Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έλενα Ράπτη: Χώρισε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μετά από 2 χρόνια γάμου

Τραβούν ξεχωριστούς δρόμους με τον Κίμωνα Μπάλλα

16 Μαΐου 2021 08:06
Έλενα Ράπτη: Χώρισε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας μετά από 2 χρόνια γάμου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρταίας Έλενα Ράπτη και ο Κίμων Μπάλλας φαίνεται πως πήραν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους και έτσι, λοιπόν, 2 χρόνια μετά το γάμο τους οδηγούνται σε διαζύγιο.

Ήταν 18 Μαΐου 2019, εν μέσω προεκλογικής περιόδου για τις εθνικές εκλογές του Ιουλίου, όταν η υποψήφια στην Θεσσαλονίκη Έλενα Ράπτη, υπό άκρα μυστικότητα και σε στενό οικογενειακό κύκλο, παντρεύτηκε τον άνδρα της προσωπικής της ασφάλειας Κίμωνα Μπάλλα.

Οριστικός ο χωρισμός για Έλενα Ράπτη - Κίμωνα Μπάλλα

Δύο χρόνια μετά, με το ίδιο πέπλο μυστηρίου τυλίχτηκε και ο χωρισμός της, αφού σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», που κυκλοφορεί αύριο, Κυριακή 16 Μαΐου, η Έλενα Ράπτη και ο Κίμων Μπάλλας χώρισαν, όπως ακριβώς παντρεύτηκαν, σιωπηλά!

Χωρισμός για την Έλενα Ράπτη και τον Κίμων Μπάλλα

Οι δηλώσεις που είχε κάνεις η Ράπτη μετά το γάμο με τον Μπάλλα για τις φήμες εγκυμοσύνης

Η πανέμορφη πολιτικός παντρεύτηκε τον αγαπημένο της και οι φήμες περί μίας πιθανής εγκυμοσύνης, έδιναν και έπαιρναν! Η ίδια μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» είχε δώσει μια ξεκάθαρη απάντηση για το αν είναι τελικά έγκυος.

«Κάνω τα πρώτα μου βήματα στη δημιουργία της δική μου οικογένειας. Ελπίζω να τα καταφέρω κι εκεί εξίσου καλά. Άλλοστε υπάρχουν πολλές γυναίκες που έχουν ανταπεξέλθει σε πολλούς ρόλους με μεγάλη επιτυχία.

Ελπίζω να τα καταφέρω κι εγώ. Αν ποτέ μου είχα το δίλημμα οικογένεια ή πολιτική καριέρα θα διάλεγα την οικογένεια, ωστόσο έχω την εντύπωση ότι μπορούμε να προσφέρουμε με τον ένα ή με τον άλλον τρόπο στο κοινωνικό σύνολο. Στην πράξη θα φανεί πόσο καλή μανούλα θα γίνω. Ας έρθει πρώτα το μωράκι και ας ελπίσουμε ότι θα είμαι καλή μαμά».

Όσο για τις φήμες σχετικά με την εγκυμοσύνης της, απάντησε: «Οι φήμες παραμένουν φήμες».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share