Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ναταλία Λιονάκη: Έγινε μοναχή στην Αφρική - Τι την οδήγησε σε αυτή την απόφαση

Ζει εδώ και αρκετό καιρό στην Κένυα

19 Μαΐου 2021 20:44
natalia-lionaki-monxi-afrikh-kenya

Η γνωστή ηθοποιός Ναταλία Λιονάκη ζει εδώ και αρκετό καιρό στην Κένυα και τον Αύγουστο χειροτονήθηκε, παίρνοντας το σχήμα της μοναχής.

Σαν «βόμβα» έπεσε το 2009 η είδηση ότι η Ναταλία Λιονάκη, η κοκκινομάλλα ηθοποιός με τα πράσινα μάτια που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «Φιλοδοξίες», αποφάσισε να εγκαταλείψει τα εγκόσμια και να κλειστεί σε μοναστήρι.

Πλέον η Ναταλία είναι η μοναχή Φεβρωνία και όπως είπε ο ιερέας της ορθόδοξης εκκλησίας του Αγίου Μάρκου Αθανάσιος Αμαντίβα. Πριν χειροτονηθεί η Ναταλία έζησε για αρκετό καιρό με τις υπόλοιπες μοναχές και ο επίσκοπος Athanasios Amadiva έχει δημοσιεύσει στη σελίδα της "ORTHODOX CHURCH DIOCESE OF KISUMU AND WESTERN KENYA" φωτογραφίες της από επισκέψεις σε μοναστήρια αλλά και σε υπό ανέγερση ορθόδοξες εκκλησίες.

 Ναταλία Λιονάκη: Έγινε μοναχή στην Αφρική

Όπως θα δείτε, η Ναταλία και πλέον αδελφή Φεβρωνία δεν έχει ακόμα φορέσει τα ράσα της μοναχής αφού οι φωτογραφίες είναι πριν γίνει η τελετή της "μοναχική".

Το άγνωστο διαζύγιο και ο θάνατος την έστειλαν στο μοναστήρι

Η επιλογή της Ναταλίας να γίνει δόκιμη μοναχή έγινε πρώτο θέμα συζήτησης στις τηλεοπτικές εκπομπές της εποχής, με τη μητέρα της ηθοποιού να εξηγεί σε συνεντεύξεις της τους λόγους, για τους οποίους η κόρη της θέλησε να γίνει μοναχή.

«Η Ναταλία δεν είχε ποτέ ιδιαίτερη σχέση με την Εκκλησία. Φορούσε ένα σταυρό, όπως φοράμε όλοι, πίστευε με το δικό της τρόπο, και ως εκεί. Τον τελευταίο καιρό, κάποια “φίλη” της, την είχε συστήσει σε ένα πνευματικό, ο οποίος ήταν φανερό πως την επηρέαζε.Είχε γεμίσει όλο το δωμάτιο εικόνες, γονάτιζε μπροστά τους και προσευχόταν όλο το βράδυ» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά η κυρία Ευγενία.

Η γνωστή ηθοποιός Ναταλία Λιονάκη ζει εδώ και αρκετό καιρό στην Κένυα

Τότε, ακούγεται ότι το απρόσμενο διαζύγιό της με τον ηθοποιό Μάριο Ιορδάνου την έχει κάνει να αλλάξει ριζικά τρόπο σκέψης. Ωστόσο, παράλληλα, έρχεται στο φως της δημοσιότητας και ο άγνωστος έρωτάς της με τον Κώστα Καραδήμα, πριν τη σχέση της με τον Μάριο Ιορδάνου.

Με τον Κώστα Καραδήμα δεν σταματάει ποτέ να έχει επαφές. Τον Μάρτιο του 2009 –όσο είναι παντρεμένη-, σύμφωνα με την Espresso, η Ναταλία πληροφορήθηκε την είδηση του τραγικού χαμού του Κώστα Καραδήμα. Ο ηθοποιός βρέθηκε νεκρός στην είσοδο μιας πολυκατοικίας στον Πειραιά.

Το άγνωστο διαζύγιο και ο θάνατος την έστειλαν στο μοναστήρι

Ακολούθησε μια σειρά αποκαλύψεων που οδήγησαν στη σύλληψη του αξιωματικού του Εμπορικού Ναυτικού Φώτη Δαλμήρα. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι ο θάνατος του πρώην συντρόφου της την οδήγησε στο να κλειστεί σε μοναστήρι.

Έναν χρόνο μετά, και συγκεκριμένα το 2010, οι απέλπιδες προσπάθειες της μητέρας της να βγει η κόρη της από το μοναστήρι πιάνουν τόπο. Η Ναταλία επιστρέφει ξανά στο πατρικό της σπίτι στο Παγκράτι, και από εκεί πάει με τη μητέρα της στο εξοχικό τους στο Αλεποχώρι, αλλά και πάλι ακολουθεί μια μοναχική ζωή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share