Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ για την Κατερίνα Καινούργιου: Απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος!

Τι ακριβώς συνέβη;

26 Μαΐου 2021 12:42
Θρίλερ για την Κατερίνα Καινούργιου: Απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος απευθύνθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, λόγω μιας γυναίκας που φαίνεται πως είναι εμμονική μαζί της και σχολιάζει συνεχώς αρνητικά κάτω από αναρτήσεις που κάνει στο Instagram, και κάνει μάλιστα αναφορά και στον σύντροφό της, λέγοντας πως έχουν χωρίσει. Ενώ, έξαλλη έγινε η παρουσιάστρια με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Η παρουσιάστρια είναι καθημερινή χρήστης των social media και όποτε βρίσκει χρόνο και μπορεί απαντάει στους followers της κάτω από τις δημοσιεύσεις που κάνει.

Χθες ωστόσο, απάντησε σε ένα προφίλ που έχει πάθει εμμονή μαζί της και σχολιάζει συνέχεια. «Εσύ Καινούργιου τα έχεις ακόμα με το αγόρι σου; Άσε τη Μαριαλένα. Περσινές φώτος βλέπουμε συνεχώς» της έγραψε, με την παρουσιάστρια να απαντά: «Επίσης έχω πάει στην δίωξη ηλεκτρονικού κ έχω μάθει ποια είσαι …εσυ με το ψεύτικο …εμμονικο account!!».

Η Κατερίνα Καινούργιου απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Αναστάτωση on air για την Κατερίνα Καινούργιου - Το παρασκήνιο πίσω από την κόντρα με την Μαλέσκου

Αναστατωμένη φάνηκε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του Ευτυχείτε την ώρα που σχολίαζαν το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4. Συγκεκριμένα, ξεκίνησε να χτυπάει ο συναγερμός του σπιτιού της και λάμβανε ειδοποιήσεις στο κινητό της. Παράλληλα, σε μια προσωπική εξομολόγηση προχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε»

Όταν οι συνεργάτες της αναρωτήθηκαν τι συμβαίνει, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως έχει πάει σπίτι της ο αδερφός της και κάτι μπέρδεψε με αποτέλεσμα ο συναγερμός να χτυπάει και να μην σταματάει.

«Παιδιά συγνώμη, χτυπάει ο συναγερμός μου. Έχει πάει ο αδερφός μου σπίτι και κάτι έχει πατήσει λάθος και χτυπάει ο συναγερμός. Είναι ο αδερφός μου εκεί και κάτι έχει μπλέξει εκεί πέρα, δεν ξέρω τι έχει κάνει. Όλα καλά! Αυτά με τον συναγερμό μου, πάμε να συνεχίσουμε!», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να λέει με χιούμορ: «Από λεπτό σε λεπτό φτάνει και η Αστυνομία!».

Το παρασκήνιο πίσω από την κόντρα Καινούργιου - Μαλέσκου

Νέα "φωτιά" φούντωσε μεταξύ δυο πανέμορφων κυριών της ελληνικής showbiz, και φυσικά αναφέρομαι στην Κατερίνα Καινούργιου και την Ιωάννα Μαλέσκου.

Οι δυο όμορφες κυρίες από το πουθενά ξεκίνησαν να πετάνε... σπόντες η μια στην άλλη στον αέρα των εκπομπών του, Ευτυχείτε και Love it αντίστοιχα, με την πρώτη να γίνεται μπουρλότο και να ξεσπά.

Συγκεκριμένα στην χθεσινή εκπομπή της Καινούργιου στο Open με αφορμή τις δηλώσεις του Παύλου Γαλακτερού, τις οποίες και παραχώρησε αποκλειστικά στο love it αλλά της πρόβαλλαν και αυτοί, ανέφερε πως πολύς κόσμος της στέλνει μηνύματα γράφοντας πως στην εκπομπή του ΣΚΑΙ ακούγονται διάφορες αιχμές για την δική της, κάτι που υποστήριξαν και οι συνεργάτες της.

«Εγώ συμπαθώ και την Ιωάννα πάρα πολύ και τον Βασίλη Γρηγορόπουλο που τον ξέρω τόσα χρόνια αλλά μου στέλνουν μηνύματα ότι το Love it πετάει συνέχεια σπόντες για την εκπομπή. Δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει. Για να είμαστε ξεκάθαροι πάντα λέμε ότι τα αποσπάσματα είναι από την εκπομπή και έχουμε στηρίξει και την Ιωάννα. Αν έχουν κάποιο πρόβλημα να το πουν ξεκάθαρα» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Ιωάννα, βέβαια, στην χθεσινή της εκπομπή δεν απάντησε τίποτα αλλά... έχετε αναρωτηθεί τι κρύβεται πίσω από όλο αυτό;

Κατερίνα Καινούργιου και Ιωάννα Μαλέσκου

Μια πιο καχύποπτη θα έλεγε πως... Η εκπομπή Ευτυχείτε είναι πρώτη στους πίνακες τηλεθέασης της πρωινής ζώνης, εδώ και πάρα πολύ καιρό, με ποσοστά αξιοσημείωτα που ξεπερνούν το 20% οπότε... τι καλύτερο να σου κάνει διαφήμιση έμμεσα μια τέτοια εκπομπή;

Όχι ότι το love it το χρειάζεται τόσο... Εντάξει, μια μέρα πάνω μια μέρα κάτω.. το 14% με βάση τον ανταγωνισμό που έχει δεν το λες και άσχημο... αλλά εντάξει. Σε ποιον δεν αρέσει λίγο παραπάνω πουσάρισμα;

Βέβαια, μπορεί να φταίει και η συμφωνία που έχει κάνει το Open και ο ΣΚΑΙ... αν δεν βγουν να μιλήσουν ανοιχτά γι' αυτό, ποιος ξέρει; Στο μυαλό τους δεν είμαστε...

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share