Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μιχαλόπουλος: Το facebook μπλόκαρε τον σκηνοθέτη των «Άγριων Μελισσών» για την ανάρτηση του για τον Φιλιππίδη

Δείτε τι είχε γράψει

19 Μαΐου 2021 14:29
Μιχαλόπουλος: Το facebook μπλόκαρε τον σκηνοθέτη των «Άγριων Μελισσών» για την ανάρτηση του για τον Φιλιππίδη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το facebook μπλόκαρε τον σκηνοθέτη της σειράς «Άγριες Μέλισσες» μετά την ανάρτησή του σχετικά με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μιχαλόπουλος μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στο facebook πήρε θέση υπέρ της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους γράφοντας:

«Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δε χρειάζεται να αποδείξει το ήθος της και την αξιοπρέπειά της. Άλλοι πρέπει να το κάνουν. Όσοι έχουμε δουλέψει μαζί της ξέρουμε. Πετράκο έχεις χάσει τη μπάλα, σου έμεινε μόνο η Μπάρμπα».

O σκηνοθέτης μίλησε στο "Πρωινό" και σχολίασε την ανάρτησή του, παίρνοντας θέση στα όσα ανέφερε ο Πέτρος Φιλιππίδης στο απολογητικό του υπόμνημα, αναφέροντας πως η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δεν χρειάζεται να αποδείξει το ήθος της.

Επιπλέον τόνισε πως η υπερασπιστική γραμμή του Πέτρου Φιλιππίδη είναι κίνηση απόγνωσης και πως ο ίδιος προχωράει σε μια κατάσταση "δολοφονίας χαρακτήρων".

Ο σκηνοθέτης της σειράς Άγριες Μέλισσες αποκάλυψε ότι το facebook τον μπλόκαρε για τον Φιλιππίδη

Το βράδυ της Τρίτης (18/5) κάποιοι έκαναν καταγγελία στο προφίλ του και ο σκηνοθέτης αποκλείστηκε από το facebook. Αυτή η κίνηση έγινε γνωστή από φίλους του που το έγραψαν στο προφίλ του.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο πρωταγωνιστής βρίσκεται αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη, καθώς σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, αδικήματα που τιμωρούνται σε βαθμό κακουργήματος. Ο Πέτρος Φιλιππίδης κατηγορείται για τρεις υποθέσεις, εκ των οποίων η πρώτη αφορά σε βιασμό που τελέσθηκε το 2008, ενώ οι άλλες δύο σε απόπειρες βιασμού τελεσθείσες το 2010 και το 2014.

Οι περισσότερες καταγγελίες που έφτασαν από το ΣΕΗ σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη ήταν παραγεγραμμένες, αλλά ανάμεσά τους βρέθηκαν και δυο «ενεργά» κακουργήματα.

Μετά την ολοκλήρωση της έρευνας ο εισαγγελέας αξιολόγησε τα στοιχεία που συγκέντρωσε και προχώρησε στην άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του γνωστού κωμικού για βαρύτατα αδικήματα.

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: Έξαλλη με τους ισχυρισμούς του Φιλιππίδη - Αρνείται τις κατηγορίες ο ηθοποιός, στο «πλευρό» του η Μπάρμπα

Έξαλλη φέρεται να είναι η ηθοποιός Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους με τον ισχυρισμό του Πέτρου Φιλιππίδη ότι την περίοδο που ουσιαστικά εκείνη τον κατήγγειλε πως την παρενοχλούσε σεξουαλικά ακόμη και επάνω στη σκηνή, εκείνος διατηρούσε ερωτική σχέση μαζί της και πως τίποτα δεν έγινε χωρίς τη θέλησή της.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης μάλιστα δήλωσε πως η ηθοποιός έχει εκδικητικά κίνητρα γι’ αυτόν τον κατηγορεί τόσα χρόνια μετά. Η πρωταγωνίστρια φέρεται εξοργισμένη με τα όσα όταν διάβασε και δεν αποκλείεται να κινηθεί νομικά για τον ισχυρισμό του πως διατηρούσαν ερωτικό δεσμό τον οποίο γνώριζαν κι άλλοι, μεταξύ των οποίων και η ίδια η γυναίκα του, Ελπίδα Νίνου.

Να θυμίζουμε πως η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους στην καταγγελία της είχε υποστηρίξει πως, παρότι τον είχε παρακαλέσει κατ΄ επανάληψη να μην το κάνει γιατί αισθανόταν άσχημα, εκείνος τη φιλούσε χυδαία επί σκηνής χωρίς καν να το απαιτεί στο σενάριο και με τον κόσμο να αντιδρά με επιφωνήματα αποδοκιμασίας, ακόμη κι όταν την παράσταση παρακολουθούσε το τότε αγόρι της ή μέλη της οικογένειάς της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share