζυγός της Κάινι Γουέστ ταξίδευε για την Ελβετία. «Ήθελα να φάω McDonald’s και με πήγες αφού έκανα αποτρίχωση στο μπικίνι, θυμάσαι;» του είπε η ριάλιτι σταρ, ενώ ο 45χρονος Τσίμπαν θυμάται πως ήταν τόσο τεράστια από την εγκυμοσύνη που χρειαζόταν βοήθεια για να κινηθεί.

Και μετά τα McDonald’s, όταν άφησε την Κιμ Καρντάσιαν στο σπίτι της, θυμούνται οι δυο τους, ο γιατρός της την πήρε και της ζήτησε να πάει στο νοσοκομείο επειγόντως καθώς κινδύνευε με προεκλαμψία.

«Όμως, τα νύχια μου ήταν βαμμένα σκούρα», λέει η Κιμ Καρντάσιαν. «Περνούσε μια φάση με τους Linkin Park και είχα βαμμένα τα νύχια μου μπορντό. Αλλά σκεφτόμουνα, "όχι, θα κάνω κοριτσάκι, τα νύχια μου πρέπει να είναι βαμμένα ανοιχτό ροζ για την γέννα". Και είπα στο γιατρό: "Σίγουρα πρέπει να έρθω αμέσως τώρα; Ή έχω δυο ώρες στη διάθεσή μου;" κι εκείνος μου απάντησε, "ωραία, τα λέμε σε δύο ώρες"»!

Η Νορθ, η μεγαλύτερη κόρη της Κιμ Καρντάσιαν και του Κάινι Γουέστ

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share