Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Καταπέλτης» για Φιλιππίδη: «Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δεν χρειάζεται να αποδείξει ότι...»

Τον έβαλαν... στη θέση του

17 Μαΐου 2021 21:12
«Καταπέλτης» για Φιλιππίδη: «Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δεν χρειάζεται να αποδείξει ότι...»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

«Καταπέλτης» ήρθε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, σχετικά με τους ισχυρισμούς του για την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, με τον Σπύρο Μιχαλόπουλο να τοποθετείται υπέρ της καταγγέλλουσας ηθοποιού.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που υπάρχουν εις βάρος του. Ο Σπύρος Μιχαλόπουλος, ο σκηνοθέτης της επιτυχημένης σειράς, Άγριες Μέλισσες, «άδειασε» τον ηθοποιό στην ανάρτησή του και μάλιστα τον ειρωνεύτηκε για την υποστήριξη που δέχθηκε από την Βάνα Μπάρμπα.

Η τοποθέτηση του Σπύρου Μιχαλόπουλου στην κόντρα Φιλιππίδη-Παπαχαραλάμπους

«Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δεν χρειάζεται να αποδείξει το ήθος της και την αξιοπρέπεια της. Άλλοι πρέπει να το κάνουν. Όσοι έχουμε δουλέψει μαζί της ξέρουμε. Πετράκο έχεις χάσει τη μπάλα, σου έμεινε μόνο η Μπάρμπα», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μιχαλόπουλος.

Ανάρτηση Σπύρου Μιχαλόπουλου

«Συvευρισκόμασταν επί 6 μήνες»: H αντίδραση της Παπαχαραλάμπους στους νέους ισχυρισμούς Φιλιππίδη

Μια απίστευτη τροπή πήρε η υπόθεση παρεvόχλησης της Άννας – Μαρίας Παπαχαραλάμπους από τον Πέτρο Φιλιππίδη, με τον ηθοποιό να υποστηρίζει στο απολογητικό του υπόμνημα στον εισαγγελέα πως οι δυο τους διατηρούσαν σχέση επί 6 μήνες και πως «ό,τι έγινε, έγινε με τη θέλησή της».

Το αδίκημα, σαφώς έχει παραγραφεί και ο πρωταγωνιστής δεν διώκεται γι’ αυτό, όμως η ίδια θέλησε να σταθεί στο πλευρό των γυναικών που μίλησαν για όσα εξοργιστικά συμβαίνουν στον χώρο του θεάματος – και όχι μόνο.

Η Άννα – Μαρία Παπαχαραλάμπους, είχε καταγγείλει πολλά περιστατικά κατά τα οποία ο Φιλιππίδης προσέβαλλε τη γενετήσια αξιοπρέπειά της.

Ένα από αυτά αφορούσε στα φιλιά που «έπρεπε» να ανταλλάξουν πάνω στη σκηνή της θεατρικής παράστασης «Οι Ηλίθιοι» το 2000.

«Το συγκεκριμένο έργο μάλιστα δεν δικαιολογεί ούτως ή άλλως μια τέτοια σκηνική συμπεριφορά, αφού πρόκειται για μια τρυφερή ιστορία. Όταν του ζητούσα με ευγενικό τρόπο μήπως μπορούν τα φιλιά αυτά να γίνονται με άλλον, πιο θεατρικό τρόπο, εκείνος μου απαντούσε: “Εγώ είμαι σκηνοθέτης, εγώ αποφασίζω!”.

«Συvευρισκόμασταν επί 6 μήνες»: H αντίδραση της Παπαχαραλάμπους στους νέους ισχυρισμούς Φιλιππίδη

Ιδίως όταν έρχονταν συγγενείς και φίλοι μου να με δούνε στην παράσταση, πριν βγούμε στη σκηνή, του ζητούσα θερμή παράκληση να σταματήσει να το κάνει, όμως αυτός με αγνοούσε επιδεικτικά.

Την ίδια μάλιστα συμπεριφορά αλλά και χειρότερη επεδείκνυε όταν ερχόταν ο τότε σύντροφός μου (τον οποίο και είχε γνωρίσει) να δει την παράσταση, πιάνοντάς με διαρκώς σε διάφορα σημεία του σώματός μου και δίνοντάς μου με ακόμη μεγαλύτερο πάθος αυτά τα πιεστικά και ανάρμοστα φιλιά ενώπιόν του.

Προφανώς όλο αυτό του δημιουργούσε ένα νοσηρό αίσθημα υπεροχής. Το γεγονός αυτό με είχε αναγκάσει να ζητάω σε δικούς μου ανθρώπους να μην έρχονται στην παράσταση (μήπως και η συμπεριφορά του μετριαστεί), τους ζητούσα όμως κάθε φορά να με περιμένουν έξω από το θέατρο το βράδυ, ώστε να μπορώ να φύγω χωρίς να με παρενοχλήσει ο καταγγελλόμενος».

Ο Φιλιππίδης, πέρασε στην αντεπίθεση, με την ίδια να φέρεται να είναι εξοργισμένη με όσα είπε για εκείνη, με δημοσίευμα του patkiout.gr να υποστηρίζει πως η ηθοποιός δεν αποκλείεται να κινηθεί νομικά κατά του Φιλιππίδη.

Εξοργισμένη λέγεται πως είναι και με τη σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου, η οποία παρουσιάζεται από τον πρωταγωνιστή να γνώριζε την ερωτική τους σχέση 20 χρόνια πριν. Μια σχέση που σύμφωνα με την Παπαχαραλάμπους δεν υπήρξε ποτέ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share