Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ιωάννα Μαλέσκου: Η αδελφή της και η αντικαταστάτρια της

Δύο μελαχρινές απέναντί της

19 Μαΐου 2021 23:45
ioanna-maleskou-i-aderfi-tis-kai-i-antikatastatria-tis

Η Ιωάννα Μαλέσκου μοιράζεται καθημερινά φωτογραφίες από την εκπομπή της "Love it' στα social media και μία που είδαμε σήμερα στα stories της μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση γιατί, ξαφνικά ήταν σα να τα βλέπουμε διπλά!

Μια φωτογραφία από τον καναπέ της εκπομπής της μοιράστηκε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ αλλά δεν ήταν μόνη. Στο πλάι της, η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου και εμείς, το παραδεχόμαστε... μπερδευτήκαμε.

H Χρυσιάννα Ανδριοπούλου είναι γνωστή influencer

H Χρυσιάννα Ανδριοπούλου είναι γνωστή influencer και έχει αναλάβει τη στήλη της μόδας στην εκπομπή.

Χριστιάνα Σκούρα: Η σέξι διάδοχος της Ιωάννας Μαλέσκου

Kι ενώ η Ιωάννα Μαλέσκου άνοιξε τα επαγγελματικά της φτερά και από τη νέα σεζόν είναι στο δυναμικό του ΣΚΑΪ, η θέση της στο κρητικό κανάλι βρήκε την άξια και… σέξι διάδοχο. Η Χριστιάνα Σκούρα θα είναι η διάδοχος της Μαλέσκου στην εκπομπή «Καλό Μεσημέρι» του «Κρήτη Tv», όπως ανακοίνωσε η ίδια μέσα από τα social media με ένα λογοπαίγνιο, πριν λίγες ημέρες.

Η Χριστιάνα Σκούρα, η αντικαταστάτρια της Ιωάννας Μαλέσκου

Η Χριστιάνα Σκούρα μόνο άγνωστη δεν είναι, αφού συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM, όπου εντυπωσίασε τους πάντες με τη φυσική ομορφιά της, αλλά και το καλλίγραμμο κορμί της. Η μελαχρινή καλλονή μεγάλωσε στη Ρόδο κι έχει καταγωγή από την Αλβανία. Μάλιστα, το 2016 είχε κατακτήσει τον τίτλο της Μις Αλβανίας στα καλλιστεία.

Η Χριστιάνα Σκούρα συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM

Η Χριστιάνα Σκούρα συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share