Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ανέβηκε στη ζυγαριά και έδειξε τα κιλά της - Αλήθεια τώρα;

Η παρουσιάστρια είναι πιο καλλίγραμη από ποτέ

25 Μαΐου 2021 14:15
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ανέβηκε στη ζυγαριά και έδειξε τα κιλά της - Αλήθεια τώρα;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πιο αδύνατη και καλλίγραμμη από ποτέ είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου η οποία μετά από τη μάχη που έδωσε με τα παραπανίσια κιλά βγήκε κάτι παραπάνω από νικήτρια. Επίσης, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήγε για μπάνιο φόρεσε ένα αποκαλυπτικό μαγιό και απλά το τερμάτισε.

Έτσι η παρουσιάστρια θα επιστρέψει στην τηλεόραση πιο αδύνατη και ανανεωμένη από ποτέ. Η Κωνσταντίνα αποκάλυψε στα Instagram Stories της ότι έχασε 11 κιλά και πλέον βρίσκεται στα 61.

«H αλλαγή ήρθε μέρα με την ημέρα. Βλέπεις το σώμα σου να καλυτερεύει μέρα με την ημέρα. Δε με βοήθησε κανείς όλο αυτό το διάστημα. Η αλήθεια είναι ότι τώρα συμβουλεύτηκα κάποιον διατροφολόγο για μια τελική σμίλευση.

Το σημαντικό είναι ότι έχω χάσει κιλά τρώγοντας. Δεν έχω χάσει μυϊκή μάζα, έχω καταφέρει απώλεια λίπους. Όλα αυτά τα χρόνια με τις δίαιτες που έχω λάβει, με τους διατροφολόγους που έχω συναναστραφεί, κάθισα και έφτιαξα το ιδανικό πρόγραμμα για μένα.

Αυτό που θέλω σίγουρα να μεταφέρω στις γυναίκες είναι ότι όλα αυτά έγιναν σταδιακά, σε βάθος χρόνου και δε χρειάζονται ακρότητες. Θέλει ισορροπία…», είχε δηλώσει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για την απώλεια των κιλών της.

Πόσα κιλά είναι η Σπυροπούλου

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Αποκαλυπτική στην παραλία - Από την κυτταρίτιδα στο υπέρ κορμί (photos)

Μήπως είναι καλύτερα να μην επεμβαίνουν τόσο πολύ στις καμπύλες της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου; Ζουμερή είναι, όχι άσχημη. Έτσι λοιπόν το Athensmagazine.gr σας παρουσιάζει μεριές φωτογραφίες από το πριν και το μετά. Η παρουσιάστρια έχει γίνει κορμάρα. Παράλληλα δείτε και την σπιταρόνα που μένει στη Βούλα και θα πάθετε πλάκα!

Τις βουτιές στη Μύκονο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου απαθανάτισαν οι παπαράτσι, μόνο που αυτή τη φορά δεν πέρασαν οι εικόνες από ρετούς.

Η ζουμερή παρουσιάστρια τράβηξε τα βλέμματα πάνω της, με το print ολόσωμο μαγιό της, που προφανώς είναι κι αυτό μέρος του προβλήματος, αφού δεν μοιάζει να την κολακεύει. Θέλεις το νούμερο, που μάλλον είναι μικρότερο, θέλεις το ύφασμα και το print, πάντως κάτι γίνεται οπτικά.

Η αδύνατη φιγούρα της, που βλέπουμε να κατακλύζει τις σελίδες των περιοδικών, δεν έχει καμία σχέση με αυτές τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και δεν είναι προϊόν photoshop.

Μήπως η Κωνσταντίνα θα έπρεπε να απαιτήσει λιγότερη επεξεργασία, αφού και χωρίς αυτή δεν παύει να είναι ένα σέξι πληθωρικό κορίτσι;

Για να θυμηθούμε και να συγκρίνουμε τις παραπάνω φωτογραφίες, με τις δημοσιευμένες φωτογραφίες σε έντυπο, που ακολουθούν:

Ξεκίνησε τα μπάνια η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η φωτογραφία με μαγιό από την παραλία

Μπορεί το καλοκαίρι να μην έχει ξεκινήσει επισήμως, όμως πολλοί είναι εκείνοι που έχουν ήδη κάνει τα πρώτα μπάνια τους. Ανάμεσα τους και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Με αφορμή τον καλό καιρό η παρουσιάστρια φόρεσε το μαγιό της και επισκέφτηκε μία από τις παραλίες των νοτίων προαστίων. Το φετινό καλοκαίρι μάλιστα φαίνεται πως θα τη βρει ανανεωμένη αφού η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει καταφέρει να χάσει εννέα κιλά.

«Παρατηρώ ότι πολλές γυναίκες ταυτίζονται μαζί μου, επειδή δεν υπήρξα ποτέ skinny. Έχω μεσογειακό σώμα και με ρωτούν πως έχασα τα κιλά. Έχω χάσει 9 κιλά. Δε στερήθηκα τίποτα, θα φάω και το γλυκό μου, θα φάω και τον υδατάνθρακα. Απλά τα συνδυάζω σωστά και έχω εντάξει τη γυμναστική κάθε μέρα στο πρόγραμμά μου», είπε η ίδια για την αλλαγή στο σώμα της στο περιοδικό «Εγώ».

Δείτε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με μαγιό:

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μαγιό

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share