Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021

Τραγική νύχτα για Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκο Ευαγγελάτο: «Γιατί το έκανες αυτό;»

«Βόμβα» στο γάμο του ζευγαριού

18 Μαΐου 2021 20:30
Τραγική νύχτα για Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκο Ευαγγελάτο: «Γιατί το έκανες αυτό;»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος δεν έχουν πρόβλημα να μιλούν για προσωπικές τους στιγμές και, σε μία εξ αυτών, ο δεύτερος ωρυόταν με μια φωτογραφία που βρέθηκε στα χέρια του.

Όλη η γειτονιά στην Κηφισιά σηκώθηκε στο πόδι με τον γνωστό παρουσιαστή να ουρλιάζει στην σύζυγό του! Από την πλευρά της η Τατιάνα έπαθε σοκ βλέποντας τον άνδρα της σε τέτοια κατάσταση, με την ίδια προ ημερών να σημειώνει εξελίξεις στην υγεία της.

Τραγική νύχτα για Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκο Ευαγγελάτο

Τατιάνα Στεφανίδου-Νίκος Ευαγγελάτος: Ο άγριος καβγάς του ζευγαριού

Ήρθαν τα πάνω κάτω στον γάμο του ζευγαριού. Ίσως ήταν και η πιο τραγική νύχτα στην ζωή της παρουσιάστριας, αφού δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί πόσες φασαρίες θα έφερνε μια φωτογραφία. Γεμάτη καμάρι ειχε ποστάρει στο Instagram μια φωτογραφία του μικρού γιου τους Νίκου με μαγιό. Αυτή η φωτογραφία ήταν η αφορμή για να κάνει έξαλλο τον Νίκο Ευαγγελάτο.

«Ντροπή! Γιατί το έκανες χωρίς να με ρωτήσεις», ούρλιαζε ο Νίκος στην Τατιάνα. Ήταν η μοναδική φορά που είδε τον άνδρα της εκτός εαυτού και δεν τον αναγνώριζε! Ταυτόχρονα προσπαθούσε να τον ηρεμήσει αλλά μάταια. «Μην τολμήσεις να το ξανακάνεις», φώναζε ο Ευαγγελάτος με την ώρα να περνάει και να μην μπορεί να ηρεμήσει.

Στην σκέψη και μόνο ότι η φωτογραφία του ανήλικου γιου του κυκλοφορούσε στο διαδίκτυο από την ίδια του την μάνα τον έκανε έξαλλο. Από την πλευρά της η Τατιάνα υποσχέθηκε πως την επόμενη φορά θα είναι πιο προσεκτική, καθώς δεν θέλει να βάλει τίποτα πάνω από την οικογενειακή τους ηρεμία.

«Βόμβα» από τον Νίκο Ευαγγελάτο: «Εγώ δε διάλεξα την Τατιάνα Στεφανίδου αλλά...»

«Βόμβα» για το γάμο του με την Τατιάνα Στεφανίδου έριξε ο Νίκος Ευαγγελάτος, αναφέροντας πως δεν ήταν εκείνος, που διάλεξε τη σύζυγό του.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος είχε παντρευτεί για πρώτη φορά με την αθλητικογράφο, Ζέτα Θεοδωρακοπούλου το το 1996 και απέκτησαν έναν γιο, τον Λάμπη.

Το ζευγάρι πήρε διαζύγιο το 1999 και το 2003 ο Ευαγγελάτος ξαναπαντρεύτηκε με τη δημοσιογράφο, Τατιάνα Στεφανίδου, με την οποία είναι ζευγάρι μέχρι σήμερα και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Τατιάνα Στεφανίδου Νίκος Ευαγγελάτος γάμος

Νίκος Ευαγγελάτος: Η αποκάλυψη για τη σχέση του με την Τατιάνα Στεφανίδου

Ο ίδιος σε συνέντευξή του, μίλησε για την ζωή του με την Τατιάνα. Το ζευγάρι, φαίνεται αρκετά δεμένο, όπως έχει δείξει όλα αυτά τα χρόνια, ενώ παρά τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, βρίσκουν χρόνο για να περνούν μαζί.

Έτσι, ο ίδιος, σε συνέντευξή του,αποκάλυψε πόσο νοικοκυρά είναι η Τατιάνα, αλλά μίλησε και για την γνωριμία τους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν διάλεξα εγώ την Τατιάνα εκείνη με διάλεξε…».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share