Παρασκευή, 30 Ιουλίου 2021

Σπάνιες φωτογραφίες: Όταν η Ζωή Λάσκαρη πόζαρε αμακιγιάριστη λίγες μέρες μετά την γέννηση της πρώτης της κόρης

Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα!

26 Μαΐου 2021 13:51
Σπάνιες φωτογραφίες: Όταν η Ζωή Λάσκαρη πόζαρε αμακιγιάριστη λίγες μέρες μετά την γέννηση της πρώτης της κόρης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πέρασαν σχεδόν τέσσερα χρόνια από την ημέρα που η Ζωή Λάσκαρη έφυγε από την ζωή και ο Νίκος Μαστοράκης, δημοσίευσε μία παλαιότερη συνέντευξή τους.

Ο ίδιος διάλεξε την πρώτη φωτογράφιση της νεογέννητης κόρης της! Η Μάρθα Κουτουμάνου λοιπόν, μόλις 8 ημερών φωτογραφίζεται για το άρθρο του Νίκου Μαστοράκη με την διάσημη μαμά της Ζωή Λάσκαρη και… απαντά (φυσικά μέσω της μαμάς της) στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου.

πάνιες φωτογραφίες: Όταν η Ζωή Λάσκαρη πόζαρε αμακιγιάριστη

“ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ

Έκλεισε ένας χρόνος χωρίς τη Ζωή μου, που ήταν και η Ζωϊτσα εκατομμυρίων ανθρώπων, μεγάλων, μικρών, νέων — και θα συνεχίσει να είναι όσο οι ταινίες της την κρατούν αντικείμενο του πόθου και του θαυμασμού. Τα αξέχαστα χρόνια που περάσαμε σαν φίλοι, τα αράδιασα συνοπτικά τη μέρα της απώλειας της. Σήμερα, θα θυμηθούμε μαζί την πρώτη συνέντευξη της… Μάρθας της, οκτώ μέρες μετά τη γέννα. Από όλους τους ρεπόρτερ που εκλιπαρούσαν για μια φωτογραφία με το νεογέννητο, η Ζωϊτσα προτίμησε τον δικό μου φακό και τη δίκη μου πέννα. Περιοδικό «Εικόνες» της Ελένης Βλάχου, 1968″ έγραψε ο γνωστός δημοσιογράφος” .

Η ομορφιά της θρυλικής ηθοποιού αν και αμακιγιάριστη είναι μοναδική και λάμπει κρατώντας στην αγκαλιά της την κόρη της!

Σπάνιες φωτογραφίες: Όταν η Ζωή Λάσκαρη πόζαρε αμακιγιάριστη

Sπάνιες φωτογραφίες: Όταν η Ζωή Λάσκαρη πόζαρε αμακιγιάριστη

Εικόνες σοκ: Η Ζωή Λάσκαρη με "εγκαύματα" στο πρόσωπο!

«Καμένο» το πρόσωπο της θρυλικής ηθοποιού, Ζωής Λάσκαρη! Φρίκη με τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε! Τι είχε συμβεί; Αποκάλυψη τώρα!

Μέσα από την επίσημη σελίδα που υπάρχει στο Facebook είδαμε για πρώτη φορά ένα σπάνιο ντοκουμέντο από τις δυο πολύ καλές φίλες που όμως δεν υπάρχουν πια ανάμεσά μας, τη Ζωή και την Αλίκη Βουγιουκλάκη!

Το κείμενο που συνόδευε την φωτογραφία ήταν αυτό:

Εικόνες σοκ: Η Ζωή Λάσκαρη με ‘εγκαύματα’ στο πρόσωπο!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share