Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ελένη Μενεγάκη: Μαζεύει κεράσια στον κήπο του σπιτιού της

Περήφανη παραγωγός

27 Μαΐου 2021 19:56
Ελένη Μενεγάκη: Μαζεύει κεράσια στον κήπο του σπιτιού της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Μενεγάκη ανέβασε φωτογραφίες από τα πρώτα κεράσια που μάζεψε από τον κήπο του σπιτιού της, στα Μελίσσια.

Η Ελένη Μενεγάκη, όλο αυτό τον χρόνο που αποφάσισε να κάνει μια μικρή παύση από τα τηλεοπτικά πλατό, είναι πολύ ενεργή στα social media. Η παρουσιάστρια ανεβάζει πολύ συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητα της, αλλά και ευχάριστες προσωπικές στιγμές με την οικογένειά της.

Η Ελένη Μενεγάκη αγαπάει πολύ την κηπουρική και δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται φωτογραφίες από τα λαχανικά και τα φρούτα που βγάζει ο κήπος της τόσο στα Άχλα όσο και στα Μελίσσια. Διαβάστε τι έγραψε η ίδια για την ονομαστική της γιορτή.

Αυτή τη φορά, η παρουσιάστρια, που την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα επανέλθει δυναμικά μέσα από τη συχνότητα του Mega, ανέβασε δύο φωτογραφίες της με τα κεράσια που μάζεψε από τον κήπο του σπιτιού της στα Μελίσσια. Χαμογελαστή η ίδια φωτογραφήθηκε με ένα μπολ γεμάτο κεράσια.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Κεράσια παραγωγής μου... κατευθείαν από τον κήπο μας στα Μελίσσια! Δηλώνω περήφανη παραγωγός!».

Πέρα από τα κεράσια παραγωγής της παρουσιάστριας το βλέμμα μας τράβηξε και η λευκή τουνίκ που επέλεξε να φορέσει για το πρωινό της look. Η λευκή τουνίκ με τη χρυσή λεπτομέρεια είναι αέρινη και η καλύτερη επιλογή για το καλοκαίρι, καθώς φοριέται κάθε ώρα της ημέρας, με sneakers, αλλά και στιλάτα mules.

Καμουφλαρίστηκε για να ταξιδέψει στην Άνδρο

Το ωραιότερο δώρο στον εαυτό της, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής και 8 μήνες μετά την τελευταία της επίσκεψη στο νησί της, έκανε η Ελένη Μενεγάκη το πρωί της περασμένης Παρασκευής. Επιβεβαιώνοντας περίτρανα το ρεπορτάζ του YOU της προηγούμενης εβδομάδας, μάζεψε τις βαλίτσες της, πήρε αγκαλιά τον αγαπημένο της και επιβιβάστηκε στο καράβι με προορισμό την Άνδρο.

Σε απόλυτο contrast με την περσινή γιορτή Κωνσταντίνου και Ελένης, όταν σε κλίμα συγκίνησης ανακοίνωνε στον αέρα πως σταματά (προσωρινά) από την τηλεόραση, η διάθεση ήταν 100% γιορτινή φέτος. Μπορεί να έχει ξεκινήσει ήδη τις προετοιμασίες για την επόμενη χρονιά και χαρακτηριστικό είναι πως βρίσκεται κάθε μέρα στο MEGA, απ' όπου και θα προβάλλεται η εκπομπή της, για να ρυθμίσει ακόμα και τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Από την Αρετή Σιδέρη για το περιοδικό You

Όμως ήταν εύκολο να δει κανείς την περασμένη Παρασκευή πως ήταν... φευγάτη. Πήγε από νωρίς στις εγκαταστάσεις του καναλιού και έκανε... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share