Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Είχα σχέση με όλο το θέατρο...»

Τα δύσκολα χρόνια όταν ήρθε ξαφνικά αντιμέτωπη σε μικρή ηλικία με την διασημότητα

19 Μαΐου 2021 09:24
Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Είχα σχέση με όλο το θέατρο...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συνεχίζεται, η υπόθεση παρεvόχλησης της Άννας-Μαρίας Παπαχαραλάμπους από τον Πέτρο Φιλιππίδη, με την ηθοποιό σε μία παλαιότερη συνέντευξή της να έχει μιλήσει για την προσωπική αλλά και την επαγγελματική της ζωή αποκαλύπτοντας άγνωστες πτυχές τους.

Η ηθοποιός που έχει πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες τηλεοπτικές σειρές, σε ταινίες αλλά και σε μια πληθώρα παραστάσεων στο θέατρο, μίλησε για τα δύσκολα χρόνια που ήρθε ξαφνικά αντιμέτωπη σε μικρή ηλικία με την διασημότητα.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, καλεσμένη στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης», είχε εξομολογηθεί για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε εκείνο το διάστημα.

«Την άκουσα λίγο, το ξέρεις αυτό, δεν ήταν εύκολο. Στα πρώτα γυρίσματα γύρισα σπίτι μου κλαίγοντας, ήταν πάρα πολύ δύσκολα τα πρώτα γυρίσματα, και είπα στη μαμά μου, γιατί τότε έμενα με τους γονείς μου, καλύτερα κομπάρσος.

Τα περιοδικά που γράφουν ό,τι να ‘ναι, αυτό δεν είναι κάτι που εμένα μου άρεσε ούτε το ευχαριστήθηκα κιόλας, αυτή τη δημοσιότητα. Έπαιρναν τηλέφωνο στο σπίτι μου, μιλούσαν με τους γονείς μου, ξαφνικά είχα σχέσεις με όλο το ελληνικό θέατρο. Δεν ξέρω πότε προλάβαινα με τα γυρίσματα», ανέφερε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μιλώντας για τη σχέση της με τον Φάνη Μουρατίδη, είχε εξομολογηθεί:

«Δεν ονειρεύονται όλες οι γυναίκες τούρτες και νυφικά, μπορεί να ονειρεύεσαι τη συμβίωση και την ομάδα, όχι την τελετή».

Η Ράνια Λουιζίδου σχολίασε ότι σε μεγάλο βαθμό η συμβίωση βασίζεται στις αντιθέσεις ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Η Παπαχαραλάμπους συμφώνησε, προσθέτοντας:

«Εγώ και ο Φάνης είμαστε σε κάποια πράγματα εκ διαμέτρου αντίθετοι, δηλαδή λες, πώς γίνεται;».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share