Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ένταλμα σύλληψης για τον Μέριλιν Μάνσον - Οι νέες κατηγορίες από έμπιστα πρόσωπά του για ενδοοικογενειακή βία και σεξουαλική παρενόχληση

Ο τραγουδιστής στα «σχοινιά» μετά τις καταγγελίες

26 Μαΐου 2021 18:49
Ένταλμα σύλληψης για τον Μέριλιν Μάνσον - Οι νέες κατηγορίες από έμπιστα πρόσωπά του για ενδοοικογενειακή βία και σεξουαλική παρενόχληση
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Άσχημες είναι οι εξελίξεις για τον Μέριλιν Μάνσον, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, υπάρχει ένταλμα σύλληψης εναντίον του, μετά από νέες κατηγορίες.

Η αστυνομία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το αστυνομικό τμήμα του Gilford έχει ένα ενεργό ένταλμα σύλληψης εις βάρος του Brian Warner (το αληθινό όνομα του Marilyn Manson) για δύο πταίσματα που αφορούν ένα περιστατικό του 2019 στην Bank of New Hampshire Pavilion (ένα συναυλιακό αμφιθέατρο)».

Οι Αρχές ανέφεραν επίσης ότι ο Μάνσον, ο ατζέντης του και ο νομικός του σύμβουλος γνώριζαν για το ένταλμα εδώ και καιρό αλλά δεν έγινε καμία προσπάθεια από εκείνον να επιστρέψει στο New Hampshire για να απαντήσει στις εκκρεμούσες εις βάρος του κατηγορίες.

Ο εικονολήπτης είχε συμβόλαιο με μια εταιρεία που εδρεύει στο New Hampshire για να βιντεοσκοπήσει την συναυλία και βρισκόταν στον χώρο κάτω από τη σκηνή, όταν σημειώθηκε το περιστατικό.

Η κατηγορία που αντιμετωπίζει ο τραγουδιστής, επισύρει πιθανή ποινή φυλάκισης έως ένα χρόνο και πρόστιμο έως 2.000 δολάρια.

Τον Φεβρουάριο ανακοινώθηκε επίσης ότι οι αρχές ερευνούν τις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία εις βάρος του Manson.

Η ηθοποιός Evan Rachel Wood και τρεις ακόμη γυναίκες κατήγγειλαν ότι ο Μάνσον τις έχει κακοποιήσει με την δισκογραφική του εταιρεία να διακόπτει τη συνεργασία μαζί του, με τον ίδιο να έχει έρθει πρόσφατα στην Ελλάδα.

Οι υποθέσεις ενδοοικογενειακής βίας εναντίον του

Οι αρχές του Λος Άντζελες ερευνούν τις καταγγελίες περί ενδοοικογενειακής βίας από τον τραγουδιστή Μέριλιν Μάνσον, ανέφερε το γραφείο του σερίφη της κομητείας του Λος Άντζελες, σε σχετική ανακοίνωση.

Η πρωταγωνίστρια του «Westworld» Έβαν Ρέιτσελ Γουντ και άλλες τρεις γυναίκες είχαν καταγγείλει νωρίτερα αυτόν τον μήνα, σε αναρτήσεις τους σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ότι ο Μάνσον τις είχε κακοποιήσει.

Tο γραφείο του σερίφη του Λος Άντζελες έκανε γνωστό ότι ειδική μονάδα του «ερευνά κατηγορίες περί ενδοοικογενειακής βίας που εμπλέκουν τον κ. Μπράιαν Γουόρνερ, γνωστό επίσης ως Μέριλιν Μάνσον, ο οποίος εργάζεται στη μουσική βιομηχανία».

«Τα περιστατικά συνέβησαν μεταξύ 2009-2011, όταν ο κ. Γουόρνερ διέμενε στο Γουέστ Χόλιγουντ», σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Οι εκπρόσωποι του Μάνσον δεν ανταποκρίθηκαν στο αίτημα να σχολιάσουν σχετικά.

Την 1η Φεβρουαρίου, ο Μάνσον είχε γράψει στο Instagram ότι όλες οι ερωτικές σχέσεις του ήταν «απολύτως συναινετικές» και ότι «άλλοι επιλέγουν τώρα να διαστρεβλώσουν το παρελθόν».

