Τρίτη, 14 Μαΐου 2024

Ελένη Μενεγάκη: Ακομπλεξάριστη με μαγιό που έγραψαν ιστορία

Απλά υπέροχη!

20 Μαΐου 2021 10:34
Ελένη Μενεγάκη: Ακομπλεξάριστη με μαγιό που έγραψαν ιστορία
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελένη Μενεγάκη πάντοτε αποτελούσε φαντασίωση του ανδρικού πληθυσμού, με τις κατά καιρούς εμφανίσεις της να έχουν γράψει ιστορία, ειδικά όταν... τολμούσε με το μαγιό.

Η παρουσιάστρια, της οποίας... ξεθάφτηκε πρόσφατα ένα ντοκουμέντο, έχει δηλώσει πολλές φορές πως αγαπάει τον ήλιο και το καλοκαίρι και μόλις ζεσταίνει λίγο ο καιρός ξεκινάει τις αποδράσεις στην Άνδρο. Εμείς θυμόμαστε τις καλύτερες στιγμές της και το... θερμόμετρο ανεβαίνει.

Οι υπέροχες εμφανίσεις της Ελένης Μενεγάκη με μαγιό

Να σημειώσουμε, πάντως, ότι αν και λάτρης των bikinis – με ιδιαίτερη αδυναμία στο τριγωνάκι- έχουν υπάρξει φορές που επιλέγει και τα ολόσωμα, χωρίς να χάνει την ομορφιά της ασφαλώς.

Ελένη Μενεγάκη μαγιό

Ελένη Μενεγάκη μαγιό παραλία

Ελένη Μενεγάκη μαγιό ξαπλώστρα

Ελένη Μενεγάκη μαγιό θάλασσα

Ελένη Μενεγάκη μαγιό σπηλιά

Ελένη Μενεγάκη μαγιό βάρκα

Ελένη Μενεγάκη μαγιό ηλιοθεραπεία

Ελένη Μενεγάκη μαγιό ξαπλωμένη

Έλληνες διάσημοι μας δείχνουν τα σπίτια τους και αυτές είναι οι ακριβότερες επαύλεις στο Χόλυγουντ

Μήπως αναρωτιέστε πως είναι να ζει κανείς μέσα σε ένα από τα ωραιότερα σπίτια σου κόσμου; Εμείς τρυπώσαμε γιας εσάς στα σπίτια Ελλήνων και ξένων διασήμων που κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Είναι εντυπωσιακά, χλιάδατα και σε πολλές περιπτώσεις, δεν έχουν τίποτε να ζηλέψουν από σπίτια διάσημων του εξωτερικού. Ιδού, λοιπόν, τα σπίτια των «επώνυμων», όπως τα έχει απαθανατίσει ο φωτογραφικός φακός κι έχουν δημοσιευθεί κατά καιρούς σε περιοδικά κι εφημερίδες. Διαβάστε παρακάτω...

Πάμε λοιπόν να δούμε τους χώρους που περνούν τις προσωπικές τους στιγμές οι Ελένη Μενεγάκη, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, Τατιάνα Στεφανίδου, Σάββας Πούμπουρας, Ράνια Θρασκιά, Αννίτα Ναθαναήλ, Ζοζεφίν, Kώστας Κρομμύδας, Ευθύμης Ζησάκης...

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος έχουν ένα ονειρεμένο καταφύγιο που δεν είναι άλλο από το Όναρ, στα Άχλα της Άνδρου.

Με κυρίαρχα στοιχεία την πέτρα και το ξύλο και με μεγάλα παράθυρα για να διαχέεται το φως στο εσωτερικό παντού, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας ανακαίνισαν μέσα σε διάστημα 5 μηνών το σπίτι τους. Η Ελένη Μενεγάκη ήθελε να είναι όλα τέλεια και γι’ αυτό είχε πάντα τον τελευταίο λόγο.

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος έχουν ένα ονειρεμένο καταφύγιο

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εδώ και αρκετό καιρό μένει σε ένα σπίτι στη Βούλα με θέα τη θάλασσα, το οποίο όπως είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της τής αρέσει να το ανανεώνει συνεχώς τη διακόσμηση.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου εδώ και αρκετό καιρό μένει σε ένα σπίτι στη Βούλα

Το πλατό δεν είναι το μοναδικό της βασίλειο! Μπορεί η Τατιάνα Στεφανίδου να είναι από τις πιο καταξιωμένες παρουσιάστριες, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι και μια σωστή νοικοκυρά! Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια μπήκε σήμερα για άλλη μια φορά στην εντυπωσιακή της κουζίνα για να φτιάξει την αγαπημένη της συνταγή.

Η ατιάνα Στεφανίδου να είναι από τις πιο καταξιωμένες παρουσιάστριες

Ο Σάββας Πούμπουρας σε µια πραγµατικά πολύ καλή στιγµή της ζωής και της καριέρας του, αποδεικνύεται µοναδικός οικοδεσπότης και µας υποδέχεται στο πρόσφατα ανακαινισµένο σπίτι όπου συγκατοικεί µε τη σύντροφό του Αρετή, τη γυναίκα που τολµά δίπλα της να ονειρεύεται το «για πάντα µαζί».

