Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Ιωάννα Μαλέσκου: Κυκλοφορεί "εκδοση" και ως... άνδρας! Μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό με τον αδελφό της!

Απίστευτη ομοιότητα!

28 Μαΐου 2021 14:25
Ιωάννα Μαλέσκου: Κυκλοφορεί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ιωάννα Μαλέσκου: Φέτος έχει τραβήξει πάνω της όλα τα βλέμματα και όχι άδικα, αφού στην παρθενική της χρονιάς ως κεντρική παρουσιάστρια σε μεγάλο κανάλι έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπωσεις!

Η παρουσιάστρια πριν λίγους μήνες έκλεισε τα 32 της χρόνια ωστόσο εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού τα γενέθλια αυτά τα πέρασε μακριά από την οικογένειά της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είχε δεχτεί στην εκπομπή της τότε ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από τον αδερφό της!

«Θέλω να σου ευχηθώ και από δω μέσα από την καρδιά μου. Πολύχρονη, πολύχρωμη, πάντα υγιείς και δυνατή. Να χαμογελάς και ότι κάνεις να συνοδεύεται από προσωπική ευτυχία και επιτυχία. Σ’ αγαπώ.», ευχήθηκε στην Ιωάννα Μαλέσκου ο αδερφός της.

Και μπορεί στην αέρα της εκπομπής να ακούστηκε μόνο η φωνή του Αλέξη Μαλέσκου, ωστόσο από την φωτογραφία που είδαμε στους δέκτες μας κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής τους επικοινωνίας, διαπιστώσαμε ότι η ομοιότητα τους είναι τρομερή.

Η αλήθεια είναι πως πάθαμε πλάκα αφού τα δύο αδέλφια είναι ολόιδια, παρότι διαφορετικού φύλου και παρά τις... πλαστικές που έχει κάνει! Με λίγα λόγια η Ιωάννα Μαλέσκου κυκλοφορήσει και σε... αρσενική έκδοση!

Δείτε την φωτογραφία με τα δύο αδέλφια στο Athensmagazine.gr. Σαν δύο σταγόνες νερό.

Ιωάννα Μαλέσκου αδελφός

Ιωάννα Μαλέσκου: Αγνώριστη στα πρώτα βήματα της καριέρας της - Τα καλλιστεία, η Κρήτη και ο ΣΚΑΪ

Η Ιωάννα Μαλέσκου που τώρα απολαμβάνουμε κάθε μεσημέρι στον ΣΚΑΪ είχε πάρει μέρος στα καλλιστεία για την ανάδειξη της «Μις Κρήτη 2013».

Μάλιστα η ίδια δήλωσε τότε δασκάλα και η ερώτηση από τους κριτές ήταν εάν θα μπορέσει να συνδυάσει το μόντελινγκ με τη διδασκαλία.

Όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο η Μαλέσκου είναι αγνώριστη σε σχέση με το πώς την έχουμε συνηθίσει σήμερα. Τόσο στο πρόσωπο όσο και στο κορμί. Το μόνο που είχε ίδιο ήταν το μαλλί και η φωνή.

Τότε ήταν 24 ετών και τώρα είναι 32. Μάλιστα επειδή η ομορφιά δεν κρύβεται τότε η Ιωάννα είχε κερδίσει τον τίτλο της «Β’ Αναπληρωματικής Μις Κρήτη».

Δείτε τι απάντησε η παρουσιάστρια στους κριτές:

Ιωάννα Μαλέσκου: Αγνώριστη στα πρώτα βήματα της καριέρας της - Τα καλλιστεία, η Κρήτη και ο ΣΚΑΪ

Από Κρήτη... Αθήνα

Η Ιωάννα Μαλέσκου είναι το όνομα που ακουγόταν και στο Φάληρο και στην Κάντζα και σε πολλές περιοχές της Αττικής. Η αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση πυροδότησε τη φημολογία για το πρόσωπο που θα βρεθεί στην ώρα προβολής της εκπομπής.

Η Ιωάννα Μαλέσκου όταν ήταν παρουσιάστρια στην Κρήτη ήταν το όνομα που «φλέρταρε» εντόνως με τον Alpha. Υπήρξεόμως ανατροπή.

