Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024

Bella Hadid: Δείτε την να διαδηλώνει με μαντήλα στη Νέα Υόρκη

Βγήκε στους δρόμους για τη Παλαιστίνη

16 Μαΐου 2021 18:51
Bella Hadid: Δείτε την να διαδηλώνει με μαντήλα στη Νέα Υόρκη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μπέλα Χαντίντ βγήκε στους δρόμους της Νέας Υόρκης και διαδήλωσε υπέρ της Παλαιστίνης.

Το διάσημο μοντέλο παλαιστινιακής και ολλανδικής καταγωγής, πήρε μέρος σε διαδήλωση στη Νέα Υόρκη, φορώντας μαντήλα.

Η Μπέλα Χαντίντ εμφανίστηκε φορώντας παλαιστινιακή μαντήλα για να διαμαρτυρηθεί για τους συνεχιζόμενους βομβαρδισμούς του Ισραήλ στη Γάζα. Πέρα από σχετικές αναρτήσεις που έκανε στα social media, το διάσημο μοντέλο ενώθηκε με το πλήθος που συμμετείχε σε πορεία στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να εκφράσει την υποστήριξή της στον παλαιστινιακό λαό.

Εκτός από παλαιστινιακό μαντίλι φορώντας και μάσκα, η Μπέλα Χαντίντ καταγράφεται από κάμερες να φωνάζει συνθήματα και να ανεμίζει μια μεγάλη παλαιστινιακή σημαία, μαζί με χιλιάδες άλλους πολίτες.

Η Μπέλα Χαντίντ έκανε με το χέρι της το σήμα της ειρήνης και χαιρέτισε τις κάμερες, ενώ το πλήθος φώναζε συνθήματα.

Μπέλα Χαντίντ: Τι δήλωσε για τη καταγωγή της

Λίγες ώρες νωρίτερα η 24χρονη, είχε μοιραστεί στα social media μια γαμήλια φωτογραφία των παππούδων της, αλλά και μία φωτογραφία του Παλαιστίνιου πατέρα της ως παιδί, συντροφιά με τα επτά αδέλφια του και τη μητέρα του.

Στη λεζάντα της ανάρτησης στο Instagram η Μπέλα Χαντίντ εξηγούσε ότι οι δικοί της «εξαναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους στην Παλαιστίνη το 1948, και κατόπιν έγιναν πρόσφυγες στη Συρία, τον Λίβανο, και την Τυνησία».

«Αγαπώ την οικογένειά μου, αγαπώ την κληρονομιά μου, αγαπώ την Παλαιστίνη» ανέφερε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι θα στηρίξει τους Παλαιστινίους με όλες της τις δυνάμεις, καθώς ελπίζουν «για έναν καλύτερο κόσμο».

«Δεν θα σβήσουν ποτέ την ιστορία μας. Η ιστορία είναι ιστορία», κατέληξε στην ανάρτησή της η Μπέλα Χαντίντ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share