Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Βίκυ Καγιά: Έκανε το εμβόλιο και μας το έδειξε

Το μήνυμά της

15 Μαΐου 2021 19:24
Βίκυ Καγιά: Έκανε το εμβόλιο και μας το έδειξε
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Βίκυ Καγιά πήρε σειρά και έκανε το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού.

Η παρουσιάστρια λίγο πριν ξεκινήσει τις ετοιμασίες της για την παρουσίαση του DWTS, αποφάσισε να δώσει το καλό παράδειγμα και να κάνει το εμβόλιο, καθώς πλέον είναι ανοιχτές οι πλατφόρμες για όλες τις ηλικίες εκτός από αυτές των 18-19.

Η Βίκυ Καγιά βρέθηκε στο εμβολιαστικό κέντρο της περιοχής της, έκανε το εμβόλιο και απαθανάτισε τη στιγμή και τη μοιράστηκε με τους followers της. Παράλληλα, δείτε ποια θα πάρει τη θέση της στο GNTM.

Η Βίκυ Καγιά έκανε το εμβόλιο

Προχωρά η «Γαλάζια Ελευθερία»: Τα covid free νησιά και το πράσινο πιστοποιητικό για τα ταξίδια

Οι ανάσες ελευθερίας συνεχίζονται στο πλαίσιο της άρσης μέτρων κατά του κορωνοϊού, με την κυβέρνηση να προχωρά ουσιαστικά στο τέλος του lockdown, με το σχέδιο για τη «Γαλάζια Ελευθερία» των νησιών να βρίσκεται επίσης σε προτεραιότητα.

Κατά την ενημέρωση ο Βασίλης Κικίλιας σημείωσε πως «προχωράμε από αύριο 13 Μαΐου στην άρση της αναστολής κανονικών αδειών του προσωπικού των νοσοκομείων του ΕΣΥ, του ΕΚΑΒ, του ΕΟΔΥ, των Δημοσίων Δομών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Κέντρα Υγείας, Περιφερειακά Ιατρεία), του ΕΚΕΑ, ΤΟΥ ΙΦΕΤ, της ΕΚΑΠΥ, των Κεντρικών Υπηρεσιών των ΥΠΕ της Κεντρικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Υγείας.

«Παράλληλα με το πρόγραμμα Ελευθερία, οργανώνουμε το πρόγραμμα “Γαλάζια Ελευθερία” που στόχο έχει τον καθολικό και πλήρη εμβολιασμό των μόνιμων κατοίκων των νησιών ως το αργότερο στα τέλη Ιουνίου με το μονοδοσικό εμβόλιο της Johnson & Johnson», σημείωσε ο υπουργός.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share