Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Η Ιωάννα Τούνη βγήκε στην παραλία έτσι απλά

Μας τρέλανε!

22 Μαΐου 2021 12:40
Η Ιωάννα Τούνη βγήκε στην παραλία έτσι απλά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ιωάννα Τούνη έχει συνηθίσει να μας... μοιράζει εγκεφαλικά σε κάθε της εμφάνιση και φρόντισε για ακόμη μια φορά για αυτό στη Μύκονο, βγαίνοντας στην παραλία και κάνοντας άπαντες να παραληρούν.

Μετά την άρση των μέτρων για τις μετακινήσεις η Ιωάννα Τούνη πετάχτηκε μέχρι την Μύκονο, έχοντας πρωτίστως... πιάσει τον Μάη. Η κάμερα του Mykonos Live TV εντόπισε την πρώην παίκτρια του My Style Rocks σε γνωστή πλαζ του νησιού να απολαμβάνει την ηλιοθεραπεία της.

Η εκρηκτική influencer με τους 795.000 followers στο Instagram φορούσε ένα μπικίνι που αναδείκνυε το μεγαλείο των σωματικών της προσόντων και χάρηκε τον ήλιο παίρνοντας -όπως συνηθίζει- πόζες κόλαση!

Η Θεσσαλονικιά καλλονή είναι το κορίτσι που οι κάτοικοι του νησιού αγαπούν να βλέπουν στις παραλίες της Μυκόνου.

Ιωάννα Τούνη: Η απόκτηση του «χρυσού κλειδιού» της Μυκόνου

Στην Μύκονο βρίσκεται η Ιωάννα Τούνη αυτές τις μέρες, με την ίδια να εκμεταλλεύεται απευθείας το άνοιγμα των διαδημοτικών μετακινήσεων και να ετοιμάζει τις βαλίτσες της σε χρόνο dt!

Η εκρηκτική Θεσσαλονικιά πολύ συχνά μέσα στον χρόνο επισκέπτεται την Μύκονο μιας και είναι ένας από τους πιο αγαπημένους της προορισμούς.

Σε μια βραδινή της έξοδο, μάλιστα, η Ιωάννα έπεσε πάνω στην κάμερα του Mykonos Live TV και τον Πέτρο Νάζο, ο οποίος της «χάρισε» το χρυσό κλειδί της πόλης εξαιτίας της μεγάλης της αγάπης που έχει για το συγκεκριμένο νησί.

Σε ερώτηση για το αν προτιμάει την Μύκονο ή το Ντουμπάι που επισκέφθηκε πρόσφατα, η Ιωάννα φυσικά και επέλεξε το ελληνικό νησί.

Πώς είναι άβαφη και απεριποίητη

Μια από τις πιο εντυπωσιακές γυναίκες της ελληνικής σόουμπιζ είναι αναμφίβολα η Ιωάννα Τούνη, η οποία τελείως ακομπλεξάριστη πόζαρε στον φακό τελείως άβαφη και απεριποίητη.

Η εκρηκτική θεσσαλονικιά είναι η «βασίλισσα» του instagram και κάθε φορά προκαλεί πανζουρλισμό με τις φωτογραφίες της.

Αυτή τη φορά ωστόσο, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, πως πραγματικά είναι, βγάζοντας από πάνω της όλο το μακιγιάζ.

Ιωάννα Τούνη άβαφη

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share