Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Μάλφα - Σκιαδαρέσης - Ρώμας: Πρώτη έξοδος μετά τη καραντίνα - Δείτε που πήγαν και με ποιους

Διασκέδασαν με τη ψυχή τους

15 Μαΐου 2021 17:33
Μάλφα - Σκιαδαρέσης - Ρώμας: Πρώτη έξοδος μετά τη καραντίνα - Δείτε που πήγαν και με ποιους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Μπέσυ Μάλφα και ο σύζυγός της Γεράσιμος Σκιαδαρέσης πραγματοποίησαν την πρώτη έξοδο μετά την καραντίνα σε εστιατόριο των Βορείων Προαστίων.

Στην παρέα τους ήταν ο Χάρης Ρώμας με τον Μάκη Καπάτο και την Εύα Λεούση.

Η όμορφη παρέα έφαγε, ήπιε και συζήτησε για διάφορα θέματα και η Μπέσυ Μάλφα αποκάλυψε αυτή τη συνάντηση μέσα από το instagram της.

Μάλιστα, η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε πως η Εύα Λεούση με την οποία είναι κουμπάρες έχει αναλάβει τη διατροφή και την εκγύμνασή της. Παράλληλα, δείτε 15+10 αυλές και ταράτσες για χαλαρό ποτάκι

Μάλφα, Ρώμας, Σκιαδαρέσης βόλτα στη Κηφισιά

Η παρέα απόλαυσε το δείπνο της σε έναν από τους ομορφότερους χώρους εστίασης των βορείων προαστίων, καθώς βρήκαν λίγο ελεύθερο χρόνο από τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις. Σημειώνεται πως τα γυρίσματα για το «Καφέ της Χαράς» ολοκληρώθηκαν, καθώς το τελευταίο επεισόδιο της σειράς μεταδόθηκε από τον ΑΝΤ1 αρχές Μαΐου.

Έτσι, οι τρεις γνωστοί ηθοποιοί βρήκαν λίγο χρόνο να ξεσκάσουν. Μαζί τους βρέθηκε και ο καλός τους φίλος και διευθυντής θεατρικών παραγωγών, Χρήστος Ξηρογιάννης.

Η Μπέσυ Μάλφα με την Εύα Λεούση

Η Μπέσυ Μάλφα φορούσε ένα βυσσινί κοστούμι, δημιουργία της Όλγας Καραβερβέρη, ενώ η Βαρβάρα Σολά είχε αναλάβει το hairstyling της.

Η γνωστή ηθοποιός μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της ακόλουθους μερικά στιγμιότυπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Μάλιστα, είδαμε τον Χάρη Ρώμα να αστειεύεται με τον κουμπάρο της Μπέσυς Μάλφα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τι να μου κάνει εμένα ο Μάκης Καπάτος, να ήταν τουλάχιστον Μάκης Σκαφάτος, κάτι γινόταν», ήταν μερικά από τα χιουμοριστικά βίντεο που μοιράστηκαν με τους followers τους.

Η Μπέσυ Μάλφα το περασμένο καλοκαίρι πάντρεψε την Εύα Λεούση με τον Μάκη Καπάτο στο όμορφο νησί της Άνδρου και κάνουν πολύ στενή παρέα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share