Ενώ περιμέναμε τις υπογραφές ο Νίκος Μουτσινάς λέει στον αέρα της εκπομπής του πως η Ιωάννα Μαλέσκου φτιάχνει βαλίτσες για τον ΣΚΑΪ.

Το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» αναφέρει πως η ζώνη 12:00-14:00 είναι η πιο πιθανή για την Ιωάννα. Τι σημαίνει αυτό; Ο Λιάγκας φεύγει η Μαλέσκου έρχεται. Ο Γιώργος Λιάγκας έχει δύο ακόμα χρόνια συμβόλαιο με το κανάλι αλλά είναι βέβαιο πως η εκπομπή «Μεσημέρι» δεν θα συνεχιστεί.

Η δασκάλα... που όλοι θα ήθελαν: Η Μαλέσκου χόρεψε τσιφτετέλι στο House of Fame και τρέλανε τους μαθητές

Το επεισόδιο του House of Fame για την Τρίτη του Πάσχα (4/5) αποδείχθηκε ξεχωριστό, καθώς αυτή την φορά δεν πήγε κάποιος καλλιτέχνης, αλλά η Ιωάννα Μαλέσκου, που πρόσφερε περισσότερο ενθουσιασμό από ποτέ στους μαθητές, τραγουδώντας και χορεύοντας μαζί τους.

Η παρουσιάστρια, που πρόσφατα προκάλεσε κόλαση στον ΣΚΑΪ, αρχικά μάζεψε τους σπουδαστές στο σαλόνι και τους μίλησε για το πώς αντιμετωπίζουν την φήμη που έχουν αποκτήσει μέσα από το παιχνίδι καθώς και για το τι τους έχει λείψει από την κανονική τους ζωή.

House of Fame: Η Μαλέσκου «εισέβαλε» και τρέλανε τους πάντες

Στη συνέχεια πήγε μαζί με τον Πάνο Μεταξόπουλο στην αίθουσα χορού και ανακοίνωσε στους σπουδαστές ποια ντουέτα θα ερμηνεύσουν, ενώ στη συνέχεια έκανε και πρόβα μαζί τους.

"O Μάριο είναι...": Έριξε την Ιωάννα Μαλέσκου ο Χεζόνια - Η δημόσια παραδοχή

Την συνέντευξη που παραχώρησε ο Μάριο Χεζόνια σχολίασε το μεσημέρι της Τετάρτης η Ιωάννα Μαλέσκου στον αέρα της εκπομπής Love It.

Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν τον Κροάτη μπασκετμπολίστα να πολιορκεί την όμορφη παρουσιάστρια, με την ίδια βέβαια να τις διαψεύδει.

Ο Μάριο όταν ρωτήθηκε «ποια είναι η αγαπημένη του παρουσιάστρια» αντέδρασε γελώντας και δήλωσε στον δημοσιογράφο: «Νομίζω ότι ξέρεις»!

Το απόσπασμα αυτό της συνέντευξης έπαιξε στην εκπομπή, με την Ιωάννα να έρχεται σε έντονη αμηχανία και να λέει... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

Ποια είναι η Ιωάννα Μαλέσκου

Έχει καταγωγή από την Πρέβεζα.

H Ιωάννα Μαλέσκου πήγε στη Θεσσαλονίκη για να σπουδάσει Παιδαγωγικά.

Όταν ήταν μικρή ήθελε να γίνει δικηγόρος, όπως ο πατέρας της. «Όταν ήμουν μικρή και με ρωτούσαν “τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις;”, εγώ έλεγα δικηγόρος. Είναι ο μπαμπάς μου δικηγόρος και μεγάλωσα σε ένα σπίτι γεμάτο δικογραφίες, αλλά υπάρχει και κάτι ακόμη, τον θαύμαζα. Με γοήτευε και η διαδικασία της επιχειρηματολογίας προκειμένου να διεκδικώ αυτά που ήθελα».

Η Ιωάννα Μαλέσκου που τώρα απολαμβάνουμε κάθε μεσημέρι στον ΣΚΑΪ

Στην Κρήτη βρέθηκε ως δασκάλα δημοτικού αλλά τελικά ακολούθησε άλλη καριέρα.

Το 2017 η Ιωάννα Μαλέσκου δηλώνει συμμετοχή στα καλλιστεία και στέφεται «Μις Κρήτη».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share