Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Άννα Βίσση: Συναντήθηκε με τον Πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό

Η κοινή φωτογραφία στο Instagram

27 Μαΐου 2021 19:00
Άννα Βίσση: Συναντήθηκε με τον Πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άννα Βίσση, αφού ταξίδεψε πρώτα στην αγαπημένη της Κύπρο, βρέθηκε στο Μόντε Κάρλο για επαγγελματικούς λόγους.

Η σταρ όπως μαθαίνουμε ετοιμάζει εκεί μία συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 25 Σεπτεμβρίου 2021 στο Salle des Etoiles για καλό σκοπό.

Μια από τις αναρτήσεις της όμως από το τελευταίο της ταξίδι ξεχώρισε. Η Άννα Βίσση συνάντησε τον Πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό. Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν παρέα και το στιγμιότυπο εμφανίστηκε σύντομα στο feed της τραγουδίστριας στο Instagram.

«Ένιωσα σαν πριγκίπισσα», έγραψε χαρακτηριστικά η ίδια στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δέσποινα Βανδή και Άννα Βίσση στο πιο ιστορικό τσιφτετέλι της τηλεόρασης!

Το 2020 μας αποχαιρετά και, ανάμεσα στις ουκ ολίγες άσχημες στιγμές, μας επεφύλλασε ένα ιστορικό γεγονός, με τη Δέσποινα Βανδή και την Άννα Βίσση να βρίσκονται μαζί στην πίστα και να χορεύουν ένα τσιφτετέλι, που θα μείνει για πάντα σαν κειμήλιο.

Οι δύο μεγάλες καλλιτέχνιδες βρέθηκαν μαζί στη σκηνή του J2US, με τον Νίκο Κοκλώνη να πετυχαίνει αυτή τη μεγάλη συνάντηση και αμέσως μετά να δέχεται πρόσκληση για… νέες συμφιλιώσεις. Στην κοινή τους παρουσία, πάντως, Βανδή και Βίσση έδειξαν, ότι κόντρα δεν υπήρξε ποτέ και το υποστήριξαν με έναν αισθησιακό χορό.

Το... κοινό αισθησιακό τσιφτετέλι Βανδή-Βίσση

Η μουσική άρχισε να παίζει και η Βανδή άρχισε να λικνίζει με μοναδικό τρόπο το σώμα της, με τη Βίσση να ακολουθεί, με συνέπεια να υπάρξει μια από τις πιο αξιομνημόνευτες στιγμές της τηλεοπτικής ιστορίας της χώρας.

Δείτε το βίντεο:

Το τσιφτετέλι ξανθιάς καλλονής που "κόλασε" όλο το πλατό του ΣΚΑΙ

Φωτιά πήρε ο ΣΚΑΙ με το αισθησιακό τσιφτετέλι ξανθιάς καλλονής που ανέβηκε σε ένα τραπέζι κι έκανε πραγματικό χαλασμό!

Ο λόγος για την πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία αρχικά είχε εμφανιστεί να χορεύει χασάπικο φορώντας ένα σκουρόχρωμο κοστούμι, ενώ στη συνέχεια, οι χορευτές που τη συνόδευαν της το αφαίρεσαν επί σκηνής και τη βοήθησαν να ανέβει πάνω σε ένα τραπέζι, για να χορέψει… τσιφτετέλι, αφήνοντας άφωνους κριτές και κοινό.

Από μέσα η παίκτρια του My Style Rocks, η οποία φορούσε ένα μίνι μαύρο φόρεμα και ψηλοτάκουνες γόβες, άρχισε να λικνίζει το κορμί της στο ρυθμό του τραγουδιού και φυσικά είχε κολάσει τους πάντες.

Δείτε το χορό της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου:

Τσιφτετέλι Πηλιάκη-Σαμαρά: Άναψε φωτιές - Προσέξτε το βλέμμα του Χανταμπάκη

Ένα προκλητικό τσιφτετέλι μας είχαν χαρίσει στο παρελθόν οι Όλγα Πηλιάκη - Τρύφωνας Σαμαράς, όταν είχαν βρεθεί καλεσμένοι στην εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου «Στην υγεία μας ρε παιδιά», με το βλέμμα του Χανταμπάκη να βγάζει φωτιές!

Η σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη που είχε περάσει και από το «Nomads» δεν είπε όχι στην πρόσκληση του γνωστού κομμωτή να χορέψουν το αγαπημένο τσιφτετέλι «Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο να πυρποληθώ» και όπως ήταν αναμενόμενο το πλατό «πήρε φωτιά»!

Δείτε το βίντεο με το καυτό τσιφτετέλι:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share