«Αυτοί οι πρόσφατοι ισχυρισμοί σε βάρος μου αποτελούν απαίσιες διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας», έλεγε.

Η 33χρονη Γουντ, η οποία είχε δεσμό με τον 52χρονο Μάνσον από περίπου το 2007 και ήταν αρραβωνιασμένη μαζί του για σύντομο χρονικό διάστημα, το 2010, κατήγγειλε ότι ο τραγουδιστής «με κακοποιούσε φρικτά για χρόνια» και «μου είχε κάνει πλύση εγκεφάλου και με χειραγωγούσε με στόχο την υποταγή».

Οι άλλες τρεις γυναίκες επίσης κατηγορούν τον Μέριλ Μάνσον για συναισθηματική και ψυχολογική κακοποίηση τα τελευταία 10 χρόνια.

Οι νέες καταγγελίες για παρενόχληση

Με νέες κατηγορίες επιβαρύνεται ο Μέριλιν Μάνσον, αφού η προσωπική του βοηθός τον καταγγέλει ότι την παρενοχλούσε σεξουαλικά, ενώ επίσης την υποχρέωνε να δουλεύει ολόκληρα 48ωρα, όταν εκείνος βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Η Άσλεϊ Γουόλτερς κατέθεσε μήνυση εναντίον του διάσημου τραγουδιστή, κάνοντας λόγο για επιθετική συμπεριφορά, παρενόχληση, ενώ ακόμα αναφέρει πως τήν πρόσφερε σε φίλους του, δίνοντας τους την άδεια να τής κάνουν ό,τι εκείνοι θέλουν. Μάλιστα, αναφέρει χαρακτηριστικά πως στο παρελθόν, ο Μέριλιν Μάνσον την «πέταξε» στην αγκαλιά γνωστού ηθοποιού και τόν προέτρεψε να την φιλήσει ή να την αγγίξει αν θέλει.

Η 37χρονη, που αρχικά εργαζόταν ως φωτογράφος, γνωρίστηκε με τον τραγουδιστή, όταν εκείνος την κάλεσε στο σπίτι του για να αναλάβει μία φωτογράφισή του. Αρχικά, ήταν πολύ «εντάξει» όπως αναφέρει, όμως αργότερα προσπάθησε να την διεκδικήσει. Όταν εκείνη αρνήθηκε, δεν έδειξε να ενοχλείται, ενώ συνέχισαν να μιλάνε φυσιολογικά. 'Οπως περιγράφει η γυναίκα, μετά από μερικές μέρες την κάλεσε ξανά, ενώ τής πρότεινε να δουλέψει για εκείνον ως προσωπική του βοηθός, προσφέροντας της τον διπλάσιο μισθό. Εκείνη ελπίζοντας στο ξεκίνημα μίας επιτυχημένης καριέρας, δέχτηκε.

Ενώ, λοιπόν, στην αρχή η συνεργασία τους εξελισσόταν φυσιολογικά, εκείνος έπειτα ξεκίνησε να γίνεται επιθετικός απέναντι της, ενώ όταν έπαιρνε ναρκωτικά συνήθιζε να τήν «ενοχλεί» ή ακόμα και να τής πετάει πιάτα. Μάλιστα, όταν η Άσλεϊ Γουόλτερς εργαζόταν για εκείνον, ο τραγουδιστής βρισκόταν σε σχέση με την ηθοποιό του Game of Thrones, Εσμέ Μπιάνκο, με τη γυναίκα να επιβεβαιώνει τις κατηγορίες της ηθοποιού για κακοποίηση.

Στην κατάθεσή της αναφέρει πως κάποια στιγμή ο Μέριλιν Μάνσον τής έστειλε μία φωτογραφία, που έδειχνε την πλάτη της Μπιάνκο, που ήταν γεμάτη γρατζουνιές. Στο μήνυμα του έγραφε: «Είδες τι συμβαίνει καμιά φορά;», σαν να τήν προειδοποιούσε ότι μπορεί να τής έκανε το ίδιο. Η κοπέλα μέχρι στιγμής δεν είχε καταθέσει τίποτα, αφού φοβόταν πως μπορεί να αντιμετωπιστεί. Βλέποντας. όμως. τις κατηγορίες για τον τραγουδιστή να πληθαίνουν συνεχώς, βρήκε το θάρρος να τόν καταγγείλει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share