Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Μιχάλης Χατζηγιάνης: Στο κτήμα με τον πατέρα του και το σπάνιο βίντεο

Στον “επίγειο παράδεισό του”

28 Μαΐου 2021 13:16
Μιχάλης Χατζηγιάνης: Στο κτήμα με τον πατέρα του και το σπάνιο βίντεο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο γνωστός τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης δημοσίευσε στις προσωπικές του σελίδες στα social media ένα σπάνιο βίντεο με τον πατέρα του στον “επίγειο παράδεισό του”.

Παρέα με τον πατέρα του, Γιάννη, βρέθηκε στο κτήμα που διατηρεί, και μοιράστηκε τη στιγμή με τους διαδικτυακούς φίλους του. Ο πατέρας του τραγουδιστή έχει δημιουργήσει έναν προσωπικό παράδεισο, όπως αναφέρει ο τραγουδιστής, και με όσα παράγει προσπαθεί να βοηθά οικογένειες που το έχουν ανάγκη.

Στο βίντεο που κοινοποίησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο πατέρας του δείχνει το κτήμα, και ψέλνει ένα απολυτίκιο!

Ο Μιχάλης έγραψε ως σχόλιο κάτω από το βίντεο που δημοσίευσε:

«Σπάνιος άνθρωπος ο πατέρας μου. Ευχή μου να κατορθώσω να του μοιάσω έστω και λίγο.

Νιώθω την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας μια ακόμα πιο σπάνια στιγμή του, μέσα σε αυτό τον προσωπικό του παράδεισο. Ένα χώρο που δημιούργησε από το μηδέν με τα ίδια του τα χέρια για να “κρύβεται” από τις φωταψίες και το θόρυβο της πόλης. Εδώ καλλιεργεί σχεδόν τα πάντα και ΟΛΑ τα προσφέρει απλόχερα σε φίλους, συγγενείς και οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Κάπως έτσι μοιράζεται μαζί μου ένα αγαπημένο του εκκλησιαστικό απολυτίκιο που τον ακολουθεί δεκαετίες ολόκληρες… Τι πιο όμορφο και ξεχωριστό από το να μοιράζεσαι… #mydad #familytime», έγραψε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης κάτω από το σπάνιο αυτό βίντεο με τον πατέρα του.

Ένα όμορφο ταξίδι είχαν κάνει πριν από ορισμένα χρόνια η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, το οποίο θα μπορούσε να θεωρηθεί μέχρι και... γαμήλιο υπό προϋποθέσεις.

Έκτακτες εξελίξεις για τη Ζέτα Μακρυπούλια

Έκτακτες είναι οι εξελίξεις για το τηλεοπτικό μέλλον της Ζέτας Μακρυπούλια, με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη να βρίσκεται στο πλευρό της.

Ο ΑΝΤ1, συγκεκριμένα, ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την όμορφη παρουσιάστρια, συνεχίζοντας την απόλυτα επιτυχημένη της πορεία στο σταθμό, βιώνοντας πρόσφατα ένα ξεκαρδιστικό περιστατικό.

Μακρυπούλια στον ΑΝΤ1

Ζέτα Μακρυπούλια: Η ανακοίνωση για την ανανέωση με τον ΑΝΤ1

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει, με ιδιαίτερη χαρά, την ανανέωση της συνεργασίας του με τη Ζέτα Μακρυπούλια.

Η Ζέτα Μακρυπούλια, ένα από τα πιο επιτυχημένα πρόσωπα της τηλεόρασης, παραμένει στο δυναμικό του ΑΝΤ1 για ακόμα 2 χρόνια.

Με ξεχωριστό ταλέντο και δημιουργική διάθεση, η Ζέτα Μακρυπούλια συνεχίζει τη δυνατή της πορεία, δίνοντας μοναδική ενέργεια στην ψυχαγωγία του ΑΝΤ1».

Γαμήλιο ταξίδι για Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη - Αποκάλυψη για το ζευγάρι

Ένα όμορφο ταξίδι είχαν κάνει πριν από ορισμένα χρόνια η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, το οποίο θα μπορούσε να θεωρηθεί μέχρι και... γαμήλιο υπό προϋποθέσεις.

Μετά τις διακοπές της στην όμορφη Πάρο η Ζέτα Μακρυπούλια έφυγε για Νέα Υόρκη. Η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός λατρεύει τα ταξίδια και το 2016 μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της από τη Νέα Υόρκη… δείχνοντας πως περνά καλά ακόμη και μακριά από την Ελλάδα.

Ταξίδι για Ζέτα Μακρυπούλια και Μιχάλη Χατζηγιάννη

Ζέτα Μακρυπούλια-Μιχάλης Χατζηγιάννης: Το ταξίδι στην Νέα Υόρκη

Το κορίτσι του Μιχάλη Χατζηγιάννη, αφού γιόρτασε τα γενέθλιά της στο πανέμορφο Αιγαιοπελαγίτικο νησί και πέρασε το καλοκαίρι παρέα με τα αγαπημένα της πρόσωπα και δεν σταμάτησε τα παιχνίδια με τα δίδυμα της κολλητής της Ρούλας Ρέβη, ετοίμασε βαλίτσες για Αμερική.

Με χαλαρή διάθεση και casual εμφάνιση βρέθηκε στην Times Square και πόζαρε μπροστά από το άγαλμα του του George M. Cohan αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Όλα εδώ είναι πιο ψηλά και πιο μεγάλα». Και φυσικά τα μηνύματα των φίλων της ήταν πολλά, όπως και τα likes που δέχτηκε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share