Ο Σάββας Πούμπουρας σε µια πραγµατικά πολύ καλή στιγµή της ζωής του

H Ράνια Θρασκιά, θέλησε να μοιραστεί μαζί μας τη ζεστασιά του σπιτιού της αλλά και την παρέα της, που αυτή δεν είναι άλλη από τον σκύλο της. Το ξύλινο πάτωμα και τα έντονα χαλιά κάνουν τον χώρο του σπιτιού της ακόμη πιο ζεστό και φιλικό.

H Ράνια Θρασκιά, θέλησε να μοιραστεί μαζί μας τη ζεστασιά του σπιτιού της αλλά και την παρέα της, που αυτή δεν είναι άλλη από τον σκύλο της. Το ξύλινο πάτωμα και τα έντονα χαλιά κάνουν τον χώρο του σπιτιού της ακόμη πιο ζεστό και φιλικό.

Την πόρτα της πανέμορφης, κατάλευκης μεζονέτα της στο Πανόραμα Βούλας μας ανοίγει η Αννίτα Ναθαναήλ που της αρέσει να την αποκαλεί «καταφύγιο», αφού είναι η δική της «φωλιά» όπου ξεκουράζεται και χαλαρώνει.

Στο πανέμορφο σπίτι κυριαρχούν περισσότερο οι λιτές γραμμές και το λευκό, ενώ στα highlights ξεχωρίζει ο χειροποίητος πολυέλαιος από λευκά κοχύλια που έχει φτιάξει η ίδια και δεσπόζει πάνω από την κεντρική τραπεζαρία.

Το σπίτι της Αννίτας Ναθαναήλ στο Πανόραμα Βούλας

Ο Κώστας Κροµµύδας και η Μαρίνα Γιώτη δείχνουν για πρώτη φορά το σπίτι τους στην Εκάλη και φωτογραφίζονται στους χώρους µέσα από τους οποίους αντλούν την έµπνευση για τα βιβλία τους, αφού και οι δύο ασχολούνται µε τη συγγραφή.

Ευάερη και ευήλια, η κρεβατοκάµαρα του ζευγαριού λούζεται στο φως από ένα τεράστιο παράθυρο που βλέπει στον κήπο του σπιτιού. Η ντουλάπα µε τους καθρέφτες δίνει ακόµα µεγαλύτερο βάθος, δηµιουργώντας ένα είδος γκαρνταρόµπας µέσα στο ίδιο δωµάτιο.

Ο Κώστας Κροµµύδας και η Μαρίνα Γιώτη ζουν στην Εκάλη

Στο κέντρο της Γλυφάδας και συγκεκριμένα στον εμπορικό δρόμο της οδού Μεταξά, βρίσκεται το διαμέρισμα της όμορφης τραγουδίστριας, Ζοζεφίν. Είναι πλημμυρισμένο από χιλιάδες αναμνήσεις, ευχάριστες και δυσάρεστες, μιας χρόνιας που, όπως παραδέχεται και η ίδια, τη δίδαξε πολλά κυρίως στην προσωπική της ζωή. Δίπλα στο τζάκι, έχοντας αγκαλιά τον σκύλο της τον Σίμπα!

Στο κέντρο της Γλυφάδας μένει η Ζόζεφιν

Σε ένα καλόγουστο διαµέρισµα στο Παλαιό Φάληρο ο Ευθύµης Ζησάκης εµπνέε-
ται, δηµιουργεί και βέβαια χαλαρώνει µε φίλους στο τέλος µιας κουραστικής µέρας. «Είναι το προσωπικό µου καταφύγιο και µπαίνουν µόνο άνθρωποι µε θετική ενέργεια.

Το έχω διακοσµήσει ολοµόναχος µε αντικείµενα που νοµίζω ότι αρέσουν µόνο σε µένα και σε κανέναν άλλον», δηλώνει o χαρισµατικός και ταλαντούχος ηθοποιός.

Σε ένα καλόγουστο διαµέρισµα στο Παλαιό Φάληρο ζει ο Ευθύµης Ζησάκης

Οι επαύλεις στο Χόλυγουντ

Έχουμε δει πολλές επαύλεις διασήμων που μας έχουν εντυπωσιάσει, αλλά σε αυτό το βίντεο θα εκπλαγείτε με την πολυτέλεια που θα δείτε.

Το βίντεο ξεκινάει με τον Ozzy Osbourne, τον πρώην τραγουδιστή των Black Sabbath, ο οποίος μένει σε μια έπαυλη αξίας 9 εκατομμυρίων ευρώ, και καταλήγει με τον μεγαλοπαραγωγό της αμερικάνικης τηλεόρασης Aaron Spelling, ο οποίος μπορεί να μην είναι πλέον στη ζωή αλλά έμενε σε μια απίστευτη έπαυλη αξίας 135 εκατομμυρίων ευρώ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share